Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaa hakkaten benim de yüreğim ağzıma geldi, gelmiş geçmiş olsun,dikkat et kendine,yorma , dinlen bol bol

ayyy yazının basını okurken fenalık gecırıodum ıyımısın sımdı cnm cok gecmıss olsunn yaa

yok canımmm çok saol iyiyim şu an hafif ağrılar var zaten Allah korusun leke falan olursa hemen gel dedi ama kese ve etrafı gayet iyi kalp atışı aynı hafif kımıldadı bakarken hareketlenmiş dedi :)))) o tahtakurusu şimdi şişko birşey olmuş beni korkutuyor ama bazen :)

canım yaaa hakkaten benim de yüreğim ağzıma geldi, gelmiş geçmiş olsun,dikkat et kendine,yorma , dinlen bol bol
Yok ya dert bitmiyor...Genç kız olursun ha adet oldu ha olacak.Olursun ağrısı sızısı uğraşırsın.Sonra büyürsün,ilişkiden korkarsın.Hadi onu atlatırsın,çocuk istersin,uğraşırsın.Çekmediğin çile kalmaz.Hadi hamile kalırsın o zamanda evhamlar başlar,büyüdümü,niye ağrıdı,kanamam var mı,doğum yaklaışır ondan tırsarsın nasıl olacak nasıl bitecek.Allah kuvvet verir onu da atlatırsın.Sonra lohusalık başlar...Bu ne ya?Gerçekten kadın olmak ne zor şeymiş ya.Erkeklere bak.Bir sünnet olurlar o kadar.Eeee başka,yok?Sonra da bıdı bıdı konuşurlar.Amma nazlısın,amma takıyorsun,amma söylendim,öf be.

süründür şekerim,bizim de burada içimiz soğusun,az üzmedi senin kociş, sırf seni değil,tüm topiki!!!!!
evet yaaa az üzmedi beni. bende burda sizin kafanızı şişirdim. kusuruma bakmayın. bebiş olursa yandı o. vereceğim çocuğu kucağına. bak evliliğine anlam geldi işte bak çocuğuna diyeceğim. bende arkadaşlarıma gideceğim.

aayy ayy bak sen yaramazaaa hıperaktıf olucak demekki

çok geçmiş olsunnn..iyi yapmışsın acile gitmekle için ferahlamış en azından...seninki büyüyor annesi birde maşallah 41,5 kere önden önden gidiyor.haftası önde çıkmışbebiş kısmetiyle gelirmiş satıp yenisini alırsınız umarım...

evet haftasına çok şaşırdım bana göre neredeyse 1 hafta ileride çok saol canım ya

bu kadarla kalsa iyi. işten gelirsin yemek sofra bulaşık. evin yükü.... bizim paşalar da koltuğa kasılıp otururlar. tam işlerimi bitiririm biraz dinleneyim diye otururum. eşim en ufak bir şey yapacak olur illa ki beni de çağırır, yerimden kaldırır. ay bensiz birşey yapamaz mısın sen? diyorum.

saol montecim dinleniyorum çok kasılma iyi deil bu yüzden koştuk hemen zaten dedim bunun ardından gelen şeyi görmeden ( kanama falan gelmeden )gidelim eşim dondu kaldı şoka girdi yerde kıvrandım abim geldi saolsun çocuğu uyutmuştum onun yanında durdu biz gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…