Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bitmiyor canım be hakikaten bitmiyor çok zor kadın olmak bıçak sırtında yürümek gibi bunu anladım dün

ay vajinal de baktı o ara ya başka doktor yokmu dedim aaa lütfen rahat ol dedi eşimin teyzesinin torunuuuuuu Allah ııııımmmmm daha 10 gün önce nişanlısıyla geldiler o da dahiliye doktoru 27 yaşında ikiside bak yaa kasma ben bakıcam burası acil ve sadece ben varım dedi :))))))))))))))) öldüm ya kendimi nasıl kastıysam bacaklarım ve kalçam ağrıyor bugün :))))))

hakkaten berbat bi durum ben kendi doktorumun bile yüzüne bakamıyorum, utanıyorum

Kızlar bi doktorumun hemşiresiyle diğer doktorumun da kendisiyle konuştum.. İkisi de takip edin tam kanamaya dönerse 2. günü görüşelim dediler..
peki arttımı azaldımı üzülme vardır bunda da bir hayır ve daha belli değil hiçbir şey...

yat dınlenn cnm bugun bısey yapma bende paso yıyormm ya kafamı arkaya atsam uycm

hakkaten berbat bi durum ben kendi doktorumun bile yüzüne bakamıyorum, utanıyorum

biliyormusun sırf bu yüzden başka hastaneye gidiyim dedim eşime ama bu hastane süper üniversite hastanesi önceleri nasılsa karından bakıcak doğumada o girmesin dedim ama dün korktuğum başıma geldi yandı suratım sohbet ettik çıkışta yüzüne bakamadım içime doğmuş gibi o günde özel temizlik yapmıştım offf iyiki yapmışım ya

bende utanıyorm o yuzden doktorum kadın ve ondanda utannıormm allahtann karından bakmaya gectık

yaw ilk öyleydide ben sonra alıştım zaten hemşirede oluyor yanımızda üstümü başımı düzeltiyor o yüzden o nedenle gerilmem ne bileyim eskide kaldı sanırım.çok mu gevşek oldum ne

peki arttımı azaldımı üzülme vardır bunda da bir hayır ve daha belli değil hiçbir şey...
Artmadı ama akıntı gibi sürekli devam ediyo rengi de bayaa koyu yani kanamaya döner bu belli canım.. Aslında üzülmemin sebebi hamile olmadığımdan çok neden bu kadar erken regl olduğum Düzenim iyce şaşırdı canım ona sıkılıyo

yaw ilk öyleydide ben sonra alıştım zaten hemşirede oluyor yanımızda üstümü başımı düzeltiyor o yüzden o nedenle gerilmem ne bileyim eskide kaldı sanırım.çok mu gevşek oldum ne

sorma canım ya gece yanında asistan falanda yoktu çok severim kardeşim gibi sorunda zaten akraba olması yoksaaa ohooooo normal doğum yaptım hastaneyi ayağa kaldırdım resmen ama tanımıyordum hiç birini yok ya arkadaş tanıdık olmaması gerek :)))

anladımmm yaaa tanıdık olması gerdi seni...çook iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…