olsun cnm allah buyuk bak ben o kadr yumı takıbı yaptrdım klomen kullandım progestan kullandım hıcbısey olmadı sadece bır ovulasyon testıyle yakaladım yanı yumurtamn catladgndan bıle şüphelıydım varlıgındanda hattaa allah buyukk nasıp ettıkten snraainşallah canım ama benim çok uzak ihtimal. rahimim ince. yumi döllense bile tutunacağı rahim kalınlığı yok.
inşallah canım. şu ana kadar göremedim ama inşallah şimdiden sonra görürüm.yarasın yarasın canım benimm...bu kadar takviyenin karşılığını göreceksin eminim....
ahhh bebişim yaa,inşallah olur... inşallah hepimizin artık gelir bebişleri bir an önceeeeinsanın hayatında olmasını istediği şeyler hiç beklemediği zamanda oluyor. inşallah monteminde bu ay bu şekilde olur.
hayırlısı cnm bakalım sen kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yapöyle canım ama evde olursam özellikle ilk 3-4 ay kafayı yerim , tüm gün aman bebk ne oldu aman iyi mi diye düşünmekten çıldırırım, işyeri kafa dağıtma için o dönemde gerekli bence.... bana kalsa şimdi ayrılmak istiyorum ama hamiş olduğumu öğrenirsem mutlaka devam etmek isterim o sancılı süreci evde değil de iş yerinde atlatayım
inşallah canım. bizler için bol bol dua edin canlarım. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.olsun cnm allah buyuk bak ben o kadr yumı takıbı yaptrdım klomen kullandım progestan kullandım hıcbısey olmadı sadece bır ovulasyon testıyle yakaladım yanı yumurtamn catladgndan bıle şüphelıydım varlıgındanda hattaa allah buyukk nasıp ettıkten snraa
Amiiiinnnahhh bebişim yaa,inşallah olur... inşallah hepimizin artık gelir bebişleri bir an önceeee
masraf hiç bitmiyor..valla kendime hiçbirşey almıyorum artık..napiym takviye arı sütü dr derken...bu senede böyle olsun :)inceledim canım bu ay şu kremlerin serumların parasını çıkarayım alacağım hemen... off ne çok masrafımız var
edıyorum cnm ınann allah ınsallah basta sizlere sonra ısteyen herkese nasıp etsınnn ben o kadar hamişlerden dua avına cıkıodum bu kk da banada hamişssin sende duaa et dıyecceklerı hıc aklıma gelmezdiiinşallah canım. bizler için bol bol dua edin canlarım. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.
saol kuzuum,hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaaa,bakalım o günler gelince ne olacak fikirler?hayırlısı cnm bakalım sen kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yap
yaaa böyle macunların çok yaradığıda oluyor yani inanıyorum ben :) ne kadar fiyatı özel değilse..birde söylemiştir içine az çok neler katıldığını...Dün aktara uğradım 35 yıldır bu işle uğraşıyormuş kadın sohbet ettik bşraz gizli formülü varmış bizim gibiler için hatta 46-47 yaşlarında sürekli düşükle sonuçlanan dört tüpbebek denemesi varmış ona yapmış kadın şuan hamile dedi.Acaba doğru mu söylüyor veya oda bizi yolunacak kaz olarak mı görüyor.Pahalı bir formül neticede.Ne dersiniz güzeller?
en büyük idealim ve hayalim :)şeytan diyor bas istifayı, git evine,,ohhh missss gez,toz, spor yap,yemek yap,film izle akşama kadarrrrr
amin kuzum.ahhh bebişim yaa,inşallah olur... inşallah hepimizin artık gelir bebişleri bir an önceeee
çok doğru ben de almam hiç bir şey, çocuğun giydiği haram,yediği helal derler...dün kız arkıme gttım yenı dogum yaptıı 6 aylık olcak bebeişi bebegın hıc masrafı olmadı bır parrcaa bıle bısey alamadım sende almaa bence bır mevlüt yapıosunn hersey gelıyo zaten dıyo hahaha
bildiğin kısmetiyle geliyor yaniidün kız arkıme gttım yenı dogum yaptıı 6 aylık olcak bebeişi bebegın hıc masrafı olmadı bır parrcaa bıle bısey alamadım sende almaa bence bır mevlüt yapıosunn hersey gelıyo zaten dıyo hahaha
evet cnm ıyı düşünüosun bende pek bısey almayı düşünmüorum allah nasıp eder de kucagımaa alayımm yeterçok doğru ben de almam hiç bir şey, çocuğun giydiği haram,yediği helal derler...
hem mevlütte,hem tebrikte dünya kadar geliyor eşya... eltimin 6 aylık kardeşimin 2 aylık bebekleri var, onlardan alırım diyorum bebiş olursa ana kucağı yok yatak , kıyafet bile...eltim hep söylüyor hiç kullanamadığımız bir sürü şeyi saklıyorum senin için diye heleki bebekler o kadar çabuk gelişiyor ki, daha giydirmeye fırsat olmadan küçülmüş oluyor gelen hediyeler bile ;P ben hiç takılmam öyle şeylere,sakla diyorum zevkle giydiririm... benim tek isteğim doğum ve sonrası oluşabilecek komplikasyonlar ve rahatsızlıklar için bir miktar el altında para bulundurmak
aynenn öyle canımbildiğin kısmetiyle geliyor yanii
zaten benım cildim cok hassas hıcbısey sürmem korkarım sadece badem sütü ile temizlerim yüzümü sımdı onuda sürmüoyorumkızlaaaar, ve özellikle hamiş arkadaşlarrrr, yeni bi yazı okudum geçen pazar sanırım, gebelikte oluşan sivilceler için sakın doktora danışmadan sivilce kremi kullanmayın yazıyordu, ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş, ya da böyle bi durum olursa konuyu araştırın derimmmm
çok şaşırdım ben de okuyunca sivilce kremi der geçeriz ama zararlıymışzaten benım cildim cok hassas hıcbısey sürmem korkarım sadece badem sütü ile temizlerim yüzümü sımdı onuda sürmüoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?