Guido, candır!!!!Ya nasıl bir karakter nasıl bir güç nasıl bir umut mükemmel bir filmdi mükemmel...
İyi Geceler Tatlım...Kızlarcim, ben yavaştan yatayim, malum gençlik hormonu 11 ile 03 arası yalnızca uykuda çalışıyor, kacirmayayim
Caniiim sana da, hepimize cook guzel geceler dilerimİyi Geceler Tatlım...
Oyyyy temiz kalplidir onlar içine doğar mı doğar vallaİyi akşamlar hatunlar.. Benim 5 yaşında oğlum var.. Anne karnına 2 bebek gelsin 1 kız 1 erkek olsun.. Kıza ütü ve yemek yapması içün oyuncaklar alalım öğrensin.. Biraz büyüyünce biz otururuz o yemek pişirir yeriz.. Elbiselerimizi de o ütüler olurmu diyor:))) o küçük g... yle neler kuruyor kafasında eşşek.. Yoksa içinemi doğuyor..
Eeee olacak o kadar bu daha başlangıçççç heheeyyyyttttkızlar bu saatte kocişe patates kızarttrdımm azcık dolandırıyım evın ıcındeaz cektrmedı bana
eevett cnm daha görecek oEeee olacak o kadar bu daha başlangıçççç heheeyyyytttt
bnm aşerme şöyle olduu cnmm yanı asermemı bılmemm amaa normaldede aşermeye meyıllı bır ınsanım ben gece böğrek cektı cnm kürt böreği dedıklerı saba kalktımm aldm hemen :d
aaayy cnm yaa belırtılermızde aynıı aşermemizde aynı cıktı göndereyım cnm sanayaaa inanırmısın 1 hafta önce canım kürt böreği istedi ben istanbuldan buraya geldim gelin geldim yani.O böreği hep işe giderken alırdım ne kokusunu ne tadını unutabildim üstünede biraz pudra şekeri canım nasıl istedi neyse 1 hafta önce dikimevi diye bir yer var büyük bir börekçiye girdim koşa koşa kürt böreği dedim :))) kadın gülerek sabahları oluyor bitti şu an dedi :) her yerde yok ankara da görmedim ama tesadüfe bak benimde canım istedi yiyemedim yesemde istanbulda kinin tadında olurmu bilemem.
Hiç yemedim ama öyle bir anlattınız ki canım çekti valla :) zaten sürekli tatlı istiyor canımyaaa inanırmısın 1 hafta önce canım kürt böreği istedi ben istanbuldan buraya geldim gelin geldim yani.O böreği hep işe giderken alırdım ne kokusunu ne tadını unutabildim üstünede biraz pudra şekeri canım nasıl istedi neyse 1 hafta önce dikimevi diye bir yer var büyük bir börekçiye girdim koşa koşa kürt böreği dedim :))) kadın gülerek sabahları oluyor bitti şu an dedi :) her yerde yok ankara da görmedim ama tesadüfe bak benimde canım istedi yiyemedim yesemde istanbulda kinin tadında olurmu bilemem.
aaayy cnm yaa belırtılermızde aynıı aşermemizde aynı cıktı göndereyım cnm sana
canım aşerdiğin şeyi bulamassan avcunu yalaman gerekiyomuş sanırım bizde öyle derler hep :)) hatta kendimi hamiş hissettiğim zamanlar bişey canım çekerse yalıyorum bende ne olur ne olmaz diyeyaaa inanırmısın 1 hafta önce canım kürt böreği istedi ben istanbuldan buraya geldim gelin geldim yani.O böreği hep işe giderken alırdım ne kokusunu ne tadını unutabildim üstünede biraz pudra şekeri canım nasıl istedi neyse 1 hafta önce dikimevi diye bir yer var büyük bir börekçiye girdim koşa koşa kürt böreği dedim :))) kadın gülerek sabahları oluyor bitti şu an dedi :) her yerde yok ankara da görmedim ama tesadüfe bak benimde canım istedi yiyemedim yesemde istanbulda kinin tadında olurmu bilemem.
kız oranın numarası vardr sabah ara ayırt bende bugun sabah aldım ama agz tadıyla yıyemedım sogudu bır tane yıyebılldım gerısını yıyemedımm sabahları iştahım sıfır aksamları varşimdi eşime dedimde bakıyım dedi yok burada yok yaaaaa neyse sabah dikimevine giderim yarın deilde o kadın sabah çıkıyor demişti
Hiç yemedim ama öyle bir anlattınız ki canım çekti valla :) zaten sürekli tatlı istiyor canım
kız oranın numarası vardr sabah ara ayırt bende bugun sabah aldım ama agz tadıyla yıyemedım sogudu bır tane yıyebılldım gerısını yıyemedımm sabahları iştahım sıfır aksamları var
Valla İstanbul'da 5 yıl yaşadım,Şirinevler de meşhur bir yer vardı yapan,hep önündengeçerdim hiç yemedim,şimdi de çok merak ettim,bulursam yerim valla.sormaaa gobecimmm istanbulun sabahları vazgeçilmezi ah ahhhhh
aynenn bende cnm ölee uyukluormmm sabahlarıı gecelerii ccın gbyımmvalla iyi dedin netten numarayı bulayımda arıyım benim iştah açıkta dediğin gibi sabahları iştah yok acayip agresifim sabahları sadece :)
aayy cnm mutlaka yeemelıssınn özel bir tat gercektennValla İstanbul'da 5 yıl yaşadım,Şirinevler de meşhur bir yer vardı yapan,hep önündengeçerdim hiç yemedim,şimdi de çok merak ettim,bulursam yerim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?