yaşım 37.ben onu yaşın sanmıştım :)
Ayy canım çok sevindim,hadi bakalım hayırlı olsun.Ne iyi doktor ya maşallah,hep böyle gitsin.Allah sana güç ve sağlık versin,bekliyoruz güzel haberlerini :)Günaydınnnn
pancarınız tüp bebek tedavisine başlayacak inşallah.patoloji falan temiz çıktı,kist yok.
düşük doz ve havuz yapabiliriz galiba.folikül durumuna göre.
estrofem ve dekort başladım dün akşam itibariyle. vitamin ve takviyeler devam. hiç aceleye gelmiyor bu tedavim...çok içime siniyor ne yalan söyleyeyim.dr um sordu hatta hazır mısın tedaviye alayımmı seni diye...çok şaşırdım valla uygunsa durum başlayalım dedim...hani kız babası kızına usulden sorar ya gönlün varmı bu gençte diye..kızda bir kikirder falan aynı o durumdaydım
klomen + yumurtaları destekleyecek düşük doz bir iğne ile reglide Bismillah dicez bakalım...
Allah hepimizin çabasını emeğini görsün inşallah..boş bırakmasın kucaklarımızı...
O ne demek ya.Ne biçim insanlar bunlar ya.Canım sen de benim gibi acayip garip doktorlara denk gelmişsin.Allah hayırlı doktor ve tedavilerle karşılaştırsın bizleri ya.İşte olması gereken yaklaşım bu, ben devlet hastanesindeki dr a sormuştum klomen kullansak diye demişti ki 'kanserli hastaya serum takmak işe yarar mı?' sonra dr recai pabuçcu daha tüp bebeğe başlıyoruz demeden hemşireye ilaçları yazdırmaya başlamıştı, keşke hazır mıyım diye sorsaydı, belki ben de iki ay sonra falan aklı selim, takviyeleri kullanmış bir şekilde girişirdim tüp olayına... benim istediğim aslında önce yumileri destekleyecek bir ilaçla doğal yolu birkaç ay denemekti...
rahim kaç mm idi estrofem verdi? ben sorduğumda 6-7 mm iyi demişti, ama aslında 9 olması iyi diye okudum, hatta forumlarda biri kendisi başlamış bu ilacı doktorlar yazmamış, sonradan hamiş kalmış.. dekort niye verdi ki ödem mi var?
Bize önümüzdeki aylarda doktor yolları görünüyor Montem,bilmediğimiz şeyler olabiliyor içeride.Hiç değilse sorunu bilir ona göre davranırız.Bir yol yordam gösterirler.Ne yapalım.gideceğim mecbur kuzum,haklısın, bakalım bi gelsin de regl
a-mann canıkomm senın canın kürt böreğimi çekmişgünaydın şekeriiim
keşke ben de ona gitseydim adı geçen 3 doktordan biriydi hem çook bekleniyor diye, hem park sorunu olur oralarda diye gitmedim, sonuç: saatinde alındım ama alalacele bakıldım, ben bakılırken başka hastalar ile ilgilenildi, park sorunu yaşadık, tek başıma kaldım muayene ve tedavi başlangıç sürecinde. ben de bir seçme problemi var ya hadi hayırlısı :)Ayy canım çok sevindim,hadi bakalım hayırlı olsun.Ne iyi doktor ya maşallah,hep böyle gitsin.Allah sana güç ve sağlık versin,bekliyoruz güzel haberlerini :)
çok meşekkatli bir süreç. benim için daha da zor. ayda en az iki kere izmire gidiyorum. müdürüm ne kadar sabreder bilmiyorum. izin almakta şimdilik bir sıkıntı yok. ama bu şekilde sürekli sık izin almak ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum. dr um iki hafta sonra yine gel dedi. iki hafta sonrası önümüzdeki hafta perşembeye rastlıyor. önümüzdeki perşembe cumaya müdür bey beni seminere görevlendirmiş. bende salı gününe kadar randevu aldım. inşallah bir sıkıntı olmaz.offf of çok dert bu işlerrrr
yani öyle ballandıra ballandıra anlatınca forumda salyalarımızı akıttırdına-mann canıkomm senın canın kürt böreğimi çekmiş
gösterseler canıma minnet,hemen aşılama,tüp bebekBize önümüzdeki aylarda doktor yolları görünüyor Montem,bilmediğimiz şeyler olabiliyor içeride.Hiç değilse sorunu bilir ona göre davranırız.Bir yol yordam gösterirler.Ne yapalım.
evet kuzum yaaaa, hamile değilim ama avcunu yala monte dedim kendimea-mann canıkomm senın canın kürt böreğimi çekmiş
bulursun kız belkı oralardaaa bende dün aldım ama yıyemedımm serttıde baya bnm kucuklugumden berı bir börekçi var oranın böregı meshur ordan alıcm bırdahakıne yollyım sizeevet kuzum yaaaa, hamile değilim ama avcunu yala monte dedim kendime
gobe istanbuldasın di mi alternatif tıpta dr ömer nazar ı duydun mu? belki onunla bile olur ne dersin?Bize önümüzdeki aylarda doktor yolları görünüyor Montem,bilmediğimiz şeyler olabiliyor içeride.Hiç değilse sorunu bilir ona göre davranırız.Bir yol yordam gösterirler.Ne yapalım.
aay canm yaaayani öyle ballandıra ballandıra anlatınca forumda salyalarımızı akıttırdın
Öyle canım boşuna vakit geçirmektense olayı hızlandırmak daha mantıklı geliyor.Sonuçta sizde öyle bariz bir problem yok.Sadece bir şekilde birbirleriyle anlaşıp birleşemiyorlar işte.Belli ki ya nazlı ya inatçılar.Tamam o zaman.Bu arkadaşları birde dışarıda buluşturup,birbirleriyle birleştirsinler,hoooop senin sevgi dolu,sıcacık evine yerleştirsinler.gösterseler canıma minnet,hemen aşılama,tüp bebekhayırlısı artık kuzuum
Yok canım Ankaradayım ben.gobe istanbuldasın di mi alternatif tıpta dr ömer nazar ı duydun mu? belki onunla bile olur ne dersin?
canım benim sen ye de ,biz yemiş kadar oluruzzzbulursun kız belkı oralardaaa bende dün aldım ama yıyemedımm serttıde baya bnm kucuklugumden berı bir börekçi var oranın böregı meshur ordan alıcm bırdahakıne yollyım size
hım bende.. şekerpancarı ile 3 oldu hadi bakalımYok canım Ankaradayım ben.
ne yiyorsunuz hayırdır?canım benim sen ye de ,biz yemiş kadar oluruzzzoburum şekerim ben, sen oraya ne yazsan benim canım çeker buradan bana yemek içmek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?