Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İyi akşamlar hatunlar.. Benim 5 yaşında oğlum var.. Anne karnına 2 bebek gelsin 1 kız 1 erkek olsun.. Kıza ütü ve yemek yapması içün oyuncaklar alalım öğrensin.. Biraz büyüyünce biz otururuz o yemek pişirir yeriz.. Elbiselerimizi de o ütüler olurmu diyor:))) o küçük g... yle neler kuruyor kafasında eşşek.. Yoksa içinemi doğuyor..

Oyyyy temiz kalplidir onlar içine doğar mı doğar valla

bnm aşerme şöyle olduu cnmm yanı asermemı bılmemm amaa normaldede aşermeye meyıllı bır ınsanım ben gece böğrek cektı cnm kürt böreği dedıklerı saba kalktımm aldm hemen :d

yaaa inanırmısın 1 hafta önce canım kürt böreği istedi ben istanbuldan buraya geldim gelin geldim yani.O böreği hep işe giderken alırdım ne kokusunu ne tadını unutabildim üstünede biraz pudra şekeri canım nasıl istedi neyse 1 hafta önce dikimevi diye bir yer var büyük bir börekçiye girdim koşa koşa kürt böreği dedim :))) kadın gülerek sabahları oluyor bitti şu an dedi :) her yerde yok ankara da görmedim ama tesadüfe bak benimde canım istedi yiyemedim yesemde istanbulda kinin tadında olurmu bilemem.

aaayy cnm yaa belırtılermızde aynıı aşermemizde aynı cıktı göndereyım cnm sana

Hiç yemedim ama öyle bir anlattınız ki canım çekti valla :) zaten sürekli tatlı istiyor canım

canım aşerdiğin şeyi bulamassan avcunu yalaman gerekiyomuş sanırım bizde öyle derler hep :)) hatta kendimi hamiş hissettiğim zamanlar bişey canım çekerse yalıyorum bende ne olur ne olmaz diye

şimdi eşime dedimde bakıyım dedi yok burada yok yaaaaa neyse sabah dikimevine giderim yarın deilde o kadın sabah çıkıyor demişti
kız oranın numarası vardr sabah ara ayırt bende bugun sabah aldım ama agz tadıyla yıyemedım sogudu bır tane yıyebılldım gerısını yıyemedımm sabahları iştahım sıfır aksamları var

kız oranın numarası vardr sabah ara ayırt bende bugun sabah aldım ama agz tadıyla yıyemedım sogudu bır tane yıyebılldım gerısını yıyemedımm sabahları iştahım sıfır aksamları var

valla iyi dedin netten numarayı bulayımda arıyım benim iştah açıkta dediğin gibi sabahları iştah yok acayip agresifim sabahları sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…