nerelerdesin tatlım senn? nasılsınnoooooooooooofff of sende benim gibi olmuşsun...benden bu ayda bişey çıkmaz...bizimkiylede küsüştük 1 ay sürer artık bu süreç...galiba bende beceremicem bu hamile kalma işinihayırlısı olsun
işler çok yoğun montecim ...bu haftayıda geçirirsem inşallah iyi olucam...sizler nasılsınız hepsini okuyamıyorum tabi yazıların...resimlerde atılmış topiğimiz güzelden geçilmiyormuş meğersemnerelerdesin tatlım senn? nasılsınn
aynenn megerse butun guzeller bızım tpıkte toplanmıs gercekten şaşırtımm hepsi birbirinden guzel maasallahişler çok yoğun montecim ...bu haftayıda geçirirsem inşallah iyi olucam...sizler nasılsınız hepsini okuyamıyorum tabi yazıların...resimlerde atılmış topiğimiz güzelden geçilmiyormuş meğersem
sağol canım hepimiz inşallah.İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.
canım yaaa arasıra gel sen yinede çok ayrı kalmayalım..biz bıraktığın gibiyiz,aynen devamişler çok yoğun montecim ...bu haftayıda geçirirsem inşallah iyi olucam...sizler nasılsınız hepsini okuyamıyorum tabi yazıların...resimlerde atılmış topiğimiz güzelden geçilmiyormuş meğersem
Tabii sizi göremedik sevgili bağğyanişler çok yoğun montecim ...bu haftayıda geçirirsem inşallah iyi olucam...sizler nasılsınız hepsini okuyamıyorum tabi yazıların...resimlerde atılmış topiğimiz güzelden geçilmiyormuş meğersem
Aynen ya...aynenn megerse butun guzeller bızım tpıkte toplanmıs gercekten şaşırtımm hepsi birbirinden guzel maasallah
Yaaa sana nasıl olmuştu canım bahsetsene biraz??? bak benim şöyle oldu bayaa karışık tek tek yazayım süreci ;oooooooooooofff of sende benim gibi olmuşsun...benden bu ayda bişey çıkmaz...bizimkiylede küsüştük 1 ay sürer artık bu süreç...galiba bende beceremicem bu hamile kalma işinihayırlısı olsun
Buyur yahu,zaten hepimiz bir tanecik yumurta ve bir tanecik spermden olmadık mı,olacaksa o bir kaç tane yumurtanın 1 tanesinden de olur,doktorlara gitgide hırslanıyorum ben ha,al benim doktordan bir tane daha.sağol canım hepimiz inşallah.
onu kim demiş bakalım öncelikle...öyle dr lara prim vermiyoruz hiçç.yaş kaç ve amh yapıldımı?o birkaç tane çok küçük folikülden uğraşınca bebiş oluyor işte.... amayaa da bursadan bildiriyor,iş yoğunluğu nedeniyle toplu yanıt veriyor çoğu zaman :)
ben öylelerine doktor demiyorum foktor diyorumBuyur yahu,zaten hepimiz bir tanecik yumurta ve bir tanecik spermden olmadık mı,olacaksa o bir kaç tane yumurtanın 1 tanesinden de olur,doktorlara gitgide hırslanıyorum ben ha,al benim doktordan bir tane daha.
vallahi ben düzenli regl gören biriydim fakat en son doktorun vermiş olduğu klomen ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi benim düzeni alt üst etti önce 1 hafta gecikmeli olmuştu sonra erken ...en son olduğumda da 20. günü yani yumurtlamadan 6 gün sonra oldum...bende şaşırıyorum ama ilaç bana iyi gelmiyor onu anladım...kimyasalı kabul etmiyor bünyemYaaa sana nasıl olmuştu canım bahsetsene biraz??? bak benim şöyle oldu bayaa karışık tek tek yazayım süreci ;
-Ocak 14 de 5 gün gecikmeyle regl oldum
-Ocak 16 da 3 tane folikül sayıldı fsh değerim 3 çıktı
-Ocak 23 de 3 adet yumurta görüldü
-Ocak 27 deki kontrolde 2 gün önce çatlama olmuş denildi
-Ocak 25 de çatlamam oldu yani
-Şubat 3 de de çatlamamın 9. günü regl oldum adetimin de 21. günü oluyo
Ben de 2 aydır klomen kullandım ilk ayımda 5 gün gecikmem oldu ikinci ayımda da 5 gün erken geldi.. Sanırım bana da yaramadı klomen dengemi bozduvallahi ben düzenli regl gören biriydim fakat en son doktorun vermiş olduğu klomen ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi benim düzeni alt üst etti önce 1 hafta gecikmeli olmuştu sonra erken ...en son olduğumda da 20. günü yani yumurtlamadan 6 gün sonra oldum...bende şaşırıyorum ama ilaç bana iyi gelmiyor onu anladım...kimyasalı kabul etmiyor bünyem
doktoru bile kullanmıyorum şu anBen de 2 aydır klomen kullandım ilk ayımda 5 gün gecikmem oldu ikinci ayımda da 5 gün erken geldi.. Sanırım bana da yaramadı klomen dengemi bozduSen bıraktın mı şimdi kullanmıyomusun?
ne zaman gidersem artık bir daha bahanemide hazırladım eşim dış göreve gitmişti dicem...şu an sadece aslanpençesi ve çörekotlu karışımdan kullanıyorum...diğer şeyleride gözüme çarparsa yiyorum...fazla yüklenmicem kendime ya...kötü hissediyorum sonra iştimaya çıkmış askerler gibi.doktoru bile kullanmıyorum şu an
bende böylelerine doktor müsveddesi diyorum.ben öylelerine doktor demiyorum foktor diyorum
o da olur ona da varımmmbende böylelerine doktor müsveddesi diyorum.
Valla böyle saçmalıklar yaşadıkça bana da bi geliyo gelenler doktora gitmek dahil herşeyi bırakmak istiyorum.. Ama karar veremiyorum işte ya sonra pişman olursam diye bi endişe hep aklımdadoktoru bile kullanmıyorum şu an
Valla böyle saçmalıklar yaşadıkça bana da bi geliyo gelenler doktora gitmek dahil herşeyi bırakmak istiyorum.. Ama karar veremiyorum işte ya sonra pişman olursam diye bi endişe hep aklımda
İnşallah canım, benim içimde ümit var zaten..ilk zamanlar yıkılmıştım ama topladım kendimi, stres yapmamaya çalışıyorum..39 yaşındayım, fsh 105, amh 0,2sağol canım hepimiz inşallah.
onu kim demiş bakalım öncelikle...öyle dr lara prim vermiyoruz hiçç.yaş kaç ve amh yapıldımı?o birkaç tane çok küçük folikülden uğraşınca bebiş oluyor işte.... amayaa da bursadan bildiriyor,iş yoğunluğu nedeniyle toplu yanıt veriyor çoğu zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?