du bakalım ne olckValla ben şok ben iptal napcam bilmiyorum arkadaşıma yazdım cevap bekliyorum
Bence o ilaçların faydası da oldu uzun dönemde rahimini yumurtalarını hazırladı.olsun cnm allah buyuk bak ben o kadr yumı takıbı yaptrdım klomen kullandım progestan kullandım hıcbısey olmadı sadece bır ovulasyon testıyle yakaladım yanı yumurtamn catladgndan bıle şüphelıydım varlıgındanda hattaa allah buyukk nasıp ettıkten snraa
kist adeti ya erken yada geç geç getiriyormuş. bende kist olduğunda adetim hep erken gelirdi.Sanmıyorum canım 4-5 çikolata kistiyle yıllarca yaşayıp ameliyat oldum.. Şimdi de aynı boyutta tek çikolata kistiyle 3-4 yıldır yaşıyorum böyle bişey hiç olmamıştı
üstüne görme olabilir mi?Hafif bi ağrım var sabahtan beri ama şiddetli regl ağrısı gibi değil ince ince bi ağrı
aayy cnm mutlaka yeemelıssınn özel bir tat gercektenn
çok doğru ben de almam hiç bir şey, çocuğun giydiği haram,yediği helal derler...
hem mevlütte,hem tebrikte dünya kadar geliyor eşya... eltimin 6 aylık kardeşimin 2 aylık bebekleri var, onlardan alırım diyorum bebiş olursa ana kucağı yok yatak , kıyafet bile...eltim hep söylüyor hiç kullanamadığımız bir sürü şeyi saklıyorum senin için diye heleki bebekler o kadar çabuk gelişiyor ki, daha giydirmeye fırsat olmadan küçülmüş oluyor gelen hediyeler bile ;P ben hiç takılmam öyle şeylere,sakla diyorum zevkle giydiririm... benim tek isteğim doğum ve sonrası oluşabilecek komplikasyonlar ve rahatsızlıklar için bir miktar el altında para bulundurmak
4 ay önce kullandım cnm ben onları sonuncusunu 2 ay önce ıkı kere kullandım ztn dahada bıraktım gtmedım tam tersı klomen bana fayda saglamamısstıBence o ilaçların faydası da oldu uzun dönemde rahimini yumurtalarını hazırladı.
ooo hosggelldınn cnmmm aynen burda bır kürt böregı aldı basını gttıevet valla gerçekten kısmetiyle geliyor oğluma o kadar tulum vs.. geldiki buna almayı düşünmüyorum renklerde sarı yeşil her iki cinsede gider gitmesede önemli deil.Ama almayın çok geliyor etiketli sıfır kıyafetler var daha bazanın altında sadece bez alıyordum ara son aylara doğru doğduğunda bez sıkıntım olmasın diye aldığım bezler 1 yıl gitmişti valla bez istifleyin
benim de aklıma kist geliyorkisttten dolayı olabilir.
bende bnm kocaya bagrıormm aksam cocugum ıcın ne yaptın herseyı ben hallettım o yedıklerım ıctıklerım doktorlar sıgarayı bırakıtım hayatım degısstı ovulasyon testlerı hsg ler falan kalk bana patates kızart dedım cnm cektıı ılk nazlandıı dedım yazıklar olsun senın gbı babaya hıc utanmıomusun dedım öküz gbi yatıosun kalk kalk dedımm haha kalktı tamam tamam zaten kalkıp yapcaktım dedıaman yaaa vallahi bıktım ne zor kadın olmak,her şeyi biz düşünüyoruz...
