canım yaaa hakkaten benim de yüreğim ağzıma geldi, gelmiş geçmiş olsun,dikkat et kendine,yorma , dinlen bol bolKızlar bu arada ben dün gece acile gittim çok kasık ağrım oldu telaşlandım..brnh seninle konuşurken birden çıktım o ara sana yazmadım telaşlanıp sende stres olma diye yakındı hastane ve şansıma akraba olan doktor oradaydı baktı herşey yolunda büyümüş kalp atışı gayet iyi 9+4 olmuşum şok oldum 10 haftadaymışım.Kasık ağrısı normal kendini fazla yorma dedi ilişki olmasın biraz dedi ki zaten ilişki olmadı son 20 gündür boyunu ölçtü gayet iyi dedi kasılma çok yoksa sıkıntı yok artı lekelenme varmı dedi yok dedim arabada arızalıydı gidene kadar akla karayı seçtim satılsada kurtulsak
Kuzum çoğu arkadaşımı gördüm seni göremedim,atsana özelden bana fotoğraf :)o günler gelsin diye iple çekiyorum bebişim. sürüm sürüm süründürücem onu.
süründür şekerim,bizim de burada içimiz soğusun,az üzmedi senin kociş, sırf seni değil,tüm topiki!!!!!o günler gelsin diye iple çekiyorum bebişim. sürüm sürüm süründürücem onu.
ayyy yazının basını okurken fenalık gecırıodum ıyımısın sımdı cnm cok gecmıss olsunn yaa
Yok ya dert bitmiyor...Genç kız olursun ha adet oldu ha olacak.Olursun ağrısı sızısı uğraşırsın.Sonra büyürsün,ilişkiden korkarsın.Hadi onu atlatırsın,çocuk istersin,uğraşırsın.Çekmediğin çile kalmaz.Hadi hamile kalırsın o zamanda evhamlar başlar,büyüdümü,niye ağrıdı,kanamam var mı,doğum yaklaışır ondan tırsarsın nasıl olacak nasıl bitecek.Allah kuvvet verir onu da atlatırsın.Sonra lohusalık başlar...Bu ne ya?Gerçekten kadın olmak ne zor şeymiş ya.Erkeklere bak.Bir sünnet olurlar o kadar.Eeee başka,yok?Sonra da bıdı bıdı konuşurlar.Amma nazlısın,amma takıyorsun,amma söylendim,öf be.canım yaaa hakkaten benim de yüreğim ağzıma geldi, gelmiş geçmiş olsun,dikkat et kendine,yorma , dinlen bol bol
Merakla bekliyoruz :)iş yerimdeki bilgisayarda fotoğrafım yok. evde atarım canım :)
evet yaaa az üzmedi beni. bende burda sizin kafanızı şişirdim. kusuruma bakmayın. bebiş olursa yandı o. vereceğim çocuğu kucağına. bak evliliğine anlam geldi işte bak çocuğuna diyeceğim.süründür şekerim,bizim de burada içimiz soğusun,az üzmedi senin kociş, sırf seni değil,tüm topiki!!!!!
aayy ayy bak sen yaramazaaa hıperaktıf olucak demekkiyok canımmm çok saol iyiyim şu an hafif ağrılar var zaten Allah korusun leke falan olursa hemen gel dedi ama kese ve etrafı gayet iyi kalp atışı aynı hafif kımıldadı bakarken hareketlenmiş dedi :)))) o tahtakurusu şimdi şişko birşey olmuş beni korkutuyor ama bazen :)
çok geçmiş olsunnn..iyi yapmışsın acile gitmekle için ferahlamış en azından...seninki büyüyor annesi birde maşallah 41,5 kere önden önden gidiyor.haftası önde çıkmışKızlar bu arada ben dün gece acile gittim çok kasık ağrım oldu telaşlandım..brnh seninle konuşurken birden çıktım o ara sana yazmadım telaşlanıp sende stres olma diye yakındı hastane ve şansıma akraba olan doktor oradaydı baktı herşey yolunda büyümüş kalp atışı gayet iyi 9+4 olmuşum şok oldum 10 haftadaymışım.Kasık ağrısı normal kendini fazla yorma dedi ilişki olmasın biraz dedi ki zaten ilişki olmadı son 20 gündür boyunu ölçtü gayet iyi dedi kasılma çok yoksa sıkıntı yok artı lekelenme varmı dedi yok dedim arabada arızalıydı gidene kadar akla karayı seçtim satılsada kurtulsak
bende bende isterimiş yerimdeki bilgisayarda fotoğrafım yok. evde atarım canım :)
canım geçmiş olsun. bebişinin iyi olmasına sevindim.
çok geçmiş olsunnn..iyi yapmışsın acile gitmekle için ferahlamış en azından...seninki büyüyor annesi birde maşallah 41,5 kere önden önden gidiyor.haftası önde çıkmışbebiş kısmetiyle gelirmiş satıp yenisini alırsınız umarım...
bu kadarla kalsa iyi. işten gelirsin yemek sofra bulaşık. evin yükü.... bizim paşalar da koltuğa kasılıp otururlar. tam işlerimi bitiririm biraz dinleneyim diye otururum. eşim en ufak bir şey yapacak olur illa ki beni de çağırır, yerimden kaldırır. ay bensiz birşey yapamaz mısın sen? diyorum.Yok ya dert bitmiyor...Genç kız olursun ha adet oldu ha olacak.Olursun ağrısı sızısı uğraşırsın.Sonra büyürsün,ilişkiden korkarsın.Hadi onu atlatırsın,çocuk istersin,uğraşırsın.Çekmediğin çile kalmaz.Hadi hamile kalırsın o zamanda evhamlar başlar,büyüdümü,niye ağrıdı,kanamam var mı,doğum yaklaışır ondan tırsarsın nasıl olacak nasıl bitecek.Allah kuvvet verir onu da atlatırsın.Sonra lohusalık başlar...Bu ne ya?Gerçekten kadın olmak ne zor şeymiş ya.Erkeklere bak.Bir sünnet olurlar o kadar.Eeee başka,yok?Sonra da bıdı bıdı konuşurlar.Amma nazlısın,amma takıyorsun,amma söylendim,öf be.
Canım şu an bir kür filan yapıyormuydun sen?Kızlar bi doktorumun hemşiresiyle diğer doktorumun da kendisiyle konuştum.. İkisi de takip edin tam kanamaya dönerse 2. günü görüşelim dediler..
Bu ay hiçbişey yapmadımCanım şu an bir kür filan yapıyormuydun sen?
canım yaaa hakkaten benim de yüreğim ağzıma geldi, gelmiş geçmiş olsun,dikkat et kendine,yorma , dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?