Canım gürgan kliniğinde gittinmi orada da önce tedavi edip sonra tüp geçiyorlarmış.ben hala savaşıyorummm..öncelikle bebek için..bebek olsun inşallah sağlıcakla sonrasına sonra bakıcaz...
3. tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla. 2 negatifim var.hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar.
takviyelerle vitaminlerle devam ediyorum.ne istersen sorabilirsin.bu arada ankaradayım.
Yaaa benimde çok içime sinmiyor bu dr.kaan testlerimi alınca gidicem inşallahbenim yumurtalarım da çok küçük. malesef dr lar bizim gibilerle uğraşmak istemiyorlar. bende daha önce birkaç dr a gittim. hele bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda moralmen yıkıldım. onlar için için bizim ne hissettiğimiz önemli değil.
eğer dr un olmaz deyip kestirip atıyorda dr unu değiştir derim. bu topikte amayaa arkadaşımızın bursada gittiği bir dr vardı suat isminde. bir de ona git istersen. yada zor gelmez ben mücadele edebilirim dersen benim dr uma git. izmir irenbede kaan bozkurt.
EGE ASYA canım çok geçmiş olsun çok şükür iyiymiş meleğin dikkat et kendine ,çocukla zor oluyodur birini mi çağırsan eve anne kv yardımları çok olurdu sana
Ahh canım beterin beteri var ben dolu dolu 43 üm ve bir yıllık evliyim. Öleyim ben ozaman aaaaa yapmayın böyle kızlar.Olacak hepimizin O LA CAAAAAKKK@sekerpancarim her zaman olumlu pencereden bakıp güzel moraller veriyorsun teşekkürler ediyorum bu arada sana...keşke senin gibi bakabilseydim bende...ortada bir yaş gerçeği var 39 oldum ben daha fazla beklemek için yeteri zamanım yok. birazda onun etkisi sanırım bu düşünce...bir kaç ay devam ederim eğer olumlu sonuç alamazsam ozaman giderim diye düşünüyorum...
EGE ASYA canıkom burnunda hassasllık varmı bıryerede carpmadım ama acıo yanı bastrdıkcaa
iyi bari canım sende dikkat et artık bundan sonra ağır iş falan yapma kalsın boşver sizden önemli değil yacanım beniimmm çook teşekkür ederim arkadaşım evet çocukla zor gerçekten.Dediğin gibi annem saolsun gitmedi yanımda aramızda 10 dakika var mesafe olarak yardımcı oluyorlar koşup geliyorlar hemen
hımmm bnm sag taraftaa var nedense agrı koku hassasıyetımm vardr geneldeıı burnumda sıkıntı yok ama koku hassasiyeti var bebişim her koku rahatsız ediyor yemek,parfüm falan baştan beri aynı ama bastırdım şu an yok ağrı
hımmm bnm sag taraftaa var nedense agrı koku hassasıyetımm vardr genelde
aynenn cnmm öle valla cektrckler heraldeo gebelikle alakalı deildir bence basınç falan varsa burnunda oda ağrı sızı yapar bu böcekler bize çooook çektiricek neyse sağlıklı olsunlarda :))
Amin..Canım ağzına yüreğine sağlık..Allahım kabul etsin inşallah@deeploneliness özlemciğim duanı okudum Allah kabul etsin inşallah.
Ben herkesi gününde okuyorum geç bildirim olsada kesin okuyorum bilin kızlar.
Allah dualarımızı kabul etsin. Amiiiinnn
Canım 8 gün var daha ki ondanda önce başladı zaten 4-5 gündür böyle.Hiç bir ilaç kullanmadım da...hım ilginç benim paylaştığım başarılı olanların hikayeleri vardı ya, yumi görülmeyip sonra görülenler, küçüçük yumi ile hamiş kalanlar var.. senin regliye kaç gün var? hormon kullandın mı bu ara? bana hormon iğnesi vurduklarında göğüs ağrısından yatamadım...
vaallaa öyle ıyı olurdu kız bu arada bır gaz sancısı cektım karnıma bır kramplar gırdı nasıl korktum cok şükür iyiym sımdıbiz seninle ek iş olarak kk nın güvenlik görevlisi olduk canım
vaallaa öyle ıyı olurdu kız bu arada bır gaz sancısı cektım karnıma bır kramplar gırdı nasıl korktum cok şükür iyiym sımdı
ay evet allah korusun ya valla banada aniden girince agrı ne yapıcamı sasırdım bnm adama dedım bana masaj yap karnımı ovala ben karnını ellemem korkuyorm demezzmii delirdim dedım sen manyakmısın neyden korkuosun ben içimde ne tasıyorum sankı dedım bi sinirlendım bna ıkı tane gecirdim :dbende uyuyamadım dünkü olaydan sonra ardından o korkunç manzara gelicek sandım halada aynıyım sadece kimseye çaktırmıyorum sancılar,kramplar geçti ama psikolojim düzelmedi takmamak lazım aslında stres oldukça düşündükçe başına geliyor insanın Allah korusun.
ay evet allah korusun ya valla banada aniden girince agrı ne yapıcamı sasırdım bnm adama dedım bana masaj yap karnımı ovala ben karnını ellemem korkuyorm demezzmii delirdim dedım sen manyakmısın neyden korkuosun ben içimde ne tasıyorum sankı dedım bi sinirlendım bna ıkı tane gecirdim :d
ay ınsallah duyarım kalp atısını karnıma hem gaz sncısı grdı hemde ınce ınce kramp ne oldugunu anlayamadmm adamn yanın a gttım aman bana yaklaşmaa ben ellleyemem karnını hele karnın büyüsün yanına bıle yatmamm demesnmı gözüm döndü sinirdennanaaam yazık ya birşey olucak sanıyordur :)))) gaz işte o sendeki şu an gaz sancısıyla dieri ayırt ediliyor ya 7 gün kaldı pıt pıtları duyarsın inşallah bende taaaa 12. haftada gidicem ikili test olucakmış yani 2 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?