canım aşerdiğin şeyi bulamassan avcunu yalaman gerekiyomuş sanırım bizde öyle derler hep :)) hatta kendimi hamiş hissettiğim zamanlar bişey canım çekerse yalıyorum bende ne olur ne olmaz diye
iyi yapmışsın canım tedbiri elden bırakmamak lazım :))yaladım valla avucumu okur okumaz ay napim yapmakta fayda var bulamam falan
Bana da yaptıkları aynen bu oldu, 1 in altındaysa direk tüp bebek dediler..vallahi amh ye bakıp verecekleri tek şey korku...apar topar tüp bebek yaptıracaklar,aman ben istemiyorum
ah be gobe, valla ne dediğini bilmez insanlar bunlar yahu, tüp tıkanıklığı bir çok şeyden olabiliyor bir kere....2. doktora gittiğimde asistana derdimi anlatıyorum o da yorum yapıyor derken genç bir asistan daha girdi ben tam soru sorarken baktı şöyle hımm evet tüp tıkanıklığı cinsel yolla bulaşan hastalıklardan olur,bilmiyorum artık dedi ters ters ben ne olduğunu anlamadan çıktı gitti,aaaa şok oldum resmen.Kafamı attırdı sen kimsin,sana ne,beni bu şekilde sorgulama hakkını sana kim verdi,velev ki öyle bu senin sorunun mu,bu ne hadsizlik ya.Tövbe yarabbi Allah korusun aids olanlara bile böyle yaklaşılmıyor ya...
yok canım ne menapozu aylarca yumi görülmeyip hamiş kalan var...Fotolar süper..sen, @gibigibiyimEGE ASYA üçünüzün resmini gördüm. üçünüzde allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz. bende göndermek istiyorum ama iş yerimdeki bilgisayarda resmim yok. inşallah en kısa zamanda bende göndereceğim.
yumurtalarımın hiç gelişmemesine canım sıkıldı. denemediğim kür, yapmadığım şey kalmadı. niye gelişmiyor ki? ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum. acaba menapoza mı girdim?
prolaktin mi yükseldi acep?Benim göğüslerim bir acıyor bir acıyor kaç gün önceden başladı ya
hakkaten ya ben de dedim bu kızların bebişleri de süper olur diyegüzel analiz canım evet inceyim çok kibarsın teşekkür ederim :) ben diyorum zaten çocuklarımız çoooook güzel olcak ondan doğurmuyoruz diye ....
Kızlar ben dram dizileri bıraktım, bu arada yabancı dizi izlerim hep, 2broke girls diye bir dizi var, çok komik, güldükçe hormonlarım düzeliyor sanki tavsiye ederim.HAyat güzeldir 10 kez izlemisimdir, her defasında salya sümük
kürt böreği neymiş yahu ilk defa duydum, ben hamişkene canım nar isterdi hep...yaaa inanırmısın 1 hafta önce canım kürt böreği istedi ben istanbuldan buraya geldim gelin geldim yani.O böreği hep işe giderken alırdım ne kokusunu ne tadını unutabildim üstünede biraz pudra şekeri canım nasıl istedi neyse 1 hafta önce dikimevi diye bir yer var büyük bir börekçiye girdim koşa koşa kürt böreği dedim :))) kadın gülerek sabahları oluyor bitti şu an dedi :) her yerde yok ankara da görmedim ama tesadüfe bak benimde canım istedi yiyemedim yesemde istanbulda kinin tadında olurmu bilemem.
yumilerimin hiç büyümemesini ilk defa yaşıyorum. bakalım sabredip göreceğim. bu arada sen o dediğin buğday suyunu uyguladın mı? o kaışımda sarmısakta var mıydı? sarmısak varsa kullanma. sarmısak fsh nın baş düşmanı. ben öğrendiğimden bu yana sarmısaktan uzak duruyorum.yok canım ne menapozu aylarca yumi görülmeyip hamiş kalan var...
gobeciğim, aşurelik buğdayı ıslamıştım çimlenmedi, eşim tohum getirdi, toprak saksı halledeyim ekeceğim, ben 5 yıl önce de kanseri yenen bir arkadaşın tavsiyesi ile bağışıklığım artsın diye denemiştim yiyememiştim otları atmıştım hepsini, şimdi bu bağışıklığı bomba yapacak formül bence...sarımsak fsh mı yükseltiyormuş? fsh konusunda kafam bir hayli karışık, aslında o yumiyi büyütmek için yükseliyor, vücudun kendini kompanse mekanizması yani, bu ay bana hormon iğnesi vurdular tüp bebek başlangıcında puregon 300 - fsh mış.. ama yine de başarılı olanların öykülerini paylaşmıştım ya baktım hepsi 3 ay hayıt aslan pençesi düzenli kullanmışlar.. doktora sormuştum tedavi başında hayıt kapsülünü halk ilacı bunlar içsen de olur içmesen de dedi bana...yumilerimin hiç büyümemesini ilk defa yaşıyorum. bakalım sabredip göreceğim. bu arada sen o dediğin buğday suyunu uyguladın mı? o kaışımda sarmısakta var mıydı? sarmısak varsa kullanma. sarmısak fsh nın baş düşmanı. ben öğrendiğimden bu yana sarmısaktan uzak duruyorum.
ah istanbul istanbul olalı özledim çook, şirinevler, bakırköy, ortaköy, beşiktaş... kadıköy, moda... ıslak hamburger, balık ekmek, vapurlarda salep içmek...Valla İstanbul'da 5 yıl yaşadım,Şirinevler de meşhur bir yer vardı yapan,hep önündengeçerdim hiç yemedim,şimdi de çok merak ettim,bulursam yerim valla.
E hadsiz işte,ne dediğini bilmez.Ya ne olursa olsun zaten sana hiçbir şey hastanı yargılama hakkını vermiyor.Ne garip bunlar ya.ah be gobe, valla ne dediğini bilmez insanlar bunlar yahu, tüp tıkanıklığı bir çok şeyden olabiliyor bir kere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?