- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
İnşallah canım, benim içimde ümit var zaten..ilk zamanlar yıkılmıştım ama topladım kendimi, stres yapmamaya çalışıyorum..39 yaşındayım, fsh 105, amh 0,2
Sağol :) dediğini yapacağım...burda birşeyleri paylaşınca daha iyi oluyorum.umıdı ksm cnm dusmesı ımkansz degl. hayt otu demle iç faydası olr allahn ıznyle
ümitte umutta hep olsun zatenn..en karanlıkta bile var onlar..vakti zamanı var sadece...biz kullar çok sabırsızız hemen olsun istiyoruz.bizimde gelecek zamanımız.annelik zamanımızİnşallah canım, benim içimde ümit var zaten..ilk zamanlar yıkılmıştım ama topladım kendimi, stres yapmamaya çalışıyorum..39 yaşındayım, fsh 105, amh 0,2
Sağol :) dediğini yapacağım...burda birşeyleri paylaşınca daha iyi oluyorum.
amh değerin iyi bence. benim arkadaşımın kız kardeşi 0.19 amh değeriyle doğal yollardan hamile kaldı. fsh yüksek. onu da hayıt ve aslan pençesi ile düşürürsün.İnşallah canım, benim içimde ümit var zaten..ilk zamanlar yıkılmıştım ama topladım kendimi, stres yapmamaya çalışıyorum..39 yaşındayım, fsh 105, amh 0,2
amh değerin iyi bence. benim arkadaşımın kız kardeşi 0.19 amh değeriyle doğal yollardan hamile kaldı. fsh yüksek. onu da hayıt ve aslan pençesi ile düşürürsün.
Ben sanırım gidip direk tüp yapın bana diycem doktora , eğer kabul etmezse de ısrar edicem, ben bu streslere gelemiyorum artık diycem.. Gerçekten sanki 10 yıldır uğraşıyo gibi hissediyorum artık.. Allah daha uzun zamandır uğraşanlara da sabır versin gerçekten çok zor işlermiş bunlargibigibiyim ben kendi ruh halimi bildiğim için bu kararı aldım aslında.Gerginliğe, fazla sıkıntıya gelemiyorum o nedenle biraz oluruna bıraktım işi ama kürleri tam olarak es geçmiyorum tabiki...sende kendi kendini tanırsın ona göre en güzel kararı vereceğine inanıyorum...bu bırak anlamında değil, sana en uygun sıkmadan uygulayacağın şekilde.çünki gerginlik, stres bizim hormonlarımızı kötü yönde etkiliyor biliyorsun
canım benim tüpte zor bir süreç...hani ilaçtır iğnedir...yani dr un demiş sana zaten klomenle olur diye...ama tabii olmazsa diğer yollara başvurulur.iyice düşün...bugün beklemediğin bir olay oldu..normal böyle düşünmen..biraz salim kafayla düşünürsen inşallah daha iyi olurBen sanırım gidip direk tüp yapın bana diycem doktora , eğer kabul etmezse de ısrar edicem, ben bu streslere gelemiyorum artık diycem.. Gerçekten sanki 10 yıldır uğraşıyo gibi hissediyorum artık.. Allah daha uzun zamandır uğraşanlara da sabır versin gerçekten çok zor işlermiş bunlar
bir kaç ay daha devam ederse böyle, bende senin gibi düşünüyorum inankiBen sanırım gidip direk tüp yapın bana diycem doktora , eğer kabul etmezse de ısrar edicem, ben bu streslere gelemiyorum artık diycem.. Gerçekten sanki 10 yıldır uğraşıyo gibi hissediyorum artık.. Allah daha uzun zamandır uğraşanlara da sabır versin gerçekten çok zor işlermiş bunlar
inşallah canım :) eşimle de bi konuşup ona göre karar veririm sanırım doktorun söyleyecekleri de önemli tabi.. Herşeyde vardır bi hayır.. Sakin düşünmeye çalışcamcanım benim tüpte zor bir süreç...hani ilaçtır iğnedir...yani dr un demiş sana zaten klomenle olur diye...ama tabii olmazsa diğer yollara başvurulur.iyice düşün...bugün beklemediğin bir olay oldu..normal böyle düşünmen..biraz salim kafayla düşünürsen inşallah daha iyi olur
ne demişler hayırlıysa beriyeee hayırlı değilse geriyee...hayat mottomuz buinşallah canım :) eşimle de bi konuşup ona göre karar veririm sanırım doktorun söyleyecekleri de önemli tabi.. Herşeyde vardır bi hayır.. Sakin düşünmeye çalışcam
birkaç ay kürlere devam eder bu süreçte isterseniz bir devler hastanesinde sadece hormon tahlili verirsiniz.. kontrol ve takip açısından..inşallah o zamana kadar meleğiniz gelir..gelmezse ona göre bir yol çizersiniz güvendiğiniz iyi bir dr ile tabikibir kaç ay daha devam ederse böyle, bende senin gibi düşünüyorum inanki
inşallah canım :) eşimle de bi konuşup ona göre karar veririm sanırım doktorun söyleyecekleri de önemli tabi.. Herşeyde vardır bi hayır.. Sakin düşünmeye çalışcam
yaş olayına katılıyorum şöyleki 33 üm (Nisan da 34 olucam) ama dr um her defasında yaşında daha genç diyerek resmen iltifat ediyor...b durum beni motive ediyorgibigibiyim senin daha yaş avantajın var bunuda unutma.
Devam ediyo canım ama çok yoğun değil tuvalete gidince geliyo henüz tam akan bişey yok ama bence reglne demişler hayırlıysa beriyeee hayırlı değilse geriyee...hayat mottomuz bu
leke devam ediyor mu yoksa belkide sonlanmıştır.
en iyisi eşinle kafa kafaya ver bakalım..tabiki dr un düşündükleri ve yönlendirmeleride önemli.bakalım daha tam adet oldun diyemiyoruz değil mi
35 yaşındayımki canım ben.. Ailemde de erken menapoz fln vargibigibiyim senin daha yaş avantajın var bunuda unutma.
@sekerpancarim her zaman olumlu pencereden bakıp güzel moraller veriyorsun teşekkürler ediyorum bu arada sana...keşke senin gibi bakabilseydim bende...ortada bir yaş gerçeği var 39 oldum ben daha fazla beklemek için yeteri zamanım yok. birazda onun etkisi sanırım bu düşünce...bir kaç ay devam ederim eğer olumlu sonuç alamazsam ozaman giderim diye düşünüyorum...birkaç ay kürlere devam eder bu süreçte isterseniz bir devler hastanesinde sadece hormon tahlili verirsiniz.. kontrol ve takip açısından..inşallah o zamana kadar meleğiniz gelir..gelmezse ona göre bir yol çizersiniz güvendiğiniz iyi bir dr ile tabiki
Ben de mayısta 35 bitircem 36dan gün alıcamyaş olayına katılıyorum şöyleki 33 üm (Nisan da 34 olucam) ama dr um her defasında yaşında daha genç diyerek resmen iltifat ediyor...b durum beni motive ediyor
doktorların da iyisi tam iyi...kötüsü tam kötüyaş olayına katılıyorum şöyleki 33 üm (Nisan da 34 olucam) ama dr um her defasında yaşında daha genç diyerek resmen iltifat ediyor...b durum beni motive ediyor
değil gibi...Devam ediyo canım ama çok yoğun değil tuvalete gidince geliyo henüz tam akan bişey yok ama bence regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?