Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

inşallah canım ama benim çok uzak ihtimal. rahimim ince. yumi döllense bile tutunacağı rahim kalınlığı yok.
olsun cnm allah buyuk bak ben o kadr yumı takıbı yaptrdım klomen kullandım progestan kullandım hıcbısey olmadı sadece bır ovulasyon testıyle yakaladım yanı yumurtamn catladgndan bıle şüphelıydım varlıgındanda hattaa allah buyukk nasıp ettıkten snraa

hayırlısı cnm bakalım sen kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yap

inşallah canım. bizler için bol bol dua edin canlarım. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.

inceledim canım bu ay şu kremlerin serumların parasını çıkarayım alacağım hemen... off ne çok masrafımız var
masraf hiç bitmiyor..valla kendime hiçbirşey almıyorum artık..napiym takviye arı sütü dr derken...bu senede böyle olsun :)

inşallah canım. bizler için bol bol dua edin canlarım. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.
edıyorum cnm ınann allah ınsallah basta sizlere sonra ısteyen herkese nasıp etsınnn ben o kadar hamişlerden dua avına cıkıodum bu kk da banada hamişssin sende duaa et dıyecceklerı hıc aklıma gelmezdii

yaaa böyle macunların çok yaradığıda oluyor yani inanıyorum ben :) ne kadar fiyatı özel değilse..birde söylemiştir içine az çok neler katıldığını...

çok doğru ben de almam hiç bir şey, çocuğun giydiği haram,yediği helal derler...

hem mevlütte,hem tebrikte dünya kadar geliyor eşya... eltimin 6 aylık kardeşimin 2 aylık bebekleri var, onlardan alırım diyorum bebiş olursa ana kucağı yok yatak , kıyafet bile...eltim hep söylüyor hiç kullanamadığımız bir sürü şeyi saklıyorum senin için diye heleki bebekler o kadar çabuk gelişiyor ki, daha giydirmeye fırsat olmadan küçülmüş oluyor gelen hediyeler bile ;P ben hiç takılmam öyle şeylere,sakla diyorum zevkle giydiririm... benim tek isteğim doğum ve sonrası oluşabilecek komplikasyonlar ve rahatsızlıklar için bir miktar el altında para bulundurmak

evet cnm ıyı düşünüosun bende pek bısey almayı düşünmüorum allah nasıp eder de kucagımaa alayımm yeter

kızlaaaar, ve özellikle hamiş arkadaşlarrrr, yeni bi yazı okudum geçen pazar sanırım, gebelikte oluşan sivilceler için sakın doktora danışmadan sivilce kremi kullanmayın yazıyordu, ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş, ya da böyle bi durum olursa konuyu araştırın derimmmm

zaten benım cildim cok hassas hıcbısey sürmem korkarım sadece badem sütü ile temizlerim yüzümü sımdı onuda sürmüoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…