evet ilk defa bu ay çok gecikti. adet olalı bir ay olacak nerdeyse daha yumurtlama olmadı. internette biraz araştırdım. tiroit hormonları etkileyebiliyormuş. yada progesteron hormonu düşük olduğunda da yumurtalar gelişmeyebiliyormuş. benim dr um amh sı 0.01 den düşük ve şu anda hamile olan bir hastasına duphaston kullandırmış. o kişi dr una söyle sana da yazsın o ilacı dedi. bende çekindim demeye terslerse. bana şu ana kadar hiç kullandırmadı.büyüyecek inşallah bak gör,bunları burada konuşmuştuk dersin.
ikizmiiii en sevdiğim,tüm zorluklarına rağmen....hem gebelikte hem büyütürken
adet düzenleyici derken..reglin gecikiyormu...
hahahaashshshshsahahahaha, çoook tatlısın , inşallah hamilesindir kuzuuum, inşallah hepimiz hamileyizdir,dediğin gibi kırmızı kartı yemeden belli olmaz bu işler ama içimde hiç his yok bu ay,dediğim gibi aylardır saç boyamıyordum hamiş olabilirim diye,bu ay o kadar eminim ki gittim boyamı aldım, pedimi bile alıp hazırladım, yine de hayırlısı diyelimGünaydın kızlarrrrgüzel şeyler okudum sankiii :) @sekerpancari cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır ben inanıyorum :) no_name_ cim benden ümitlisin ama sor bi bakalım ben kendimden ümitlimiyimmm tabiki haayırrr Valla sen de işte hiç hissetmiyorum falan diyosun ama o işler öyle olsa benim bu 4. hamileliğim olurdu Ben de kendime çok inanmıyorum ama ufak bikaç belirti yaratıyorum kendimce maksat umut olsun Bacakla kasığın birleşme yerinde çekilme hissi oldu bikaç gün üst üste.. Ama dün ve bugün hiç olmadı.. Bi de yine aynı zamanlarda karnımda bikaç defa bıçak saplanması hissi oldu.. Onun dışında ayak parmaklarıma bazen kramplar giriyo Yani kısacası sanırım hamileyimmmm
oleyyyyyyyGünaydın kızlarrrrgüzel şeyler okudum sankiii :) @sekerpancari cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır ben inanıyorum :) no_name_ cim benden ümitlisin ama sor bi bakalım ben kendimden ümitlimiyimmm tabiki haayırrr Valla sen de işte hiç hissetmiyorum falan diyosun ama o işler öyle olsa benim bu 4. hamileliğim olurdu Ben de kendime çok inanmıyorum ama ufak bikaç belirti yaratıyorum kendimce maksat umut olsun Bacakla kasığın birleşme yerinde çekilme hissi oldu bikaç gün üst üste.. Ama dün ve bugün hiç olmadı.. Bi de yine aynı zamanlarda karnımda bikaç defa bıçak saplanması hissi oldu.. Onun dışında ayak parmaklarıma bazen kramplar giriyo Yani kısacası sanırım hamileyimmmm
canım yumurtalıkların yumurta geliştirebiliyorken elini çabuk tut. bak benim durumuma ya yumurtam oluşmuyor, oluşsa bile ya boş çıkıyor yada gelişmiyor. aşılamayı bence dene.haklısın tatlım istemesemde gitmek gerekiyor artık bu ay 4.ay olacak demekki biz karı-koca beceremeyeceğiz bu işi,profesyonel destek almak şart gibi..doktorun uygulayacağı aşılama, ben de aşılamaya hiç sıcak bakmıyorum aslında çok düşük ihtimal veriyorlar,doktor değiştirmek de istemiyorum,ne halt edeceğimi bilemedim
tutma şansının %20 olduğunu bile bile en az 2000 tl tutacak bir işlem ve vücuda hormon yüklemeee???? ne kadar mantıklı bilmiyorum canım yaaaacanım yumurtalıkların yumurta geliştirebiliyorken elini çabuk tut. bak benim durumuma ya yumurtam oluşmuyor, oluşsa bile ya boş çıkıyor yada gelişmiyor. aşılamayı bence dene.