kürleri biz kullanıyoruz,doktor,çatal vb hep bizde... hamişlik çok zor zaten..yok kanam a geldi yok lekelenme var, testler,ilaçlar stres hep bizde... en sonunda çocuğun bezi,kıyafeti yiyeceği bile bize dert yaaaa, vallahi bunaldım! erkek olmak istiyorum bennnnnnn
ooo hosggelldınn cnmmm aynen burda bır kürt böregı aldı basını gttı
ohhh misss vallahi yap kız,her şeyi yap içinde kalmasın,bizim için de yap, içim soğudu,ben de hamiş kalırsam bi gün neler yapacam nelerrrrbende bnm kocaya bagrıormm aksam cocugum ıcın ne yaptın herseyı ben hallettım o yedıklerım ıctıklerım doktorlar sıgarayı bırakıtım hayatım degısstı ovulasyon testlerı hsg ler falan kalk bana patates kızart dedım cnm cektıı ılk nazlandıı dedım yazıklar olsun senın gbı babaya hıc utanmıomusun dedım öküz gbi yatıosun kalk kalk dedımm haha kalktı tamam tamam zaten kalkıp yapcaktım dedı
ayyyyyy kocişime bende çektirmek istiyoruuuuummmmmmmm.bende bnm kocaya bagrıormm aksam cocugum ıcın ne yaptın herseyı ben hallettım o yedıklerım ıctıklerım doktorlar sıgarayı bırakıtım hayatım degısstı ovulasyon testlerı hsg ler falan kalk bana patates kızart dedım cnm cektıı ılk nazlandıı dedım yazıklar olsun senın gbı babaya hıc utanmıomusun dedım öküz gbi yatıosun kalk kalk dedımm haha kalktı tamam tamam zaten kalkıp yapcaktım dedı
ıyı kızz ayırsın lar sogumadan yeee hemen yarasınn D:kız sen diyince netten buldum numarayı aradım bana ayırın sabah gelicem dedim :)))))1 tepsi yetermi yok be kilo deil 10 liralık yeter dedim tamam abla dedi :))) kuruyunca tadı olmuyo zaten ayyy kızlarında canı çekmiş neyse istanbulda olanlar şanslı alsın yesinler Ankara da zor bulunuyor
senin kocişine çektirmeni hepimiz can-ı gönülden istiyoruz şekerimmmmmmmayyyyyy kocişime bende çektirmek istiyoruuuuummmmmmmm.
ayyy yazının basını okurken fenalık gecırıodum ıyımısın sımdı cnm cok gecmıss olsunn yaaKızlar bu arada ben dün gece acile gittim çok kasık ağrım oldu telaşlandım..brnh seninle konuşurken birden çıktım o ara sana yazmadım telaşlanıp sende stres olma diye yakındı hastane ve şansıma akraba olan doktor oradaydı baktı herşey yolunda büyümüş kalp atışı gayet iyi 9+4 olmuşum şok oldum 10 haftadaymışım.Kasık ağrısı normal kendini fazla yorma dedi ilişki olmasın biraz dedi ki zaten ilişki olmadı son 20 gündür boyunu ölçtü gayet iyi dedi kasılma çok yoksa sıkıntı yok artı lekelenme varmı dedi yok dedim arabada arızalıydı gidene kadar akla karayı seçtim satılsada kurtulsak
o günler gelsin diye iple çekiyorum bebişim. sürüm sürüm süründürücem onu.senin kocişine çektirmeni hepimiz can-ı gönülden istiyoruz şekerimmmmmmm
canım geçmiş olsun. bebişinin iyi olmasına sevindim.Kızlar bu arada ben dün gece acile gittim çok kasık ağrım oldu telaşlandım..brnh seninle konuşurken birden çıktım o ara sana yazmadım telaşlanıp sende stres olma diye yakındı hastane ve şansıma akraba olan doktor oradaydı baktı herşey yolunda büyümüş kalp atışı gayet iyi 9+4 olmuşum şok oldum 10 haftadaymışım.Kasık ağrısı normal kendini fazla yorma dedi ilişki olmasın biraz dedi ki zaten ilişki olmadı son 20 gündür boyunu ölçtü gayet iyi dedi kasılma çok yoksa sıkıntı yok artı lekelenme varmı dedi yok dedim arabada arızalıydı gidene kadar akla karayı seçtim satılsada kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?