Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

liste rağbet görmedi ... boş mu kalmış ne?

Hep düşük çıkıyor oysa ki.Adetime 2 gün kalmış gibi acıyor valla.
hım ilginç benim paylaştığım başarılı olanların hikayeleri vardı ya, yumi görülmeyip sonra görülenler, küçüçük yumi ile hamiş kalanlar var.. senin regliye kaç gün var? hormon kullandın mı bu ara? bana hormon iğnesi vurduklarında göğüs ağrısından yatamadım...

Günaydınnnn
pancarınız tüp bebek tedavisine başlayacak inşallah.patoloji falan temiz çıktı,kist yok.
düşük doz ve havuz yapabiliriz galiba.folikül durumuna göre.
estrofem ve dekort başladım dün akşam itibariyle. vitamin ve takviyeler devam. hiç aceleye gelmiyor bu tedavim...çok içime siniyor ne yalan söyleyeyim.dr um sordu hatta hazır mısın tedaviye alayımmı seni diye...çok şaşırdım valla uygunsa durum başlayalım dedim...hani kız babası kızına usulden sorar ya gönlün varmı bu gençte diye..kızda bir kikirder falan aynı o durumdaydım
klomen + yumurtaları destekleyecek düşük doz bir iğne ile reglide Bismillah dicez bakalım...
Allah hepimizin çabasını emeğini görsün inşallah..boş bırakmasın kucaklarımızı...

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ......................................................................................................................................16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................... 29.12.2015
3 34ebrari34 ................................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ...........................33................................19,66.............................0,74..................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.................................................................................................................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 ......................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 .............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ................................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

günaydın canım. değerlerinin güzel çıkmasına çok sevindim. tedavin hayırlı olsun. inşallah kaliteli embriyoların olur, sana sımsıkı tutunurlar. rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada dekort u ne için kullanıyorsun? benim dr um sadece estrofem kullandırıyor.

İşte olması gereken yaklaşım bu, ben devlet hastanesindeki dr a sormuştum klomen kullansak diye demişti ki 'kanserli hastaya serum takmak işe yarar mı?' sonra dr recai pabuçcu daha tüp bebeğe başlıyoruz demeden hemşireye ilaçları yazdırmaya başlamıştı, keşke hazır mıyım diye sorsaydı, belki ben de iki ay sonra falan aklı selim, takviyeleri kullanmış bir şekilde girişirdim tüp olayına... benim istediğim aslında önce yumileri destekleyecek bir ilaçla doğal yolu birkaç ay denemekti...
rahim kaç mm idi estrofem verdi? ben sorduğumda 6-7 mm iyi demişti, ama aslında 9 olması iyi diye okudum, hatta forumlarda biri kendisi başlamış bu ilacı doktorlar yazmamış, sonradan hamiş kalmış.. dekort niye verdi ki ödem mi var?

Allah razı olsun tatlım...amin hepimize inşallahhhh...
dekortta üriner sistem ve cinsellik hormonları ile ilgiliymiş.destekleyici.gece yatmadan alıyorum.
inşallah inşallah bu tedaviyle ve bu dr umla bebişe(lere) kavuşurum inşallah...

İnşallah canım. bence senin ikiz olacak. darısı bana ve benim durumdakilere inşallah. birde benim yumilerim büyüse. dr um bana adet düzenleyici de vermiyor.

kızlarrr günaydınlaaarrrrrrr,

önce okuyup sonra yazayım dedim, sekerpancari kuzum hayırlı uğurlu olsun tatlım tedavin,inşalllahhhhh sonuca en kısa zamanda sağlıkla ulaşır,hamişlik haberini verirsin bize

canlar herkes iyi mi?

regle kaldı son 8 gün, belirtiler başladı, tatlı isteği mesela... bu ay da olmadı benim eminim, ne yapsak nasıl yapsak bilemedim artık, canım hiç doktora da gitmek istemiyor,bu şekilde sürünüp gideceğim sanırım

