yokk gunduzde uyumuyorumm dırenıyorum ama aksm bır 30 dk kestrıorm o herseyı maf edıo ısteGündüz çok uyuduğun için demekki canım..
Canım dr reçeteye yazdı ama reçeteli daha ücreti yüksekti.estrofem ve dekort aynı anda 20 lira ödedim.gayet makuldu.şekerpancari estrofemi ben dr a danışmadan almak istiyorum, ne zaman ve kaç tane içiyorsun, başlangıç zamanı var mı, reçetesiz alınıyordur di mi bi de ne kadardır, gerçi toplu aldıysan ilaçları bilmiyor olabilirsin ama yine de sorayım dedim
öğle tatili :))kızlarr neredesnnzz ayoll
canımcımmm yaaa daha 7 gün var ki...bat günü tek çizgi gören ve gebe olanlar var sende bilirsin..umudumuzu falan kesmiyoruz o yüzden...kızlaaarrrrr ne itiraf edeceğim,ben bu sabah idrar testi yaptım meraktan koca tombul bi tek çizgi çıktıııı, benden umudu olan sevgili dostlara duyurulurrrr
ondan kactı millleett ben yarın bırgun dısarı cıkınca sorcm onlaraa neyyi okucagmı sasırıormm o zaman evdeyken cıt yoköğle tatili :))
ben bu lısteyı sevmedım yaa sınav kagıdı gbı olmus
AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT
EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
Z E R O .....................103fsh.................................0.01amh............................................................................ 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
valla sende haklısın..şimdi sen öğlen çıkarsın falan ..havada güzel galiba...burada sayfa birikir..olsun annecik sen okursun yaaaondan kactı millleett ben yarın bırgun dısarı cıkınca sorcm onlaraa neyyi okucagmı sasırıormm o zaman evdeyken cıt yok
Kızlar günayydınnUzun bir topik okuma maratonundan sonra karşınızdayımmm Benim kanamam tam anlamıyla başladı yarın doktora gidicem.. Bakalım neler olmuş bünyeme görücez :) EGE ASYA canım geçmiş olsun aradım ama ,sana nolduğunu bi türlü bulamadım umarım ciddi bi sorun değildir
şekerim patron tepemde adamla konuşuyorum bi yandan okumaya çalışıyorum,okuyorum ama yazamıyorum,,ayyy stres oldummmmmyokk gunduzde uyumuyorumm dırenıyorum ama aksm bır 30 dk kestrıorm o herseyı maf edıo ıste
Aman aman bişey olmasın canım Allah korusun bebişimizi :) Çok şükürtünaydııın canımm çok teşekkür ederim geçen gece aşırı kasılmalar ve kramplar oldu acile gittim sorun yok dediler gayet iyi dediler.Şu an iyiyim canım tekrar teşekkür ederim.
bak yaaa, ne asabi oldun sen son zamanlarda şekerimondan kactı millleett ben yarın bırgun dısarı cıkınca sorcm onlaraa neyyi okucagmı sasırıormm o zaman evdeyken cıt yok
ne bileyim canım zaten umudum yok yaa, canım saç boyamak istiyor, hemen gelecekse gelsin diye acele ediyorummmmcanımcımmm yaaa daha 7 gün var ki...bat günü tek çizgi gören ve gebe olanlar var sende bilirsin..umudumuzu falan kesmiyoruz o yüzden...
Düzene girer hormonlar etkiliyo mutlaka canım yakında düzene girer herşey inşallah :)yokk gunduzde uyumuyorumm dırenıyorum ama aksm bır 30 dk kestrıorm o herseyı maf edıo ıste
yok bebeğim yaaa regl gelecekmiş gibi sadece, sivilce ve ince ağrılar,regl belirtisi var bendemontecim sende hiç belirti yokmu. beni sorarsan bendede belirti yok sadece ara ara sol yumrt. ağrıyo hafif okadar. içim sklıyo bu aralar ztn dün çok ateşim vardı yanaklarım al aldı. bazen grcktn cok bunalıyorm
ayyy git dinlen gerçekten...yarın iyi şeyler duyalım dr danKızlar ben inanılmaz başağrısı mide bulantısı falan yaşıyorum artık tek gözüm bulanık görüyo genel müdür tipimi gördü sen hastasın galiba eve git dinlen dedi.. Bu fırsatı kaçıramam ben gidiyorummmmHepinizi seviyorum yarın sabah 9 da randevum var hastanede geç gelirsem beni merak etmeyinnnnnn
kızlar son adet tarihim 24 aralık.. hala olmadım dr. cylo pro.... diye bi ilaç verdi bu adet oldururmu yan etkileri filan varmı yada olumlu etkileri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?