- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
sizde haklısınız.zaman aleyhte işliyor..moral bulmak vermek çok güzel ama realiteden çok uzaklaşmadan...Allah gönlünüze göre versin tez zamanda..@sekerpancarim her zaman olumlu pencereden bakıp güzel moraller veriyorsun teşekkürler ediyorum bu arada sana...keşke senin gibi bakabilseydim bende...ortada bir yaş gerçeği var 39 oldum ben daha fazla beklemek için yeteri zamanım yok. birazda onun etkisi sanırım bu düşünce...bir kaç ay devam ederim eğer olumlu sonuç alamazsam ozaman giderim diye düşünüyorum...
en en en güzeliiii hissetmemek...sana 36 diyenin ağzına ıslak odunla vururum benBen de mayısta 35 bitircem 36dan gün alıcamAma kendimi genç hissetmiyomuyum tabiki hissediyorum
işte az çok aklımıza yatana devam ediyor olumsuz olursa değiştiriyoruzdoktorların da iyisi tam iyi...kötüsü tam kötü
orta yolu bulmakda bize düşüyor sanırım...
hahahahahhaaen en en güzeliiii hissetmemek...sana 36 diyenin ağzına ıslak odunla vururum ben
aminnnnn en kocamanındannnn cümlemize topiğimize inşallahhhhhhahahahahhaaayy canımsın yaa topiğin moral kaynağısın yemin ederim :) Allah inşallah senin de gönlüne göre versim canım
Yahu zaten resminden belli kendine o kadar uygun bir nick seçmiş ki tam şeker tam :)hahahahahhaaayy canımsın yaa topiğin moral kaynağısın yemin ederim :) Allah inşallah senin de gönlüne göre versim canım
Görüşürüz Montemkızlar ben kaçıyorummm, Allaha emanet olun,seviyorum sizi, dikkat edin kendinizeyarın sabah görüşürüzzzz
yawwwwYahu zaten resminden belli kendine o kadar uygun bir nick seçmiş ki tam şeker tam :)
en sevdiğimmmmTatlı krizine yenik düştüm tahin helvası yedim valla billa pişmanım
görüşürüz tatlım öpüldünnnkızlar ben kaçıyorummm, Allaha emanet olun,seviyorum sizi, dikkat edin kendinizeyarın sabah görüşürüzzzz
Bir yıldır evdeyim ve temizlikten bıkkınlık geldi. Çalışırken ne güzeldi yaaa.Anacığım yağardı kadın gelirdi ahhh o günler kıymetini bilememişim.ayyy benim yerime de yap ne oluuuurrrrrrrrrrrrrrrr
Hemen dr arasaydın keşke yeni gördüm nasılsın şimdi habersiz bırakma canım.Allaha emanet ol.Bimiyorumki nasıl tarif etsem kahverengi gibi regl öncesi gelirya öyle gibi pembelikler de var
Geçmiş olsun canım aman dikkatli olunKızlar bu arada ben dün gece acile gittim çok kasık ağrım oldu telaşlandım.. @brnh seninle konuşurken birden çıktım o ara sana yazmadım telaşlanıp sende stres olma diye yakındı hastane ve şansıma akraba olan doktor oradaydı baktı herşey yolunda büyümüş kalp atışı gayet iyi 9+4 olmuşum şok oldum 10 haftadaymışım.Kasık ağrısı normal kendini fazla yorma dedi ilişki olmasın biraz dedi ki zaten ilişki olmadı son 20 gündür boyunu ölçtü gayet iyi dedi kasılma çok yoksa sıkıntı yok artı lekelenme varmı dedi yok dedim arabada arızalıydı gidene kadar akla karayı seçtim satılsada kurtulsak
Erkeklerin hangisi tek başına bişey yapabiliryorki benimkide öyle hemde yıllarca tek yaşamış bide.Beceriksizler....bu kadarla kalsa iyi. işten gelirsin yemek sofra bulaşık. evin yükü.... bizim paşalar da koltuğa kasılıp otururlar. tam işlerimi bitiririm biraz dinleneyim diye otururum. eşim en ufak bir şey yapacak olur illa ki beni de çağırır, yerimden kaldırır. ay bensiz birşey yapamaz mısın sen? diyorum.
Geçmiş olsun canım aman dikkatli olun
Aynen cnm yaa kaç aydır ya olmuyor yada büyümüyor benimde.bugün incir kürüne başladım gerçi ara ara incir yedim ama bilemiyorum bu ay nasıl olur ne olur.Allah yar ve yardımcımız olsun.Amiiiin.ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum. ya yumurtam oluşmuyor. yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada yumurtam büyümüyor. kısacası umutsuz vakayım ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?