ayyy benim yerime de yap ne oluuuurrrrrrrrrrrrrrrrVeee temizlik zamanı
Sonra gelirim yine öpüyorum hepinizi...
ilggginnçç baska neler yazıyor acabaçok şaşırdım ben de okuyunca sivilce kremi der geçeriz ama zararlıymış
o konu sadece bununla ilgiliydi, yeni şeyler denk geldikçe paylaşırım mutlaka tatlımilggginnçç baska neler yazıyor acaba
Allah alllahhhh, bu ay 2. oldu bu???? nasıl bi kanama?Kızlar kanamam var bugün adetin 21. günü neler oluyo böyle
meraklardayım fazla yogun degıldır umarım yoksa lekelenme seklındemı iKızlar kanamam var bugün adetin 21. günü neler oluyo böyle
Kahverengi gibi içinde pembelik de var yer yer bayaa çamaşırıma falan gelmişş ben de akıntı sandımAllah alllahhhh, bu ay 2. oldu bu???? nasıl bi kanama?
Bimiyorumki nasıl tarif etsem kahverengi gibi regl öncesi gelirya öyle gibi pembelikler de varmeraklardayım fazla yogun degıldır umarım yoksa lekelenme seklındemı i
şu hastanede çalışan arkadaşına bi sorsana,panik yapma lütfen sen daha önce de üstüne görme yaşamıştınKahverengi gibi içinde pembelik de var yer yer bayaa çamaşırıma falan gelmişş ben de akıntı sandım
koştum tuvalere baktım kanama gibi
allah allah dahada erken halbukı bakalım bat gunu anya konya bellı olucakkBimiyorumki nasıl tarif etsem kahverengi gibi regl öncesi gelirya öyle gibi pembelikler de var
kisttten dolayı olabilir.Kızlar kanamam var bugün adetin 21. günü neler oluyo böyle
Bu bayaa adet başlangıcı gibi yaaallah allah dahada erken halbukı bakalım bat gunu anya konya bellı olucakk
cylo bende kullandım. dr um adetin üçüncü günü başlatmıştı bana. prospektüsünde de yazar.Bende birşey soracağım, erken menopoz teşhisi koyuldu bana bir ay olacak nerdeyse..cyclo pro ve dhea içiyorum..cyclo 21 gün bittikten sonra beşinci günü regl oldum ama çok kanamam var, gerçek regl gibi ve bugün dördüncü günüm, çok yoğun reglim devam ediyor ve ilaçsız yedinci günüm..yani bugün cyclo ya yeniden başlamam gerekiyor di mi. Adetliyken de içiliyor yani doğru mu? Bir de sizin de böyle yoğun mu oluyor regl, ben erken menopoza girmeden önce , sağlıklı zamanlarımda hep böyle yoğun olurdu..kendimi eski zamanlarımdaki gibi hissedip mutlu oldum ama avuntu di mi..
belli olmaz bakalım devam edıcekmı yoksa kesılcekmıBu bayaa adet başlangıcı gibi yaabat günü 21. gün olur mu ben de şaşırdım anlamadım
Sanmıyorum canım 4-5 çikolata kistiyle yıllarca yaşayıp ameliyat oldum.. Şimdi de aynı boyutta tek çikolata kistiyle 3-4 yıldır yaşıyorum böyle bişey hiç olmamıştıkisttten dolayı olabilir.
Valla ben şok ben iptal napcam bilmiyorum arkadaşıma yazdım cevap bekliyorumbelli olmaz bakalım devam edıcekmı yoksa kesılcekmı
Peki ağrın filan var mı canım?Bimiyorumki nasıl tarif etsem kahverengi gibi regl öncesi gelirya öyle gibi pembelikler de var
Hafif bi ağrım var sabahtan beri ama şiddetli regl ağrısı gibi değil ince ince bi ağrıPeki ağrın filan var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?