Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ayy canım çok sevindim,hadi bakalım hayırlı olsun.Ne iyi doktor ya maşallah,hep böyle gitsin.Allah sana güç ve sağlık versin,bekliyoruz güzel haberlerini :)

O ne demek ya.Ne biçim insanlar bunlar ya.Canım sen de benim gibi acayip garip doktorlara denk gelmişsin.Allah hayırlı doktor ve tedavilerle karşılaştırsın bizleri ya.

KIZLAAAR, EKSİKLERE Bİ EL ATIVERİNNNNN

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.................................................................................................................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

gideceğim mecbur kuzum,haklısın, bakalım bi gelsin de regl
Bize önümüzdeki aylarda doktor yolları görünüyor Montem,bilmediğimiz şeyler olabiliyor içeride.Hiç değilse sorunu bilir ona göre davranırız.Bir yol yordam gösterirler.Ne yapalım.

Ayy canım çok sevindim,hadi bakalım hayırlı olsun.Ne iyi doktor ya maşallah,hep böyle gitsin.Allah sana güç ve sağlık versin,bekliyoruz güzel haberlerini :)
keşke ben de ona gitseydim adı geçen 3 doktordan biriydi hem çook bekleniyor diye, hem park sorunu olur oralarda diye gitmedim, sonuç: saatinde alındım ama alalacele bakıldım, ben bakılırken başka hastalar ile ilgilenildi, park sorunu yaşadık, tek başıma kaldım muayene ve tedavi başlangıç sürecinde. ben de bir seçme problemi var ya hadi hayırlısı :)

offf of çok dert bu işlerrrr
çok meşekkatli bir süreç. benim için daha da zor. ayda en az iki kere izmire gidiyorum. müdürüm ne kadar sabreder bilmiyorum. izin almakta şimdilik bir sıkıntı yok. ama bu şekilde sürekli sık izin almak ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum. dr um iki hafta sonra yine gel dedi. iki hafta sonrası önümüzdeki hafta perşembeye rastlıyor. önümüzdeki perşembe cumaya müdür bey beni seminere görevlendirmiş. bende salı gününe kadar randevu aldım. inşallah bir sıkıntı olmaz.
bazen diyorum bu işten pes etsem diyorum. sonrada diyorum pes etsen ne geçecek eline?

Bize önümüzdeki aylarda doktor yolları görünüyor Montem,bilmediğimiz şeyler olabiliyor içeride.Hiç değilse sorunu bilir ona göre davranırız.Bir yol yordam gösterirler.Ne yapalım.
gösterseler canıma minnet,hemen aşılama,tüp bebek hayırlısı artık kuzuum

Ya Allah aşkına bir diş macunu reklamı var,gidiyor lavaboya tükürüyor ya kanlı kanlı.Ne biçim reklam ya.Her seferinde midem kalkıyor.Tamda birşeyler yerken denk geliyor ha.Ben ki sokakta tükürenleri görünce ensesinden tutup tükürdüğü yeri yalatasım geliyor,

gobe istanbuldasın di mi alternatif tıpta dr ömer nazar ı duydun mu? belki onunla bile olur ne dersin?

gösterseler canıma minnet,hemen aşılama,tüp bebek hayırlısı artık kuzuum
Öyle canım boşuna vakit geçirmektense olayı hızlandırmak daha mantıklı geliyor.Sonuçta sizde öyle bariz bir problem yok.Sadece bir şekilde birbirleriyle anlaşıp birleşemiyorlar işte.Belli ki ya nazlı ya inatçılar.Tamam o zaman.Bu arkadaşları birde dışarıda buluşturup,birbirleriyle birleştirsinler,hoooop senin sevgi dolu,sıcacık evine yerleştirsinler.

bulursun kız belkı oralardaaa bende dün aldım ama yıyemedımm serttıde baya bnm kucuklugumden berı bir börekçi var oranın böregı meshur ordan alıcm bırdahakıne yollyım size
canım benim sen ye de ,biz yemiş kadar oluruzzz oburum şekerim ben, sen oraya ne yazsan benim canım çeker buradan bana yemek içmek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…