anladım canım, hep o akıntıya aldandımben 1 senedir yanılmışım hep demekki :)Cnm akıntıya aldanma teste devam, ben hep aldandim, bu ay akıntı 12.gün sabah geldi, yumi 14. Gün catladi
Değerlendirdikte bizim ufaklıklar yavaş...Hadi bir tane cabbar çıksa içlerinden bu seferde tüp azıcık açık.Naapsın bu çocuk naapsın :)kızlar valla en önmlısı yumurtlama dönemı bana göree onu ıkı gun degerlendırınn yeter
Yeni ay yeni heyecan canim benim, gelsin bitsin yeniden kurlere falan baslayayim, hiç belirti vs yok bu ay kaçtı, pek eminimBu ay niye böyle oldun kuzum sen,daha 9 gün var bebişim
Aynen ben de 3 ay kacirdim.. akıntı gelince hoop catladi, iliski, sonra bırakıyorum, bu ay test sayesinde snladimanladım canım, hep o akıntıya aldandımben 1 senedir yanılmışım hep demekki :)
hahaa ayy cnmm cıkar cıkarr ınss aziimllii tuttugunu koparanDeğerlendirdikte bizim ufaklıklar yavaş...Hadi bir tane cabbar çıksa içlerinden bu seferde tüp azıcık açık.Naapsın bu çocuk naapsın :)
Ya belirtisi olmamasını azıcık hayra yorsak mesela canım,belki olmayacağı için belirtisi yok:)Yeni ay yeni heyecan canim benim, gelsin bitsin yeniden kurlere falan baslayayim, hiç belirti vs yok bu ay kaçtı, pek eminim
Bu ay miiiii.... Himmmm, pek içime doğan bir şey yok aslında, gönlüm ister hepimiz verelim ama yüksek ihtimalbu ay kim verecek müjdeyi hadi bakalım montecim senden umutluyum ben
hdi bakalım hakkımızda hayırlısı canım artık ..tedavide canımı sıkıyo reglim gelirse başlanacak inşallah gerek kalmazAynen ben de 3 ay kacirdim.. akıntı gelince hoop catladi, iliski, sonra bırakıyorum, bu ay test sayesinde snladim
Sıkıldım sanırım her ay hamileyim diye gezip kırmızı kartı yemektenYa belirtisi olmamasını azıcık hayra yorsak mesela canım,belki olmayacağı için belirtisi yok:)
Orası öyle ama ne yapalım umut olmasa ne yapardık...Sıkıldım sanırım her ay hamileyim diye gezip kırmızı kartı yemekten
inşallah bu sene hepimiz hamiş olcaz canım içimde öyle bi his var bilmiyorumBu ay miiiii.... Himmmm, pek içime doğan bir şey yok aslında, gönlüm ister hepimiz verelim ama yüksek ihtimalgibigibiyim olabilir
Ben soğan kürünün 2.aşamasına başladım dün canım,bitsin hayıtıma ve aslan pençeme başlayacağım.Bu ay soğan kuru yapacam diye hayıt ve aslanpencesini bırakmıştım ama hormonlarım sıkıntı vermeye başladı, huzursuzluk yapıyor, yine baslamam gerek kurlere
HAyat güzeldir 10 kez izlemisimdir, her defasında salya sümükBenim yine bir The Pianist ve Life İs Beautiful seyretme zamanım gelmiş.Ne zaman umutsuzluğa kapılsam bu iki filmi izlerim.Aklıma başıma getirir.
Başlayalım hayitlarimizaBen soğan kürünün 2.aşamasına başladım dün canım,bitsin hayıtıma ve aslan pençeme başlayacağım.
Ya nasıl bir karakter nasıl bir güç nasıl bir umut mükemmel bir filmdi mükemmel...HAyat güzeldir 10 kez izlemisimdir, her defasında salya sümük
Eşim kokladı hayıt ı bu ne ya valla kafayı bulursun sen bununla diyor,bak dedim neler çekiyorum :)Başlayalım hayitlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?