uykum gelmıo kızz geceee zorla uyutuyorum kendımı D:Günaydın canım sen niye uyumuyosun bakiim geceleri bebiş uyku yapmıyo mu sizde yaa cin gibi oturmuşsunuz gece
gunaydın fıstıkk
gunaydın bebişimgünaydın genç ve tatlı annemiz
bebişim senın daha 1 hafta varkızlaaarrrrr ne itiraf edeceğim,ben bu sabah idrar testi yaptım meraktan koca tombul bi tek çizgi çıktıııı, benden umudu olan sevgili dostlara duyurulurrrr
evettt tatlımmm ama belki varsa çıkar velet demiştimbebişim senın daha 1 hafta var
gunaydınn cnm hosgeldingünaydın kızlarrrrrr
bat gunu bırdaha yap sen kuzumm sımdı cıkmazevettt tatlımmm ama belki varsa çıkar velet demiştim
iiyimm cnm cok şükür sımdılık bır yaramazlık yok sen nasılsnhoşbulduk canım nasılsın
sen öncesinde yapıp negatif görmüş müydün hiç canım???bat gunu bırdaha yap sen kuzumm sımdı cıkmaz
Ay ne biliyim ben hamileyken oturduğum yerde bile uyuyodumuykum gelmıo kızz geceee zorla uyutuyorum kendımı D:
bnm tıksınmemm basladı dha yatakdan cıkmadan sabah gecenlerde pişirdiğim yemek geldi tiksidm mıdem bulandı anlaamamd yanıbenim bulantı tiksinmekle başım belada bırakmıyorum kendimi bıraksam çok fenayım
gunduz cok uykum var bnm ama uyumuorm gecde gııdıo uykumAy ne biliyim ben hamileyken oturduğum yerde bile uyuyodum
yok ben hıc yapmamıstımm bat gunu yapptım sadecesen öncesinde yapıp negatif görmüş müydün hiç canım???
Gündüz çok uyuduğun için demekki canım..gunduz cok uykum var bnm ama uyumuorm gecde gııdıo uykum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?