Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

o birşey olur korkusu yaşıyor kucağınada alamaz o ilk günler korkudan ama sonra alışıncaa sanada vermez.O sancılar korkutmasın seni rahim genişliyor bağlar geriliyor ondan yani.Bende hafif hareketlenmiş ondan diye düşündüm hassasım çünkü zayıfımda birşey oldumu hemen anlıyorum

aman bunlar iyiye işsaret olsun bırsey olmasındaaa razıyım ben agrılara
evet bende sanmıyorum korkuyo elini sürmeye bluzumun uzernden zorlada olsa ovallattrdım göbegım acılınca korktu saftrık elyyn var sankı tövbe ya dogurym ınss atıcam kucagna pat dıyee aklı cıksın

Tabiki onların olması iyiye işaret yerini güzel yapıyor çalışma var içeride sinyali veriyor asıl sorun hiçbir şey hissetmemek ve Allah korusun farklı birşey olduğunda hemen anlıyorsun değişik bir duygu birşeylerin yolunda gitmediğini farkediyorsun :))))) deli kız ay ne güldüm ya nasıl mutludur baba adayı.

aayy mutlu mutlu kurban kesıcem dıyor o dereecee ama korkuyo cok az önce sancm vardı kızdım ya dedım acaba süt içsemmii diye gaz yaparmı aamman amann ne yaparsan yap rahat ol da dedı uyudu

Kızlar siz beni öldüreceksiniz valla,ay uyuyamıyor bu tatlı hamişler ya,canlarım azıcık yatıp dinlensenize.Yatmadan bir girip bakayım dedim yine bizimkiler burada.Oyyyy yerim ben sizi ya

akşama kadar yattım uyuyamıyorum bende valla geceleri araştırmacı gazeteci modundayım hayır elime geçen birşeyde yok yani

akşama kadar yattım uyuyamıyorum bende valla geceleri araştırmacı gazeteci modundayım hayır elime geçen birşeyde yok yani
Valla bende öyleyim ama araştırma daha kötü oluyor.Etkileniyor insan.Çok takmamak lazım ama yapamıyoruz işte.Siz yine de çok yormayın kendinizi şekerler

Günaydın yılmaz savaşçılar,günaydın kürlerin sultanları,günaydın muhteşem anne adayları,günaydın fıstıklaaaar...Herşeyin olumlu gittiği,güzel haberler aldığımız,hayırlı birgün olsun inşallah...

aynen bu şekilde..canım yaa aslında hani erken over yetmezliği benim sonuçta.teşhis belli olunca.bu dr um önce takviyelerle destekliyor.bu dr umda 3. kere tüp bebek yapıcam bakalım Allah kısmet ederse.aralık ayından beri gidiyorum.aniden tüpe almadı.
tüp bebek tedavisi aynı dediğin şekilde oluyor.
eğer burasıda olmazsa zaten eşimin işi dolayısıyla istanbulda devam edebilirim tedaviye belkide...şu an o aşama çok belirsiz.
bütün kliniklere gittim bir tek gürgan a gitmedim galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…