dekort belki gece sık wc ye gitmene sebep olabilir ödem çözücü çünkü...Allah razı olsun tatlım...amin hepimize inşallahhhh...
dekortta üriner sistem ve cinsellik hormonları ile ilgiliymiş.destekleyici.gece yatmadan alıyorum.
inşallah inşallah bu tedaviyle ve bu dr umla bebişe(lere) kavuşurum inşallah...
gideceğim mecbur kuzum,haklısın, bakalım bi gelsin de reglçoook teşekkür ederimmmmm..inşallah hepimiz anne olup duyuralım buradan..
Canımmm kırmızı kartı görmeden öyle gardını düşürmek,enseyi karartmak yok...dr a gitmemenide anlarım...ne de olsa çok uğraşıyorsun yiyorsun içiyorsun....yorgunluk verici bunlar...ama kendini hazır hissettiğin bir zaman bir kontrol olsan...yani evet biz elimizden geleni yapıyoruz ama arada sırada bu işin uzmanı birinin yönlendirmesinede ihtiyaç var..içerde noluyor ne bitiyor diye..ama tabiiki karar senin...
Yine de sen bekle regl olmadan saçını boyama pedleri de hayrına dağıtırsın artıkhahahaashshshshsahahahaha, çoook tatlısın , inşallah hamilesindir kuzuuum, inşallah hepimiz hamileyizdir,dediğin gibi kırmızı kartı yemeden belli olmaz bu işler ama içimde hiç his yok bu ay,dediğim gibi aylardır saç boyamıyordum hamiş olabilirim diye,bu ay o kadar eminim ki gittim boyamı aldım, pedimi bile alıp hazırladım, yine de hayırlısı diyelim
boyamam canımmm, beklerim , boya riskli dediğin gibi...Yine de sen bekle regl olmadan saçını boyama pedleri de hayrına dağıtırsın artık
tatlım ileride keşkelerim olmasın diyorsan düşün derim. ama yine de sen bilirsin.tutma şansının %20 olduğunu bile bile en az 2000 tl tutacak bir işlem ve vücuda hormon yüklemeee???? ne kadar mantıklı bilmiyorum canım yaaaa
haklısın canım ama aşılama çok boş geliyor klomen vs yumi takibi bile daha mantıklı geliyor, benim doktor uğraşmıyor böyle şeylerle, doktor değiştirmek istemiyorum sıkıldım doktor değiştirmekten, bilemiyorum ne yapacamtatlım ileride keşkelerim olmasın diyorsan düşün derim. ama yine de sen bilirsin.
haklısın canım. dr değiştirmek dezavantaj. en çokta zaman kaybı. ama bu dr un eğer yumi takibi yapmıyorsa iyi bir dr araştır bence.haklısın canım ama aşılama çok boş geliyor klomen vs yumi takibi bile daha mantıklı geliyor, benim doktor uğraşmıyor böyle şeylerle, doktor değiştirmek istemiyorum sıkıldım doktor değiştirmekten, bilemiyorum ne yapacam
ay napiim 5 günüm kaldı bari 5 gün hamile hissedeyim kendimioleyyyyyyy
inşallah hamişsindir canım, bu duyguyu 9 ay hissedersin.ay napiim 5 günüm kaldı bari 5 gün hamile hissedeyim kendimi
benim fsh 29. amh yokgulbil senin fsh yok mu?
günaydın şekeriiimGunaydin kizlar
inşallah canım benim 9 ay hisset bu güzel duyguyuuuay napiim 5 günüm kaldı bari 5 gün hamile hissedeyim kendimi
ben onu yaşın sanmıştım :)benim fsh 29. amh yok
offf of çok dert bu işlerrrrhaklısın canım. dr değiştirmek dezavantaj. en çokta zaman kaybı. ama bu dr un eğer yumi takibi yapmıyorsa iyi bir dr araştır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?