çok güldüm yahu...ismi mi kürt böreği onun? bende kürtlerin yaptığı bir börek diye düşünmüştüm.yinede bir sorayım şansımı deneyeyim biliyordur belki. biliyorsa kurtuluşu yok, yaptırırım.
sorayım canım aldım notumugeceleri benim de oluyordu ama şimdi melatonin kullandığım için sadece yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum. melatonini dr um bana yazmamıştı. sordum kullanırsam zararı olur mu dedim. aksine yararını görürsün ben bile kullanıyorum. dr una sorup sende kullan istersen.
melatonin benim de aklıma yatmıştı ama benim kızı gece 2 defa tuvalete kaldırıyorum dedim ki deniz olur ortalık uyur kalırsak bir de:)geceleri benim de oluyordu ama şimdi melatonin kullandığım için sadece yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum. melatonini dr um bana yazmamıştı. sordum kullanırsam zararı olur mu dedim. aksine yararını görürsün ben bile kullanıyorum. dr una sorup sende kullan istersen.
melatonin hormonu stresi azaltıyor, hem de hücre yenilenmesine de yardımcı oluyor. normalde bunu vücut kendisi üretiyormuş. ama yaş ilerledikçe üretim azalıyor. ben gece yatmadan 1-2 saat önce alıyorum.sorayım canım aldım notumu
ben uzun zamandır rüya görmüyordum ya da hatırlamıyorum ilk defa sabaha karşı beni sıkıntıya sokan insanların bir arada olduğu bir rüya gördüm, ama bana iyiye işaret gibi geldi, değişik bir şey diye sevindim :)Aynen bende ya hayır olsun gece garip garip rüyalar gördüm,sabah hala etkisindeydim sinir oldum.Hormonlarda diyorsunuz yani...
süper renklisin desene :)aynenn sabahları sinirliyim öğleden snra saftırıkk aksam duygusall
evet uyuyakalırsanızmelatonin benim de aklıma yatmıştı ama benim kızı gece 2 defa tuvalete kaldırıyorum dedim ki deniz olur ortalık uyur kalırsak bir de:)
sen olabilirsin şekerim benimki tarih itibariyle olamaz...Ben de çok rüya görüyorum yoksa hamilemiyizzzz
Bence sen de olucaksın onun belirtisidirr.. İlahi sinyaller bunlarsen olabilirsin şekerim benimki tarih itibariyle olamaz...
Pozitif arkadaşım benim inşallah ama bu ayki favori sensin, kahin monte demişti sanırım :)Bence sen de olucaksın onun belirtisidirr.. İlahi sinyaller bunlar
ınsallah sıradanda sen gelırsın
Melatonini benim dr umda kullanıyor...faydasına inanıyorum.geceleri benim de oluyordu ama şimdi melatonin kullandığım için sadece yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum. melatonini dr um bana yazmamıştı. sordum kullanırsam zararı olur mu dedim. aksine yararını görürsün ben bile kullanıyorum. dr una sorup sende kullan istersen.
a evet monte de diyordum ama monte son yazılarında bu ay yok falan dedi bakalım hayırlısı sonuç için zaman var...
yoksa bu bir işaret miiiBen de çok rüya görüyorum yoksa hamilemiyizzzz
ben hücre yenilemesiyle ilgili faydası oldu mu bilmiyorum ama benim uyku düzensizliklerim çoktu. onlar olmuyor şimdi.Melatonini benim dr umda kullanıyor...faydasına inanıyorum.
Ayyyyy o montenin ağzını öpeyim.. ama biliyosun bizde her ay 3er 5er hamile çıkarPozitif arkadaşım benim inşallah ama bu ayki favori sensin, kahin monte demişti sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?