Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

büyüyecek inşallah bak gör,bunları burada konuşmuştuk dersin.
ikizmiiii en sevdiğim,tüm zorluklarına rağmen....hem gebelikte hem büyütürken
adet düzenleyici derken..reglin gecikiyormu...
evet ilk defa bu ay çok gecikti. adet olalı bir ay olacak nerdeyse daha yumurtlama olmadı. internette biraz araştırdım. tiroit hormonları etkileyebiliyormuş. yada progesteron hormonu düşük olduğunda da yumurtalar gelişmeyebiliyormuş. benim dr um amh sı 0.01 den düşük ve şu anda hamile olan bir hastasına duphaston kullandırmış. o kişi dr una söyle sana da yazsın o ilacı dedi. bende çekindim demeye terslerse. bana şu ana kadar hiç kullandırmadı.

hahahaashshshshsahahahaha, çoook tatlısın , inşallah hamilesindir kuzuuum, inşallah hepimiz hamileyizdir,dediğin gibi kırmızı kartı yemeden belli olmaz bu işler ama içimde hiç his yok bu ay,dediğim gibi aylardır saç boyamıyordum hamiş olabilirim diye,bu ay o kadar eminim ki gittim boyamı aldım, pedimi bile alıp hazırladım, yine de hayırlısı diyelim

oleyyyyyyy

canım yumurtalıkların yumurta geliştirebiliyorken elini çabuk tut. bak benim durumuma ya yumurtam oluşmuyor, oluşsa bile ya boş çıkıyor yada gelişmiyor. aşılamayı bence dene.

canım yumurtalıkların yumurta geliştirebiliyorken elini çabuk tut. bak benim durumuma ya yumurtam oluşmuyor, oluşsa bile ya boş çıkıyor yada gelişmiyor. aşılamayı bence dene.
tutma şansının %20 olduğunu bile bile en az 2000 tl tutacak bir işlem ve vücuda hormon yüklemeee???? ne kadar mantıklı bilmiyorum canım yaaaa

dekort belki gece sık wc ye gitmene sebep olabilir ödem çözücü çünkü...

gideceğim mecbur kuzum,haklısın, bakalım bi gelsin de regl

Yine de sen bekle regl olmadan saçını boyama pedleri de hayrına dağıtırsın artık

tatlım ileride keşkelerim olmasın diyorsan düşün derim. ama yine de sen bilirsin.
haklısın canım ama aşılama çok boş geliyor klomen vs yumi takibi bile daha mantıklı geliyor, benim doktor uğraşmıyor böyle şeylerle, doktor değiştirmek istemiyorum sıkıldım doktor değiştirmekten, bilemiyorum ne yapacam

haklısın canım. dr değiştirmek dezavantaj. en çokta zaman kaybı. ama bu dr un eğer yumi takibi yapmıyorsa iyi bir dr araştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…