Ben erken menapoz denince geriliyorum, erken over yetmezliği daha naif...çoğumuzun o teşhis ne yazık ki...ben çok yakıştıramıyorum o lafı bize yaaa...
Bu arada doktorların hiçbiri bana teşhis söylemedi, ne devlet ne özel....Ben erken menapoz denince geriliyorum, erken over yetmezliği daha naif...
yapar hele bemiks sapsarı yapar, koku yapar...Kızlar iki şey soracağım size ilki,bu folbiol veya bemiks afedersiniz idrarda koyuluk yapar mı?Birde ben soğan kürünün ilk aşamasını geçtiğimiz ay yaptım.Şİmdiikinci aşamada bat dan 10 gün önce başlayın 5 veya 7 gün yapın diyor.Ben p.tesi başladım bugün 3. gün.Ne yapayım sizce 5 gün mü 1 hafta mı?
2. soruya cevap verebilirim canım ben 5 gün yaptım ama ben 8 gün kala başlamıştım zamanı kaçırıp, ondan erken bıraktım reglyi falan etkilemesin diye, bence sen 7 gün yapabilirsin zararı olmaz faydası olurKızlar iki şey soracağım size ilki,bu folbiol veya bemiks afedersiniz idrarda koyuluk yapar mı?Birde ben soğan kürünün ilk aşamasını geçtiğimiz ay yaptım.Şİmdiikinci aşamada bat dan 10 gün önce başlayın 5 veya 7 gün yapın diyor.Ben p.tesi başladım bugün 3. gün.Ne yapayım sizce 5 gün mü 1 hafta mı?
katılıyorum hatta ingilizce olanı premature ovarin failureBen erken menapoz denince geriliyorum, erken over yetmezliği daha naif...
7 gün yapılacak canım adete 3 gün kala bırakılacakKızlar iki şey soracağım size ilki,bu folbiol veya bemiks afedersiniz idrarda koyuluk yapar mı?Birde ben soğan kürünün ilk aşamasını geçtiğimiz ay yaptım.Şİmdiikinci aşamada bat dan 10 gün önce başlayın 5 veya 7 gün yapın diyor.Ben p.tesi başladım bugün 3. gün.Ne yapayım sizce 5 gün mü 1 hafta mı?
Valla bende düşünüp duruyorum niye böyle oluyor diye ben bir gün folbiol birgün bemiks alıyorumda,bayağadır soracağım unutuyorum,iyi bari.yapar hele bemiks sapsarı yapar, koku yapar...
Peki neler yapıyorsun?evet canım. bende erken yumurta yetmezliği var.
Yakışmıyor tabi ki, ben hala inanamıyorum..peki sen bu durumla nasıl savaştın, neler yaptın?çoğumuzun o teşhis ne yazık ki...ben çok yakıştıramıyorum o lafı bize yaaa...
ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum. ya yumurtam oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumurtam büyümüyor. kısacası umutsuz vakayım ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Peki neler yapıyorsun?
: ) daha yumuşak.Ben erken menapoz denince geriliyorum, erken over yetmezliği daha naif...
ben hala savaşıyorummm..öncelikle bebek için..bebek olsun inşallah sağlıcakla sonrasına sonra bakıcaz...Yakışmıyor tabi ki, ben hala inanamıyorum..peki sen bu durumla nasıl savaştın, neler yaptın?
İnşallah olur canım..hepimizin bebekleri olur inşallah.ben de çok istiyorum.ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum. ya yumurtam oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumurtam büyümüyor. kısacası umutsuz vakayım ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.ben hala savaşıyorummm..öncelikle bebek için..bebek olsun inşallah sağlıcakla sonrasına sonra bakıcaz...
3. tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla. 2 negatifim var.hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar.
takviyelerle vitaminlerle devam ediyorum.ne istersen sorabilirsin.bu arada ankaradayım.
oooooooooooofff of sende benim gibi olmuşsun...benden bu ayda bişey çıkmaz...bizimkiylede küsüştük 1 ay sürer artık bu süreç...galiba bende beceremicem bu hamile kalma işiniArtmadı ama akıntı gibi sürekli devam ediyo rengi de bayaa koyu yani kanamaya döner bu belli canım.. Aslında üzülmemin sebebi hamile olmadığımdan çok neden bu kadar erken regl olduğumDüzenim iyce şaşırdı canım ona sıkılıyo
benim yumurtalarım da çok küçük. malesef dr lar bizim gibilerle uğraşmak istemiyorlar. bende daha önce birkaç dr a gittim. hele bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda moralmen yıkıldım. onlar için için bizim ne hissettiğimiz önemli değil.İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.
Kuzum sen nerelerdeydin yaoooooooooooofff of sende benim gibi olmuşsun...benden bu ayda bişey çıkmaz...bizimkiylede küsüştük 1 ay sürer artık bu süreç...galiba bende beceremicem bu hamile kalma işinihayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?