çok tatlısın canıım, biz karı koca becemedik muhteşem buluşmayı,dediğin gibi bi desteğe ihtiyaç vvar, bekleyip görecez artık,hayırlısıÖyle canım boşuna vakit geçirmektense olayı hızlandırmak daha mantıklı geliyor.Sonuçta sizde öyle bariz bir problem yok.Sadece bir şekilde birbirleriyle anlaşıp birleşemiyorlar işte.Belli ki ya nazlı ya inatçılar.Tamam o zaman.Bu arkadaşları birde dışarıda buluşturup,birbirleriyle birleştirsinler,hoooop senin sevgi dolu,sıcacık evine yerleştirsinler.
kaçırdın mı şekerim sen mevzuyuuu, kürt böreğinden bahsediliyor dünden beri,biyerlerim şişti buradane yiyorsunuz hayırdır?
Peki senin dr kimdi? Hulusi beyi düşünüyor musun sende? Hoş benim artık tüp olayı bir daha olmaz çok kızdırdım birilerini bu konuda...hım bende.. şekerpancarı ile 3 oldu hadi bakalım
Teşekkür ediyorummm.kocaman öpüyorummm..inşallah diyorum...Günaydın kızlarrrrgüzel şeyler okudum sankiii :) sekerpancari cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır ben inanıyorum :) no_name_ cim benden ümitlisin ama sor bi bakalım ben kendimden ümitlimiyimmm tabiki haayırrr Valla sen de işte hiç hissetmiyorum falan diyosun ama o işler öyle olsa benim bu 4. hamileliğim olurdu Ben de kendime çok inanmıyorum ama ufak bikaç belirti yaratıyorum kendimce maksat umut olsun Bacakla kasığın birleşme yerinde çekilme hissi oldu bikaç gün üst üste.. Ama dün ve bugün hiç olmadı.. Bi de yine aynı zamanlarda karnımda bikaç defa bıçak saplanması hissi oldu.. Onun dışında ayak parmaklarıma bazen kramplar giriyo Yani kısacası sanırım hamileyimmmm
anlıyorum ve streste etkili.duphaston tarlusal gibi söktürücü aslında.dr u ara ve regli olamadığını söyle.canım folikül yok demiştin ama bazen geriden gelen kist yapabiliyor.tiroidede regli olunca bakyır aklındaysa.bazı şeyleri dr a bırakmak iyi aslında herşey söylenmiyor çünkü dr.aevet ilk defa bu ay çok gecikti. adet olalı bir ay olacak nerdeyse daha yumurtlama olmadı. internette biraz araştırdım. tiroit hormonları etkileyebiliyormuş. yada progesteron hormonu düşük olduğunda da yumurtalar gelişmeyebiliyormuş. benim dr um amh sı 0.01 den düşük ve şu anda hamile olan bir hastasına duphaston kullandırmış. o kişi dr una söyle sana da yazsın o ilacı dedi. bende çekindim demeye terslerse. bana şu ana kadar hiç kullandırmadı.
aşılama konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz aslında..çünkü aşılamada ve tüp bebekte kullanılan ilaçlar ayrı ama işlem çok farklı malum...mesela bana hiç aşılama önermediler.gittiğim 3 dr aşılamanın zaman kaybı olduğunu direkt tüp bebek yapmamı önermişti.tutma şansının %20 olduğunu bile bile en az 2000 tl tutacak bir işlem ve vücuda hormon yüklemeee???? ne kadar mantıklı bilmiyorum canım yaaaa
valla varsa ödemide çözsün isterimdekort belki gece sık wc ye gitmene sebep olabilir ödem çözücü çünkü...
şöyle bir ilaç olsa yumurtaları kaliteli yapıp tek bir yumurtayı büyütse sadece onu içsek ve çalışma yapsak...çok tatlısın canıım, biz karı koca becemedik muhteşem buluşmayı,dediğin gibi bi desteğe ihtiyaç vvar, bekleyip görecez artık,hayırlısı
Evet canım henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.Hayırdır tüp bebek konusunda ne oldu ki?Peki senin dr kimdi? Hulusi beyi düşünüyor musun sende? Hoş benim artık tüp olayı bir daha olmaz çok kızdırdım birilerini bu konuda...
eşin kızdı biliyorum canım ama öyle daha hazır olmadan yangından mal kaçırır gibi davrandılar sana,hoş olmadı,bence sen haklıydın o konuda...eşin yok yanında otoparkta, sen koştur koştur muhasebeye...öyle olmaz o işler,önce bi eşinle oturur düşünür karar alırsınız,hazır hissedersin kendini,ondan sonra olur bencePeki senin dr kimdi? Hulusi beyi düşünüyor musun sende? Hoş benim artık tüp olayı bir daha olmaz çok kızdırdım birilerini bu konuda...
