Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar iki şey soracağım size ilki,bu folbiol veya bemiks afedersiniz idrarda koyuluk yapar mı?Birde ben soğan kürünün ilk aşamasını geçtiğimiz ay yaptım.Şİmdiikinci aşamada bat dan 10 gün önce başlayın 5 veya 7 gün yapın diyor.Ben p.tesi başladım bugün 3. gün.Ne yapayım sizce 5 gün mü 1 hafta mı?

yapar hele bemiks sapsarı yapar, koku yapar...

2. soruya cevap verebilirim canım ben 5 gün yaptım ama ben 8 gün kala başlamıştım zamanı kaçırıp, ondan erken bıraktım reglyi falan etkilemesin diye, bence sen 7 gün yapabilirsin zararı olmaz faydası olur

7 gün yapılacak canım adete 3 gün kala bırakılacak

Yakışmıyor tabi ki, ben hala inanamıyorum..peki sen bu durumla nasıl savaştın, neler yaptın?
ben hala savaşıyorummm..öncelikle bebek için..bebek olsun inşallah sağlıcakla sonrasına sonra bakıcaz...
3. tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla. 2 negatifim var.hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar.
takviyelerle vitaminlerle devam ediyorum.ne istersen sorabilirsin.bu arada ankaradayım.

İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.

oooooooooooofff of sende benim gibi olmuşsun...benden bu ayda bişey çıkmaz...bizimkiylede küsüştük 1 ay sürer artık bu süreç...galiba bende beceremicem bu hamile kalma işini hayırlısı olsun

İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.
benim yumurtalarım da çok küçük. malesef dr lar bizim gibilerle uğraşmak istemiyorlar. bende daha önce birkaç dr a gittim. hele bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda moralmen yıkıldım. onlar için için bizim ne hissettiğimiz önemli değil.
eğer dr un olmaz deyip kestirip atıyorda dr unu değiştir derim. bu topikte amayaa arkadaşımızın bursada gittiği bir dr vardı suat isminde. bir de ona git istersen. yada zor gelmez ben mücadele edebilirim dersen benim dr uma git. izmir irenbede kaan bozkurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…