Yok ya dert bitmiyor...Genç kız olursun ha adet oldu ha olacak.Olursun ağrısı sızısı uğraşırsın.Sonra büyürsün,ilişkiden korkarsın.Hadi onu atlatırsın,çocuk istersin,uğraşırsın.Çekmediğin çile kalmaz.Hadi hamile kalırsın o zamanda evhamlar başlar,büyüdümü,niye ağrıdı,kanamam var mı,doğum yaklaışır ondan tırsarsın nasıl olacak nasıl bitecek.Allah kuvvet verir onu da atlatırsın.Sonra lohusalık başlar...Bu ne ya?Gerçekten kadın olmak ne zor şeymiş ya.Erkeklere bak.Bir sünnet olurlar o kadar.Eeee başka,yok?Sonra da bıdı bıdı konuşurlar.Amma nazlısın,amma takıyorsun,amma söylendim,öf be.
Tamam canım sağol, seninde benim gibi yoğun mu kanaman?cylo bende kullandım. dr um adetin üçüncü günü başlatmıştı bana. prospektüsünde de yazar.
Evet yoğundu canım.Tamam canım sağol, seninde benim gibi yoğun mu kanaman?
hakkaten berbat bi durumay vajinal de baktı o ara ya başka doktor yokmu dedim aaa lütfen rahat ol dedi eşimin teyzesinin torunuuuuuu Allah ııııımmmmm daha 10 gün önce nişanlısıyla geldiler o da dahiliye doktoru 27 yaşında ikiside bak yaa kasma ben bakıcam burası acil ve sadece ben varım dedi :))))))))))))))) öldüm ya kendimi nasıl kastıysam bacaklarım ve kalçam ağrıyor bugün :))))))
peki arttımı azaldımıKızlar bi doktorumun hemşiresiyle diğer doktorumun da kendisiyle konuştum.. İkisi de takip edin tam kanamaya dönerse 2. günü görüşelim dediler..
yat dınlenn cnm bugun bısey yapma bende paso yıyormm ya kafamı arkaya atsam uycmay vajinal de baktı o ara ya başka doktor yokmu dedim aaa lütfen rahat ol dedi eşimin teyzesinin torunuuuuuu Allah ııııımmmmm daha 10 gün önce nişanlısıyla geldiler o da dahiliye doktoru 27 yaşında ikiside bak yaa kasma ben bakıcam burası acil ve sadece ben varım dedi :))))))))))))))) öldüm ya kendimi nasıl kastıysam bacaklarım ve kalçam ağrıyor bugün :))))))
hakkaten berbat bi durumben kendi doktorumun bile yüzüne bakamıyorum, utanıyorum
bende utanıyorm o yuzden doktorum kadın ve ondanda utannıormm allahtann karından bakmaya gectıkbiliyormusun sırf bu yüzden başka hastaneye gidiyim dedim eşime ama bu hastane süper üniversite hastanesi önceleri nasılsa karından bakıcak doğumada o girmesin dedim ama dün korktuğum başıma geldi yandı suratım sohbet ettik çıkışta yüzüne bakamadım içime doğmuş gibi o günde özel temizlik yapmıştım offf iyiki yapmışım ya
yat dınlenn cnm bugun bısey yapma bende paso yıyormm ya kafamı arkaya atsam uycm
yormmaa kendıni cnm bende dun dısardydım hemen eve geldım ama cok yoruldugumu hıssettm maarkete bıle gtmedım vazgectımevet canım bu haftalar sende bool bool dinlen ben birgün önce çocuğu avm ye götürdüm tatilde eğlensin diye çok yoruldum ona bağladım
yaw ilk öyleydide ben sonra alıştım zaten hemşirede oluyor yanımızda üstümü başımı düzeltiyor o yüzden o nedenle gerilmem ne bileyim eskide kaldı sanırım.çok mu gevşek oldum nehakkaten berbat bi durumben kendi doktorumun bile yüzüne bakamıyorum, utanıyorum
Peki sanada mı erken menopoz teşhisi koyuldu?Evet yoğundu canım.
Artmadı ama akıntı gibi sürekli devam ediyo rengi de bayaa koyu yani kanamaya döner bu belli canım.. Aslında üzülmemin sebebi hamile olmadığımdan çok neden bu kadar erken regl olduğumpeki arttımı azaldımıüzülme vardır bunda da bir hayır ve daha belli değil hiçbir şey...
evet canım. bende erken yumurta yetmezliği var.Peki sanada mı erken menopoz teşhisi koyuldu?
yaw ilk öyleydide ben sonra alıştım zaten hemşirede oluyor yanımızda üstümü başımı düzeltiyor o yüzden o nedenle gerilmem ne bileyim eskide kaldı sanırım.çok mu gevşek oldum ne
çoğumuzun o teşhis ne yazık ki...ben çok yakıştıramıyorum o lafı bize yaaa...Peki sanada mı erken menopoz teşhisi koyuldu?
anladımmm yaaa tanıdık olması gerdi seni...çook iyi anladımsorma canım ya gece yanında asistan falanda yoktu çok severim kardeşim gibi sorunda zaten akraba olması yoksaaa ohooooo normal doğum yaptım hastaneyi ayağa kaldırdım resmen ama tanımıyordum hiç birini yok ya arkadaş tanıdık olmaması gerek :)))
anladımmm yaaa tanıdık olması gerdi seni...çook iyi anladım
:))) evet neyse alışıcam onada gördü zaten 1 kere artık görsede napalım idare edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?