mülakata girdin mi? az çok belli olmuştur tavırlarından?şuan kuzeniyle ortak eşim.. ben başvurdum canım... eğitimde bile 200 kişiden 60 kişi alacaklar.. bugün o belli olacak... inşş olur yaaaaaaa
tamam canım bak sen işlerine,kolay gelsin,devam ederiz sonramontecim sohbetin çok güzel ve keyif veriyor gerçekten .. benim acil olarak evden çıkmam gerekli,,, biraz sonra görüşürüz canm benim ....
inşallah canım benim inşallah..... çok istiyoruzzz... tabiki haber veririm...inşallah canım Allah gönlünüze göre versin, ama meşakkatli bi süreç, çalıştığım dönemde kosgeb en nefret ettiğim kurum olmuşturgüzel haberleri verirsin inşallah bugün
ok öptüm..tamam canım bak sen işlerine,kolay gelsin,devam ederiz sonra
adam sakin bir adamdı naif görünüyordu ,,kibardı ... bana verdiği izlenim olumluydu ama mülakat bu yanıltabilir de bilemiyorum hiçmülakata girdin mi? az çok belli olmuştur tavırlarından?
Amiiiinnn canım günaydınlar,Günaydın yılmaz savaşçılar,günaydın kürlerin sultanları,günaydın muhteşem anne adayları,günaydın fıstıklaaaar...Herşeyin olumlu gittiği,güzel haberler aldığımız,hayırlı birgün olsun inşallah...
Bir cümlene bayıldım aynen katılıyorum.Neyi çok istediysem olmadı...çalışman çok iyi canm kafan dağılır .. bende dün kosgep için başvurdum eğer devlet kredi verirse işyeri açacaz inşallah... bugün haber gelir olup olmicağı... ona koşturdum günlerdir... eğer olursa çocuğu böcüğü unutçam valla... bu kez ona saracam kafayı.... neyi çok istediysem olmadı ... çok istemicem çocuğu artık... duygularım KARTLAŞTI ...acı da bi yere kadar ama değilmi ....
Dikkat dağıtacağım derken cüzdan dağılacak :) çiçek böcekle mi uğraşsan acep :)huhuuuuuu, kızlaaarrrr,şimdi de ev dekorasyona taktım kafayı..kremler serumlar bitti, eve el atacağımmmm, bohem ve etnik tarza yakın zaten evimdaha da abartmayı planlamaktayımmm
kafayı dağıtmazsam sıyıracam yoksaönerilerinize açığım bu aradaaaa
şekerpancari estrofemi ben dr a danışmadan almak istiyorum, ne zaman ve kaç tane içiyorsun, başlangıç zamanı var mı, reçetesiz alınıyordur di mi bi de ne kadardır, gerçi toplu aldıysan ilaçları bilmiyor olabilirsin ama yine de sorayım dedimben kullanmadı ama ilaç bitince regli oluyormuşsun birde rahim kalınlığı için olumlu etkiye sahipmiş bu ilaç.
montecim kimyasal gebelik olduğunda nasıl olmuştu hatırlıyor musunAhh kuzum ahh, yaramiz derin vallahisağlık olsun 3 aydır ovulasyonu ilk defa yakaladım o da ise yaramadı
Bu iş bir acayip kimi diyor ki çok istersen olur, kimi bu fikri tamamen unutursan... Benim de hayatta çok istediğim şeyler hep çok geç oldu ve yönümü başka tarafa çevirdiğim zamanlarda oldu, ama ben de de var istedim mi yıllarca istiyorum demek ki...çalışman çok iyi canm kafan dağılır .. bende dün kosgep için başvurdum eğer devlet kredi verirse işyeri açacaz inşallah... bugün haber gelir olup olmicağı... ona koşturdum günlerdir... eğer olursa çocuğu böcüğü unutçam valla... bu kez ona saracam kafayı.... neyi çok istediysem olmadı ... çok istemicem çocuğu artık... duygularım KARTLAŞTI ...acı da bi yere kadar ama değilmi ....
kuzum yaaa, çok tatlısın, aynen öyle dağıldı gitti zatenDikkat dağıtacağım derken cüzdan dağılacak :) çiçek böcekle mi uğraşsan acep :)
çok iyi hatırlıyorum kuzum, reglim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı, kimyasal olduğu ay cuma regl olmam gerekti , gelmedi, pazar günü idrar testi yaptım pozitif di, hatta inanmayıp 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı, bu arada bana garip gelen şey acayip baş dönmem vardı ama anlatamam, yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamıştım, aşırı baş dönmesinden... pazartesi kan testi verdim 6,1 çıktı, dr var da diyemem,yok da diyemem,kendiine dikkat et 2 günde bir testi tekrarla dedi,sepetledi beni..salı günü de reglim geldi, embriyo tutunamadan atıldı....montecim kimyasal gebelik olduğunda nasıl olmuştu hatırlıyor musun
merak ettiğim reglin kaçıncı günü döllenmiş olabileceği aslındaçok iyi hatırlıyorum kuzum, reglim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı, kimyasal olduğu ay cuma regl olmam gerekti , gelmedi, pazar günü idrar testi yaptım pozitif di, hatta inanmayıp 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı, bu arada bana garip gelen şey acayip baş dönmem vardı ama anlatamam, yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamıştım, aşırı baş dönmesinden... pazartesi kan testi verdim 6,1 çıktı, dr var da diyemem,yok da diyemem,kendiine dikkat et 2 günde bir testi tekrarla dedi,sepetledi beni..salı günü de reglim geldi, embriyo tutunamadan atıldı....
umarım yardımcı olabilmişimdir
günaydın genç ve tatlı annemizGunaydin kızlar
Günaydın canım sen niye uyumuyosun bakiim geceleri bebiş uyku yapmıyo mu sizde yaa cin gibi oturmuşsunuz geceGunaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?