Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

vallahi amh ye bakıp verecekleri tek şey korku...apar topar tüp bebek yaptıracaklar,aman ben istemiyorum
Bana da yaptıkları aynen bu oldu, 1 in altındaysa direk tüp bebek dediler..
Ben forumda gezinirken izmir de dr kaan bey diye birinden çok bahsettiklerini gördüm, ilk önce destekleri veriyormuş, saizen diye bir iğne bu gelişim geriliği olan çocuklara verilen büyüme hormonuymuş, estrofem diye bir ilaç rahimi kalınlaştırıyormuş, ace plus selenyum içeriyormuş bu da hücre yeniliyormuş, biesteron biliyorsunuz zaten, dvit, omega 3 veriyormuş... Vücudu yenilemek ve hazırlamak çok mantıklı di mi?

ah be gobe, valla ne dediğini bilmez insanlar bunlar yahu, tüp tıkanıklığı bir çok şeyden olabiliyor bir kere....

yok canım ne menapozu aylarca yumi görülmeyip hamiş kalan var...

HAyat güzeldir 10 kez izlemisimdir, her defasında salya sümük
Kızlar ben dram dizileri bıraktım, bu arada yabancı dizi izlerim hep, 2broke girls diye bir dizi var, çok komik, güldükçe hormonlarım düzeliyor sanki tavsiye ederim.

kürt böreği neymiş yahu ilk defa duydum, ben hamişkene canım nar isterdi hep...

yok canım ne menapozu aylarca yumi görülmeyip hamiş kalan var...
yumilerimin hiç büyümemesini ilk defa yaşıyorum. bakalım sabredip göreceğim. bu arada sen o dediğin buğday suyunu uyguladın mı? o kaışımda sarmısakta var mıydı? sarmısak varsa kullanma. sarmısak fsh nın baş düşmanı. ben öğrendiğimden bu yana sarmısaktan uzak duruyorum.

gobeciğim, aşurelik buğdayı ıslamıştım çimlenmedi, eşim tohum getirdi, toprak saksı halledeyim ekeceğim, ben 5 yıl önce de kanseri yenen bir arkadaşın tavsiyesi ile bağışıklığım artsın diye denemiştim yiyememiştim otları atmıştım hepsini, şimdi bu bağışıklığı bomba yapacak formül bence...sarımsak fsh mı yükseltiyormuş? fsh konusunda kafam bir hayli karışık, aslında o yumiyi büyütmek için yükseliyor, vücudun kendini kompanse mekanizması yani, bu ay bana hormon iğnesi vurdular tüp bebek başlangıcında puregon 300 - fsh mış.. ama yine de başarılı olanların öykülerini paylaşmıştım ya baktım hepsi 3 ay hayıt aslan pençesi düzenli kullanmışlar.. doktora sormuştum tedavi başında hayıt kapsülünü halk ilacı bunlar içsen de olur içmesen de dedi bana...

Valla İstanbul'da 5 yıl yaşadım,Şirinevler de meşhur bir yer vardı yapan,hep önündengeçerdim hiç yemedim,şimdi de çok merak ettim,bulursam yerim valla.
ah istanbul istanbul olalı özledim çook, şirinevler, bakırköy, ortaköy, beşiktaş... kadıköy, moda... ıslak hamburger, balık ekmek, vapurlarda salep içmek...

ah be gobe, valla ne dediğini bilmez insanlar bunlar yahu, tüp tıkanıklığı bir çok şeyden olabiliyor bir kere....
E hadsiz işte,ne dediğini bilmez.Ya ne olursa olsun zaten sana hiçbir şey hastanı yargılama hakkını vermiyor.Ne garip bunlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…