çok çok teşekkür ediyorum..daha da iyi haberleri sizlerden bekliyorum inşallahhhAyy canım çok sevindim,hadi bakalım hayırlı olsun.Ne iyi doktor ya maşallah,hep böyle gitsin.Allah sana güç ve sağlık versin,bekliyoruz güzel haberlerini :)
benim dün yoğundu. yazılanların hepsini okuyamadım canım. demek kürt börekleri yapıldı ve yendi. bende merak ettim bakayım nasıl birşeymiş bu kürt böreği.kaçırdın mı şekerim sen mevzuyuuu, kürt böreğinden bahsediliyor dünden beri,biyerlerim şişti burada
pudra şekerli börek, boş böreğin üzerine pudra şekeri döküyorlar sanırım ya da içinde kremamsı bir şey oluyor muydu onun? tam hatırlayamadım ama hafif,ne tatlı ne tuzlu güzel bir lezzeti vardı hatırladığım kadarıylabenim dün yoğundu. yazılanların hepsini okuyamadım canım. demek kürt börekleri yapıldı ve yendi. bende merak ettim bakayım nasıl birşeymiş bu kürt böreği.
tatlım adetimin üçüncü günü folikül görüldü. folikül sıkıntım yok. hormon iğnelerine rağmen hiç büyümedi. iki hafta sonra gel dedi. şimdi bitkisel kürlerle büyütmeye çalışıyorum. ama şu ana bir gelişme yok. stresten de büyümeyebiliyormuş.Teşekkür ediyorummm.kocaman öpüyorummm..inşallah diyorum...
zaten inşallah maşallah hayırlısı kısmet ve nasip ile geçiyor günler
anlıyorum ve streste etkili.duphaston tarlusal gibi söktürücü aslında.dr u ara ve regli olamadığını söyle.canım folikül yok demiştin ama bazen geriden gelen kist yapabiliyor.tiroidede regli olunca bakyır aklındaysa.bazı şeyleri dr a bırakmak iyi aslında herşey söylenmiyor çünkü dr.a
aşılama konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz aslında..çünkü aşılamada ve tüp bebekte kullanılan ilaçlar ayrı ama işlem çok farklı malum...mesela bana hiç aşılama önermediler.gittiğim 3 dr aşılamanın zaman kaybı olduğunu direkt tüp bebek yapmamı önermişti.
valla varsa ödemide çözsün isterim
Birisi bana folikülün ne olduğunu açıklayabilir mi acaba? :)tatlım adetimin üçüncü günü folikül görüldü. folikül sıkıntım yok. hormon iğnelerine rağmen hiç büyümedi. iki hafta sonra gel dedi. şimdi bitkisel kürlerle büyütmeye çalışıyorum. ama şu ana bir gelişme yok. stresten de büyümeyebiliyormuş.
internetten resimlerine baktım. çok nefis görünüyor. benimde canım çekti. şişmedik bir yerimiz kalmayacak bu gidişlepudra şekerli börek, boş böreğin üzerine pudra şekeri döküyorlar sanırım ya da içinde kremamsı bir şey oluyor muydu onun? tam hatırlayamadım ama hafif,ne tatlı ne tuzlu güzel bir lezzeti vardı hatırladığım kadarıyla
Başladım ve bıraktım, iki tane puregon vuruldum, bıt bıtladım alalacele oldu diye çünkü gitmeden eşimle konuşmuştuk tüp derse biraz düşünürüz diye, eşimin park sorunu yüzünden yanımda olmamasına da çok bozuldum, telefonla doktorun söylediklerini söyledim o da hemen yaptır dedi. Buradakiler yanlış anlar diye korkuyorum ama ben parayı sokağa atıyoruz gibi hissetmiştim çünkü garantisi yoktu, hormonlar zıpladı tabii, negatiftim o da sen negatifsin tutmaz dedi, baktım tutmazsa fatura bana kesilecek..... ya işte bir iki ay hazırlanmak istiyordum takviyelerle bir de kışın zor bu iş...Evet canım henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.Hayırdır tüp bebek konusunda ne oldu ki?
hahahaha ay herkes yapabilir mi ki onu? kürt diye sanki bilecek kızinternetten resimlerine baktım. çok nefis görünüyor. benimde canım çekti. şişmedik bir yerimiz kalmayacak bu gidişleçok samimi olduğum kürt arkadaşım var. en kısa zamanda ona yaptırayım.
Hımmmm,anladım.yumurtaların içinde geliştikleri keseciklere deniyor tatlım.
Valla benimde canım çekti.P.tesi den beri kıstım yemeği bayağa.3 kilo almışım.58 olmuşuminternetten resimlerine baktım. çok nefis görünüyor. benimde canım çekti. şişmedik bir yerimiz kalmayacak bu gidişleçok samimi olduğum kürt arkadaşım var. en kısa zamanda ona yaptırayım.
çikolata yemeyin zaten yumilere zararlıymışValla benimde canım çekti.P.tesi den beri kıstım yemeği bayağa.3 kilo almışım.58 olmuşumEn büyük aşkım n ile başlayan kavanozun içinde bir çikolata var ya kaşık kaşık yerdim ondan bile vazgeçtim,aylardır yemiyorum yaaaa....
ahhh canım benim dr değiştirme sürecim tam tamına 9 ay sürdükeşke ben de ona gitseydim adı geçen 3 doktordan biriydi hem çook bekleniyor diye, hem park sorunu olur oralarda diye gitmedim, sonuç: saatinde alındım ama alalacele bakıldım, ben bakılırken başka hastalar ile ilgilenildi, park sorunu yaşadık, tek başıma kaldım muayene ve tedavi başlangıç sürecinde. ben de bir seçme problemi var ya hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?