Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

çok tatlısın canıım, biz karı koca becemedik muhteşem buluşmayı,dediğin gibi bi desteğe ihtiyaç vvar, bekleyip görecez artık,hayırlısı

Teşekkür ediyorummm.kocaman öpüyorummm..inşallah diyorum...
zaten inşallah maşallah hayırlısı kısmet ve nasip ile geçiyor günler

anlıyorum ve streste etkili.duphaston tarlusal gibi söktürücü aslında.dr u ara ve regli olamadığını söyle.canım folikül yok demiştin ama bazen geriden gelen kist yapabiliyor.tiroidede regli olunca bakyır aklındaysa.bazı şeyleri dr a bırakmak iyi aslında herşey söylenmiyor çünkü dr.a

tutma şansının %20 olduğunu bile bile en az 2000 tl tutacak bir işlem ve vücuda hormon yüklemeee???? ne kadar mantıklı bilmiyorum canım yaaaa
aşılama konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz aslında..çünkü aşılamada ve tüp bebekte kullanılan ilaçlar ayrı ama işlem çok farklı malum...mesela bana hiç aşılama önermediler.gittiğim 3 dr aşılamanın zaman kaybı olduğunu direkt tüp bebek yapmamı önermişti.

dekort belki gece sık wc ye gitmene sebep olabilir ödem çözücü çünkü...
valla varsa ödemide çözsün isterim

çok tatlısın canıım, biz karı koca becemedik muhteşem buluşmayı,dediğin gibi bi desteğe ihtiyaç vvar, bekleyip görecez artık,hayırlısı
şöyle bir ilaç olsa yumurtaları kaliteli yapıp tek bir yumurtayı büyütse sadece onu içsek ve çalışma yapsak...

Peki senin dr kimdi? Hulusi beyi düşünüyor musun sende? Hoş benim artık tüp olayı bir daha olmaz çok kızdırdım birilerini bu konuda...
Evet canım henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.Hayırdır tüp bebek konusunda ne oldu ki?

Peki senin dr kimdi? Hulusi beyi düşünüyor musun sende? Hoş benim artık tüp olayı bir daha olmaz çok kızdırdım birilerini bu konuda...
eşin kızdı biliyorum canım ama öyle daha hazır olmadan yangından mal kaçırır gibi davrandılar sana,hoş olmadı,bence sen haklıydın o konuda...eşin yok yanında otoparkta, sen koştur koştur muhasebeye...öyle olmaz o işler,önce bi eşinle oturur düşünür karar alırsınız,hazır hissedersin kendini,ondan sonra olur bence

kaçırdın mı şekerim sen mevzuyuuu, kürt böreğinden bahsediliyor dünden beri,biyerlerim şişti burada
benim dün yoğundu. yazılanların hepsini okuyamadım canım. demek kürt börekleri yapıldı ve yendi. bende merak ettim bakayım nasıl birşeymiş bu kürt böreği.

benim dün yoğundu. yazılanların hepsini okuyamadım canım. demek kürt börekleri yapıldı ve yendi. bende merak ettim bakayım nasıl birşeymiş bu kürt böreği.
pudra şekerli börek, boş böreğin üzerine pudra şekeri döküyorlar sanırım ya da içinde kremamsı bir şey oluyor muydu onun? tam hatırlayamadım ama hafif,ne tatlı ne tuzlu güzel bir lezzeti vardı hatırladığım kadarıyla

tatlım adetimin üçüncü günü folikül görüldü. folikül sıkıntım yok. hormon iğnelerine rağmen hiç büyümedi. iki hafta sonra gel dedi. şimdi bitkisel kürlerle büyütmeye çalışıyorum. ama şu ana bir gelişme yok. stresten de büyümeyebiliyormuş.

Birisi bana folikülün ne olduğunu açıklayabilir mi acaba? :)

internetten resimlerine baktım. çok nefis görünüyor. benimde canım çekti. şişmedik bir yerimiz kalmayacak bu gidişle çok samimi olduğum kürt arkadaşım var. en kısa zamanda ona yaptırayım.

Evet canım henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.Hayırdır tüp bebek konusunda ne oldu ki?
Başladım ve bıraktım, iki tane puregon vuruldum, bıt bıtladım alalacele oldu diye çünkü gitmeden eşimle konuşmuştuk tüp derse biraz düşünürüz diye, eşimin park sorunu yüzünden yanımda olmamasına da çok bozuldum, telefonla doktorun söylediklerini söyledim o da hemen yaptır dedi. Buradakiler yanlış anlar diye korkuyorum ama ben parayı sokağa atıyoruz gibi hissetmiştim çünkü garantisi yoktu, hormonlar zıpladı tabii, negatiftim o da sen negatifsin tutmaz dedi, baktım tutmazsa fatura bana kesilecek..... ya işte bir iki ay hazırlanmak istiyordum takviyelerle bir de kışın zor bu iş...

internetten resimlerine baktım. çok nefis görünüyor. benimde canım çekti. şişmedik bir yerimiz kalmayacak bu gidişle çok samimi olduğum kürt arkadaşım var. en kısa zamanda ona yaptırayım.
Valla benimde canım çekti.P.tesi den beri kıstım yemeği bayağa.3 kilo almışım.58 olmuşum En büyük aşkım n ile başlayan kavanozun içinde bir çikolata var ya kaşık kaşık yerdim ondan bile vazgeçtim,aylardır yemiyorum yaaaa....

çikolata yemeyin zaten yumilere zararlıymış

ahhh canım benim dr değiştirme sürecim tam tamına 9 ay sürdü karar vermek gerçekten çok güç hememn hemen tüm kliniklerle konuşup görüşmüşümdür.bu da zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…