inceledim canım bu ay şu kremlerin serumların parasını çıkarayım alacağım hemen... off ne çok masrafımız vartabii tabiii eczanede olmuyor azıcık pahalı ama getirtiyor benimki hemen :) dr yazmasına gerek yok.
Dün aktara uğradım 35 yıldır bu işle uğraşıyormuş kadın sohbet ettik bşraz gizli formülü varmış bizim gibiler için hatta 46-47 yaşlarında sürekli düşükle sonuçlanan dört tüpbebek denemesi varmış ona yapmış kadın şuan hamile dedi.Acaba doğru mu söylüyor veya oda bizi yolunacak kaz olarak mı görüyor.Pahalı bir formül neticede.Ne dersiniz güzeller?inceledim canım bu ay şu kremlerin serumların parasını çıkarayım alacağım hemen... off ne çok masrafımız var
ahh kuzum bi bilsem, içinde neler var acaba? ben tek kullanmayı tercih ediyorum yani hayıt ve aslanpençeli karışım yemektense,hayıt suyu içmeyi tercih ediyorumDün aktara uğradım 35 yıldır bu işle uğraşıyormuş kadın sohbet ettik bşraz gizli formülü varmış bizim gibiler için hatta 46-47 yaşlarında sürekli düşükle sonuçlanan dört tüpbebek denemesi varmış ona yapmış kadın şuan hamile dedi.Acaba doğru mu söylüyor veya oda bizi yolunacak kaz olarak mı görüyor.Pahalı bir formül neticede.Ne dersiniz güzeller?
ara ara girip çıkıyorum tatlım sürekli başında olamıyorum, malum çalışıncaööff ya nıye yazmıosunuzzz ben dısardaykenn ne okucagmı sasırıyom sımdı pc basndaym mal gbı bakıorm hiç bişey yazmıosnz
ara ara girip çıkıyorum tatlım sürekli başında olamıyorum, malum çalışınca
hahaha çok tatlısınız yaaa, taktık ya kafaya, algıda seçicilik oluyor ister istemez, bu mevzuları daha çok duyar, üzerinde daha fazla düşünür olduk....Bende öyleyim sadece film değil yasak aşk yaşayan tecavüze uğrayanlar filan oluyor hemen hamile kalıyorlar ya vay beee diyorum tam ovulasyonuna denk gelmiş erken menopozu da yok pko filan kadın ne sağlıklıymış diyorum bana gülüyorlar.
Uçtum bennn
şeytan diyor bas istifayı, git evine,,ohhh missss gez,toz, spor yap,yemek yap,film izle akşama kadarrrrr
hamiş oluncaa ne yapmayı düşünüosun devam edıcekmsn calısmaya ?şeytan diyor bas istifayı, git evine,,ohhh missss gez,toz, spor yap,yemek yap,film izle akşama kadarrrrr
Haklısın ama bunlar bilinen şeyler diyor yoksa onları kullandığımı söyledim yetmez diyor. GİZLİ FORMÜL.ÇOK GİZLİ.şşşştttahh kuzum bi bilsem, içinde neler var acaba? ben tek kullanmayı tercih ediyorum yani hayıt ve aslanpençeli karışım yemektense,hayıt suyu içmeyi tercih ediyorum
olursam bi ilk 4 ay falan devam edeyim diye düşünüyorum canım ama tabi şartlar ne gerektirir, ne olur bilemem...hem yeni proje başında bırakmamış olurum hem de 4 aylık kazancımı bi kenara koyar bebek ve doğum için hazırlıklı olurum diye düşünüyorumhamiş oluncaa ne yapmayı düşünüosun devam edıcekmsn calısmaya ?
Evdeki iş güç hiiiiiç bitmiyor ama.şeytan diyor bas istifayı, git evine,,ohhh missss gez,toz, spor yap,yemek yap,film izle akşama kadarrrrr
bir dene istersen,güvenilir bi tipse? ne kadar istiyor o macun için?Haklısın ama bunlar bilinen şeyler diyor yoksa onları kullandığımı söyledim yetmez diyor. GİZLİ FORMÜL.ÇOK GİZLİ.şşşşttt
hım tabı cnm sen bılırsınn aama ılk uc ayın ne kdr muhım oldugunu bılıosunuzz şahsen ben cocuk dusunmeye basladıgım ay işten ayrıldım 4 ay oldu işteolursam bi ilk 4 ay falan devam edeyim diye düşünüyorum canım ama tabi şartlar ne gerektirir, ne olur bilemem...hem yeni proje başında bırakmamış olurum hem de 4 aylık kazancımı bi kenara koyar bebek ve doğum için hazırlıklı olurum diye düşünüyorum
insanın hayatında olmasını istediği şeyler hiç beklemediği zamanda oluyor. inşallah monteminde bu ay bu şekilde olur.a evet monte de diyordum ama monte son yazılarında bu ay yok falan dedi bakalım hayırlısı sonuç için zaman var...
ben çok evcimenimdir,evde olup iş yapmayı her şeye tercih edebilirim,bana bez ver önüme tencere koy tüm gün yeni yemekler deneyip temizlik falan yapayım,hiç bıkmam :)Evdeki iş güç hiiiiiç bitmiyor ama.
Bende evden istifa edicem.
Yok yok valla öyle deme,evde olunca bu konuyu daha çok takacağın zaman oluyor,kafayı yiyorsun.Ben mesela şark görevimiz bitti 7 ay önce döndük,7 aydır hem tedavi hem evdeyim.Delireceğim sanıyorum.O tempoya öyle alışmışım ki anlatamam e 15 yıldır kesintisiz çalışıyorum.Şu an çalışıyor olsam bu konuyu bu kadar ince düşünmezdim,işkolik olduğum için işime verirdim kendimi.Çok daha iyi olurdum eminim.Şu ameliyat işinden dolayı işte arayamıyorum malum yeni girdiğin işe 1 ay sonra hadi canlar ben ameliyet olacağım 1-2 hafta yokumda diyemem.şeytan diyor bas istifayı, git evine,,ohhh missss gez,toz, spor yap,yemek yap,film izle akşama kadarrrrr
İnşallah canım hayırlısıylaEvvett işte beklediğim cevapppTabiki işaret karnım da ağrıyo kesin hamileyimmm
öyle canım ama evde olursam özellikle ilk 3-4 ay kafayı yerim , tüm gün aman bebk ne oldu aman iyi mi diye düşünmekten çıldırırım, işyeri kafa dağıtma için o dönemde gerekli bence.... bana kalsa şimdi ayrılmak istiyorum ama hamiş olduğumu öğrenirsem mutlaka devam etmek isterim o sancılı süreci evde değil de iş yerinde atlatayımhım tabı cnm sen bılırsınn aama ılk uc ayın ne kdr muhım oldugunu bılıosunuzz şahsen ben cocuk dusunmeye basladıgım ay işten ayrıldım 4 ay oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?