ben uzun zamandır tartıya çıkmıyorum. çünkü hormon ilaçları kürler derken çok kilo aldım. iki aydır spor ve diyet yapıyorum. yapmasam kesin fil gibi olurum.Valla benimde canım çekti.P.tesi den beri kıstım yemeği bayağa.3 kilo almışım.58 olmuşumEn büyük aşkım n ile başlayan kavanozun içinde bir çikolata var ya kaşık kaşık yerdim ondan bile vazgeçtim,aylardır yemiyorum yaaaa....
Yaaaa onu demiyeydin iyiydi...Herkesin sigara bağımlılığı var benim çikolata.Yandım ben valla :)çikolata yemeyin zaten yumilere zararlıymış
ismi mi kürt böreği onun? bende kürtlerin yaptığı bir börek diye düşünmüştüm.hahahaha ay herkes yapabilir mi ki onu? kürt diye sanki bilecek kız
aaaaaaaaaa ben yedıydımm cokçikolata yemeyin zaten yumilere zararlıymış
hormonlardan sanırım ben de akşmaları çok kötü oluyorum içim daralıyor, göğüs kafesim sıkışıyor gibi oluyor,nefesim kesiliyor falan,ben hormonlara bağlıyorum bu durumumu 4-5 gündür kötü oluyorum geceleri ben de...aayy kızlar öyle tuhaf ruyalar göruyorumkı anlatamam yanı size rüya görmeye korkuyorum artık ıstemıyorum hıcbısey görmekk gece esımee dıomusum biri bana saldırdı dıyomusum adam sabah benle dalga gecıo
aynenn hormonlardaann heraalldee gece ates basmalar falanhormonlardan sanırım ben de akşmaları çok kötü oluyorum içim daralıyor, göğüs kafesim sıkışıyor gibi oluyor,nefesim kesiliyor falan,ben hormonlara bağlıyorum bu durumumu 4-5 gündür kötü oluyorum geceleri ben de...
aynısı bende oluyor. benim geceleri değil de akşamları oluyor.hormonlardan sanırım ben de akşmaları çok kötü oluyorum içim daralıyor, göğüs kafesim sıkışıyor gibi oluyor,nefesim kesiliyor falan,ben hormonlara bağlıyorum bu durumumu 4-5 gündür kötü oluyorum geceleri ben de...
hayır olsun kuzum,hayra yoraayy kızlar öyle tuhaf ruyalar göruyorumkı anlatamam yanı size rüya görmeye korkuyorum artık ıstemıyorum hıcbısey görmekk gece esımee dıomusum biri bana saldırdı dıyomusum adam sabah benle dalga gecıo
kessinlikle hormonlardan..hayıtı bıraktım ya, zıpladı mı yine ne?aynısı bende oluyor. benim geceleri değil de akşamları oluyor.
hayır olsun diyelim hayır olsun canım. kötüye yorma.aayy kızlar öyle tuhaf ruyalar göruyorumkı anlatamam yanı size rüya görmeye korkuyorum artık ıstemıyorum hıcbısey görmekk gece esımee dıomusum biri bana saldırdı dıyomusum adam sabah benle dalga gecıo
ben de öyleyim canım,bu hormonlar ne kadar etkili üzerimizdeaynenn hormonlardaann heraalldee gece ates basmalar falan
akşamdan başlıyor benim de, ara ara tüm akşam ve gece yokluyoraynısı bende oluyor. benim geceleri değil de akşamları oluyor.
göğüs kafesimde sıkışmanın arkasından sanki midem yediklerimi sindirmiyormuş gibi hissediyorum. yaklaşık bir haftadır yumurtalıklarımın içinde sanki birşey geziyormuş gibi hissediyorum.kessinlikle hormonlardan..hayıtı bıraktım ya, zıpladı mı yine ne?
aynenn cnm öylee hayır olsun ınsshayır olsun diyelim hayır olsun canım. kötüye yorma.
gebelikteki duygu durum değişikliklerinden hep, ilk üç ayda yoğun daha sonraları normale dönermiş.öyle diyollarrraayy kızlar öyle tuhaf ruyalar göruyorumkı anlatamam yanı size rüya görmeye korkuyorum artık ıstemıyorum hıcbısey görmekk gece esımee dıomusum biri bana saldırdı dıyomusum adam sabah benle dalga gecıo
Aynen bende ya hayır olsun gece garip garip rüyalar gördüm,sabah hala etkisindeydim sinir oldum.Hormonlarda diyorsunuz yani...ben de öyleyim canım,bu hormonlar ne kadar etkili üzerimizde
geceleri benim de oluyordu ama şimdi melatonin kullandığım için sadece yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum. melatonini dr um bana yazmamıştı. sordum kullanırsam zararı olur mu dedim. aksine yararını görürsün ben bile kullanıyorum. dr una sorup sende kullan istersen.akşamdan başlıyor benim de, ara ara tüm akşam ve gece yokluyor
aynenn sabahları sinirliyim öğleden snra saftırıkk aksam duygusallgebelikteki duygu durum değişikliklerinden hep, ilk üç ayda yoğun daha sonraları normale dönermiş.öyle diyollarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?