aay yok cnm ya bende yapmıstım adetın 21 . gununde hemde yanı cıkmamısstı tescıllendı onaylandıı cıkmıyor
Valla bir hunim eksik tatlım yacanım çok tatlısın yaa :) meleklerimiz gelse artık biz sağlamken yoksa kafayı yicez yakında :)) benimde hep aklımda başka bişey düşünemez oldum artık ..
Hahahaaaa ben de huni de varValla bir hunim eksik tatlım ya
hepimiz aynıyız canım yalnız değilsin yaniValla bir hunim eksik tatlım ya
Yaaaa ne renk,ben pembe istiyorum :)Hahahaaaa ben de huni de var
Ppek güzelmişAdet olana kadar emin olamayız,adet olmadık bünyeden bebek ümidi kesilmez özlü söz buldum
Siyah benimki, zayıf gösteriyorYaaaa ne renk,ben pembe istiyorum :)
zatenn daha erken ama yaparsınn illa regli beklmezsn neyın ne oldugunu bılelımm çatlıcam yoksameraktan yapıyor insan, oysa evde bi dünya gebelik testi de var onlara gitmiyor elim
Vuuuu iyi seçimSiyah benimki, zayıf gösteriyor
Aslında kanda hemen çıkıyor di mi,stresle beklemektense BAT dan 1-2 gün önce gidip test yaptırsak rahat rahat adet oluruz ha.zatenn daha erken ama yaparsınn illa regli beklmezsn neyın ne oldugunu bılelımm çatlıcam yoksa
Öyle canim yaa regle 2 gün kala yaparım zaten ... Alistim artık negatifezatenn daha erken ama yaparsınn illa regli beklmezsn neyın ne oldugunu bılelımm çatlıcam yoksa
Cnm akıntıya aldanma teste devam, ben hep aldandim, bu ay akıntı 12.gün sabah geldi, yumi 14. Gün catladikızlar bende o uzayan akıntıdan gelmiş yumi çatlamış olabilir mi acaba testte çok silikti bugün anlamadım
aynenn ılıskıden 10 gun snra cıkıomuss hemenAslında kanda hemen çıkıyor di mi,stresle beklemektense BAT dan 1-2 gün önce gidip test yaptırsak rahat rahat adet oluruz ha.
ınss hayrlı sonuclarn olurrÖyle canim yaa regle 2 gün kala yarım zaten ... Alistim artık negatifedaha az acı veriyor
Valla bu aklıma yattıaynenn ılıskıden 10 gun snra cıkıomuss hemen
kızlar valla en önmlısı yumurtlama dönemı bana göree onu ıkı gun degerlendırınn yeterValla bu aklıma yattı
Ben bugün pedimi aldım, saç boyami aldım regli bekliyorum zaten canimAslında kanda hemen çıkıyor di mi,stresle beklemektense BAT dan 1-2 gün önce gidip test yaptırsak rahat rahat adet oluruz ha.
Saol canim benim Rabbim hayirlisini versin insallahınss hayrlı sonuclarn olurr
Bu ay niye böyle oldun kuzum sen,daha 9 gün var bebişimBen bugün pedimi aldım, saç boyami aldım regli bekliyorum zaten canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?