- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
günaydın canm.. iyiyim ben :) sen nasılsın?Günaydın fistiklarrrrrrben yine geciktimmmm, yollarda kosturuyorummm herkes iyidir umarım
Vallahi hiç bilmiyorum ki, bende FSH i düşürmek için vermişti o ilacı, icmedim benkızlar son adet tarihim 24 aralık.. hala olmadım dr. cylo pro.... diye bi ilaç verdi bu adet oldururmu yan etkileri filan varmı yada olumlu etkileri ?
Ne olsun kuzum yaaa, hep aynı... Ev işleri anca bitti, düştüm yollara şirkete geciyorum, şimdiden yorgunum yaaagünaydın canm.. iyiyim ben :) sen nasılsın?
bana adetim geciktiği için verdi canm umarım, ADETİM GELİR, FSH DÜŞER, OVULASYON OLUR, DOĞRU ZAMANDA İLİŞKİ OLUR, HAMİLE KALABİLİRİMVallahi hiç bilmiyorum ki, bende FSH i düşürmek için vermişti o ilacı, icmedim ben
günaydınnn...ahhh kıyamammm yetişirsin yetişirsin olur napalım..kalifiye personel senin gibi kolay bulunmuyor beklesinlerGünaydın fistiklarrrrrrben yine geciktimmmm, yollarda kosturuyorummm herkes iyidir umarım
ben kullanmadı ama ilaç bitince regli oluyormuşsun birde rahim kalınlığı için olumlu etkiye sahipmiş bu ilaç.kızlar son adet tarihim 24 aralık.. hala olmadım dr. cylo pro.... diye bi ilaç verdi bu adet oldururmu yan etkileri filan varmı yada olumlu etkileri ?
Ahh kuzum ahh, yaramiz derin vallahibana adetim geciktiği için verdi canm umarım, ADETİM GELİR, FSH DÜŞER, OVULASYON OLUR, DOĞRU ZAMANDA İLİŞKİ OLUR, HAMİLE KALABİLİRİM
çalışman çok iyi canm kafan dağılır .. bende dün kosgep için başvurdum eğer devlet kredi verirse işyeri açacaz inşallah... bugün haber gelir olup olmicağı... ona koşturdum günlerdir... eğer olursa çocuğu böcüğü unutçam valla... bu kez ona saracam kafayı.... neyi çok istediysem olmadı ... çok istemicem çocuğu artık... duygularım KARTLAŞTI ...acı da bi yere kadar ama değilmi ....Ne olsun kuzum yaaa, hep aynı... Ev işleri anca bitti, düştüm yollara şirkete geciyorum, şimdiden yorgunum yaaa
Canimsingünaydınnn...ahhh kıyamammm yetişirsin yetişirsin olur napalım..kalifiye personel senin gibi kolay bulunmuyor beklesinler
sağol canm inşallah olurum adet ...ben kullanmadı ama ilaç bitince regli oluyormuşsun birde rahim kalınlığı için olumlu etkiye sahipmiş bu ilaç.
istiyoruz ve düşünüyoruz ya canım ovulasyonu yakalasakda bu kez başka şey girer araya ,, yine olmazzz valla artık kendi bilir bebek beni düşünsün . :)ben bebek düşünmüyorum ..! yaAhh kuzum ahh, yaramiz derin vallahisağlık olsun 3 aydır ovulasyonu ilk defa yakaladım o da ise yaramadı
Allah kolaylık versin tatlım,girişimcilik desteği alacaksın sanırım..10 gün eğitim üzerine proje yazacaksın... hala 30 bin mi destek? çok uzun yıllar profesyonel danışmanlık yaptım, 30-40 şirketin kuruluş araşamasından alıp desteklerden yararlandırıp,markalaşma sürecine danışmanlık yaptık..Zor ve meşakkatli bi süreç,kosgeb de çok sıkıcıdır...son 4-5 yıldır uğraşmıyorum o işlerle,mevzuata hakim değilim ama yardıma ihtiyacın olursa buradayım,sistemi ve işleyişi iyi bilirimçalışman çok iyi canm kafan dağılır .. bende dün kosgep için başvurdum eğer devlet kredi verirse işyeri açacaz inşallah... bugün haber gelir olup olmicağı... ona koşturdum günlerdir... eğer olursa çocuğu böcüğü unutçam valla... bu kez ona saracam kafayı.... neyi çok istediysem olmadı ... çok istemicem çocuğu artık... duygularım KARTLAŞTI ...acı da bi yere kadar ama değilmi ....
ben de çok sıkıldım ve darlandım artık bu mevzulardan, azıcık başka sohbet konuları açalım ne dersiniz? hep aynı konu sıkıcı oluyor bazen :)istiyoruz ve düşünüyoruz ya canım ovulasyonu yakalasakda bu kez başka şey girer araya ,, yine olmazzz valla artık kendi bilir bebek beni düşünsün . :)ben bebek düşünmüyorum ..! yasıkıldım gerçekten .. burcumun özelliği sanırım çok kafa yoruyorum sonra sıkılırsam bırakıyorum...
aynen ben deeee......ben de çok sıkıldım ve darlandım artık bu mevzulardan, azıcık başka sohbet konuları açalım ne dersiniz? hep aynı konu sıkıcı oluyor bazen :)
verirler, o zaman mevcut işyeri var büyütmek için mi? yoksa sıfırdan yeni iş yeri için mi başvuruyorsunuz? sıfırdan olacaksa senin başvurman mantıklı,pozitif ayrımcılık var %70 destekliyor kosgeb kadınlarda, hakim olduğunuz işi yapmak önemli,iyi düşünmüşsünüz tatlımsüpermiş canm, valla kredi verirlermi bilmiyorum, plastik conta imalatı eşim bu sektörde 7 yıldır...be deva etmedi canım ben güzel sanatlar bitidim iç mimarlık bölümü mezunuyum.. lisede güzel sanatlar resim bölümüydü ama çalışmıyorm eşim işyerini büyütürse eğer beraber olacaz..
bu arada tam güzel sanatlar tipi var sendesüpermiş canm, valla kredi verirlermi bilmiyorum, plastik conta imalatı eşim bu sektörde 7 yıldır...ben deva etmedim canım ben güzel sanatlar bitirdim iç mimarlık bölümü mezunuyum.. lisede güzel sanatlar resim bölümüydü ama çalışmıyorm eşim işyerini büyütürse eğer beraber olacaz..
o senin kendi zerafetin canım benim,,, düşüncen için teşekkür ederim buarada internetim yavaşlamış ,,, virüs var.... yazamadım ...bu arada tam güzel sanatlar tipi var sendebu zerafet ile başka bölüm okunamazduııııı
şuan kuzeniyle ortak eşim.. ben başvurdum canım... eğitimde bile 200 kişiden 60 kişi alacaklar.. bugün o belli olacak... inşş olur yaaaaaaaverirler, o zaman mevcut işyeri var büyütmek için mi? yoksa sıfırdan yeni iş yeri için mi başvuruyorsunuz? sıfırdan olacaksa senin başvurman mantıklı,pozitif ayrımcılık var %70 destekliyor kosgeb kadınlarda, hakim olduğunuz işi yapmak önemli,iyi düşünmüşsünüz tatlım
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin, ama meşakkatli bi süreç, çalıştığım dönemde kosgeb en nefret ettiğim kurum olmuşturşuan kuzeniyle ortak eşim.. ben başvurdum canım... eğitimde bile 200 kişiden 60 kişi alacaklar.. bugün o belli olacak... inşş olur yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?