Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

montecim sohbetin çok güzel ve keyif veriyor gerçekten .. benim acil olarak evden çıkmam gerekli,,, biraz sonra görüşürüz canm benim ....

Bir cümlene bayıldım aynen katılıyorum.Neyi çok istediysem olmadı...

Dikkat dağıtacağım derken cüzdan dağılacak :) çiçek böcekle mi uğraşsan acep :)

ben kullanmadı ama ilaç bitince regli oluyormuşsun birde rahim kalınlığı için olumlu etkiye sahipmiş bu ilaç.
şekerpancari estrofemi ben dr a danışmadan almak istiyorum, ne zaman ve kaç tane içiyorsun, başlangıç zamanı var mı, reçetesiz alınıyordur di mi bi de ne kadardır, gerçi toplu aldıysan ilaçları bilmiyor olabilirsin ama yine de sorayım dedim

Bu iş bir acayip kimi diyor ki çok istersen olur, kimi bu fikri tamamen unutursan... Benim de hayatta çok istediğim şeyler hep çok geç oldu ve yönümü başka tarafa çevirdiğim zamanlarda oldu, ama ben de de var istedim mi yıllarca istiyorum demek ki...

montecim kimyasal gebelik olduğunda nasıl olmuştu hatırlıyor musun
çok iyi hatırlıyorum kuzum, reglim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı, kimyasal olduğu ay cuma regl olmam gerekti , gelmedi, pazar günü idrar testi yaptım pozitif di, hatta inanmayıp 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı, bu arada bana garip gelen şey acayip baş dönmem vardı ama anlatamam, yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamıştım, aşırı baş dönmesinden... pazartesi kan testi verdim 6,1 çıktı, dr var da diyemem,yok da diyemem,kendiine dikkat et 2 günde bir testi tekrarla dedi,sepetledi beni..salı günü de reglim geldi, embriyo tutunamadan atıldı....

umarım yardımcı olabilmişimdir

gunaydn kzlar. bı ruya gordm. dktra gıdıyodm kan testı ıcıcn dktr bana dıyokı, hamılelık yorgnlugu dıe bı hastalık varms ondan varmı snde dıyo. oda soyleyms detayını okutuyo snra, hanı ck kafaya takıyorz can sıkıyorz blmem ne o oluyoms hamılelık yorgnlugu hastalıgı, kafadan atılp stres yapmamak gerekıyoms bu hastalıgı atmak ıcın. bıra scma ama ruya ıste hem dogruluk payıdayok deglll ruymda bıle rahat yokk

merak ettiğim reglin kaçıncı günü döllenmiş olabileceği aslında

Kızlar günayydınn Uzun bir topik okuma maratonundan sonra karşınızdayımmm Benim kanamam tam anlamıyla başladı yarın doktora gidicem.. Bakalım neler olmuş bünyeme görücez :) EGE ASYA canım geçmiş olsun aradım ama ,sana nolduğunu bi türlü bulamadım umarım ciddi bi sorun değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…