KIZLAAAR, EKSİKLERE Bİ EL ATIVERİNNNNN

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ......................29...........................YOK.......................................................................16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ...........................33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.................................................................................................................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 ......................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

ben kendi durumumu öğrendiğimdeki sene 2014 eylüldü.ilk bu dr a gitmiştim.bu dr takviyeleri kullan,bir regli geçsin ama ondada hormonlara ve usg ile bakalım.sonraki reglide gel demişti.acele etmemişti.zaman çok önemli ama zaten vitaminler ancak etki ediyor.ancak birtakım durumlardan dolayı 2 kez tedavi olduğum dr umun özel muayenesine başlamıştım.o öyle takviye falan vermedi bülent bey gibi. direkt olaya daldı,recai bey gibi ilaçları yazdırdı reglin 2. günü verdi elime gönderdi.hatta puregonu bulamadığımdan ancak ertesi gün başlayabilmiştim.neyse onlarıda yaşamam gerekiyormuş beni bugünlere getirdi sonuçta..hiçbirşey tesadüf değil bu hayatta...
dekortta üriner sistem ve cinsellik hormonları ile ilgiliymiş.destekleyici.gece yatmadan alıyorum.rahim kaç mm sormuyorum çünkü uygun değilse tedavi yapmayacağını düşünüyorum,artık o anlamda güveniyorum hocaya.evet dün 2 yada 2,5 saat bekledim ama inan değdi.o çatlak bacağıyla ordan oraya koşturuyordu.valla kendim başladığım tek takviye ace plus.hatta arı sütü ve polenide sordum kullanabilirsin dedi.pek sormadan bişey kullanmıyorum naif hormonlarım herşeyden etkilenmesin diye....

İnşallah canım. bence senin ikiz olacak. darısı bana ve benim durumdakilere inşallah. birde benim yumilerim büyüse. dr um bana adet düzenleyici de vermiyor.
büyüyecek inşallah bak gör,bunları burada konuşmuştuk dersin.
ikizmiiii en sevdiğim,tüm zorluklarına rağmen....hem gebelikte hem büyütürken
adet düzenleyici derken..reglin gecikiyormu...

Günaydın canım hoşgeldin. ben iyiyim. sen nasıksın?
dr a gitmek pek hşo bir durum değil. ben her gittiğimde geriliyorum. ama yinede bu ay hamiş kalmazsan tatlım bir an önce dr a git. bizim zaten rezervimiz az. bu yüzden her geçen gün aleyhimize işliyor. ben evlendikten iki ay sonra başladım dr a gitmeye. daha önce evlenseydim daha önce giderdim. rabbim bu zamanlarda gitmeyi nasip etmiş. bunda da bir hayır vardır. sende aksatma kuzum. sonra en azından keşkelerin olmaması için git derim. yine de sen bilirsin.

Günaydın kızlarrrr güzel şeyler okudum sankiii :) sekerpancari cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır ben inanıyorum :) no_name_ cim benden ümitlisin ama sor bi bakalım ben kendimden ümitlimiyimmm tabiki haayırrr Valla sen de işte hiç hissetmiyorum falan diyosun ama o işler öyle olsa benim bu 4. hamileliğim olurdu Ben de kendime çok inanmıyorum ama ufak bikaç belirti yaratıyorum kendimce maksat umut olsun Bacakla kasığın birleşme yerinde çekilme hissi oldu bikaç gün üst üste.. Ama dün ve bugün hiç olmadı.. Bi de yine aynı zamanlarda karnımda bikaç defa bıçak saplanması hissi oldu.. Onun dışında ayak parmaklarıma bazen kramplar giriyo Yani kısacası sanırım hamileyimmmm

kızlar yaaaa, Allahtan hamiş değilim kürt böreği yazmışınız o kadar canım nasıl çektiiiii normal börek alıp üstüne pudra şekeri döksek olur mu ki istanbulda hakkaten çok yaygın kürt böreği , ben de 4 yıl yaşadım istanbulda,her şeyiyle nasıl gözümde tütüyor,hayatımın en güzel yıllarııı,üniversite yıllarım geçtiiii

çoook teşekkür ederimmmmm..inşallah hepimiz anne olup duyuralım buradan..
Canımmm kırmızı kartı görmeden öyle gardını düşürmek,enseyi karartmak yok...dr a gitmemenide anlarım...ne de olsa çok uğraşıyorsun yiyorsun içiyorsun....yorgunluk verici bunlar...ama kendini hazır hissettiğin bir zaman bir kontrol olsan...yani evet biz elimizden geleni yapıyoruz ama arada sırada bu işin uzmanı birinin yönlendirmesinede ihtiyaç var..içerde noluyor ne bitiyor diye..ama tabiiki karar senin...

haklısın tatlım istemesemde gitmek gerekiyor artık bu ay 4.ay olacak demekki biz karı-koca beceremeyeceğiz bu işi,profesyonel destek almak şart gibi..doktorun uygulayacağı aşılama, ben de aşılamaya hiç sıcak bakmıyorum aslında çok düşük ihtimal veriyorlar,doktor değiştirmek de istemiyorum,ne halt edeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…