Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar son adet tarihim 24 aralık.. hala olmadım dr. cylo pro.... diye bi ilaç verdi bu adet oldururmu yan etkileri filan varmı yada olumlu etkileri ?
ben kullanmadı ama ilaç bitince regli oluyormuşsun birde rahim kalınlığı için olumlu etkiye sahipmiş bu ilaç.

bana adetim geciktiği için verdi canm umarım, ADETİM GELİR, FSH DÜŞER, OVULASYON OLUR, DOĞRU ZAMANDA İLİŞKİ OLUR, HAMİLE KALABİLİRİM
Ahh kuzum ahh, yaramiz derin vallahi sağlık olsun 3 aydır ovulasyonu ilk defa yakaladım o da ise yaramadı

Ne olsun kuzum yaaa, hep aynı... Ev işleri anca bitti, düştüm yollara şirkete geciyorum, şimdiden yorgunum yaaa
çalışman çok iyi canm kafan dağılır .. bende dün kosgep için başvurdum eğer devlet kredi verirse işyeri açacaz inşallah... bugün haber gelir olup olmicağı... ona koşturdum günlerdir... eğer olursa çocuğu böcüğü unutçam valla... bu kez ona saracam kafayı.... neyi çok istediysem olmadı ... çok istemicem çocuğu artık... duygularım KARTLAŞTI ...acı da bi yere kadar ama değilmi ....

Ahh kuzum ahh, yaramiz derin vallahi sağlık olsun 3 aydır ovulasyonu ilk defa yakaladım o da ise yaramadı
istiyoruz ve düşünüyoruz ya canım ovulasyonu yakalasakda bu kez başka şey girer araya ,, yine olmazzz valla artık kendi bilir bebek beni düşünsün . :)ben bebek düşünmüyorum ..! ya sıkıldım gerçekten .. burcumun özelliği sanırım çok kafa yoruyorum sonra sıkılırsam bırakıyorum...

Allah kolaylık versin tatlım,girişimcilik desteği alacaksın sanırım..10 gün eğitim üzerine proje yazacaksın... hala 30 bin mi destek? çok uzun yıllar profesyonel danışmanlık yaptım, 30-40 şirketin kuruluş araşamasından alıp desteklerden yararlandırıp,markalaşma sürecine danışmanlık yaptık..Zor ve meşakkatli bi süreç,kosgeb de çok sıkıcıdır...son 4-5 yıldır uğraşmıyorum o işlerle,mevzuata hakim değilim ama yardıma ihtiyacın olursa buradayım,sistemi ve işleyişi iyi bilirim hangi sektör bu arada?

ben de çok sıkıldım ve darlandım artık bu mevzulardan, azıcık başka sohbet konuları açalım ne dersiniz? hep aynı konu sıkıcı oluyor bazen :)

süpermiş canm, valla kredi verirlermi bilmiyorum, plastik conta imalatı eşim bu sektörde 7 yıldır...ben deva etmedim canım ben güzel sanatlar bitirdim iç mimarlık bölümü mezunuyum.. lisede güzel sanatlar resim bölümüydü ama çalışmıyorm eşim işyerini büyütürse eğer beraber olacaz..

verirler, o zaman mevcut işyeri var büyütmek için mi? yoksa sıfırdan yeni iş yeri için mi başvuruyorsunuz? sıfırdan olacaksa senin başvurman mantıklı,pozitif ayrımcılık var %70 destekliyor kosgeb kadınlarda, hakim olduğunuz işi yapmak önemli,iyi düşünmüşsünüz tatlım

bu arada tam güzel sanatlar tipi var sende bu zerafet ile başka bölüm okunamazduııııı

şuan kuzeniyle ortak eşim.. ben başvurdum canım... eğitimde bile 200 kişiden 60 kişi alacaklar.. bugün o belli olacak... inşş olur yaaaaaaa

şuan kuzeniyle ortak eşim.. ben başvurdum canım... eğitimde bile 200 kişiden 60 kişi alacaklar.. bugün o belli olacak... inşş olur yaaaaaaa
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin, ama meşakkatli bi süreç, çalıştığım dönemde kosgeb en nefret ettiğim kurum olmuştur güzel haberleri verirsin inşallah bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…