Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım dr reçeteye yazdı ama reçeteli daha ücreti yüksekti.estrofem ve dekort aynı anda 20 lira ödedim.gayet makuldu.
reçetesiz alabilirsinde işte yarar zarar tablosuna bakmak lazım.estrofem günde 2 kere sabah ve akşam alıyorum canım.reglin ilk günü kullanıp 2. günü yada 3. günü dr a gidicem.

kızlaaarrrrr ne itiraf edeceğim,ben bu sabah idrar testi yaptım meraktan koca tombul bi tek çizgi çıktıııı, benden umudu olan sevgili dostlara duyurulurrrr
canımcımmm yaaa daha 7 gün var ki...bat günü tek çizgi gören ve gebe olanlar var sende bilirsin..umudumuzu falan kesmiyoruz o yüzden...

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
Z E R O .....................103fsh.................................0.01amh............................................................................ 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

ben bu lısteyı sevmedım yaa sınav kagıdı gbı olmus

tünaydııın canımm çok teşekkür ederim geçen gece aşırı kasılmalar ve kramplar oldu acile gittim sorun yok dediler gayet iyi dediler.Şu an iyiyim canım tekrar teşekkür ederim.

ondan kactı millleett ben yarın bırgun dısarı cıkınca sorcm onlaraa neyyi okucagmı sasırıormm o zaman evdeyken cıt yok
bak yaaa, ne asabi oldun sen son zamanlarda şekerim direkt tehdit ediyor bi de, huysuz annemmm benimmmmm

montecim sende hiç belirti yokmu. beni sorarsan bendede belirti yok sadece ara ara sol yumrt. ağrıyo hafif okadar. içim sklıyo bu aralar ztn dün çok ateşim vardı yanaklarım al aldı. bazen grcktn cok bunalıyorm

montecim sende hiç belirti yokmu. beni sorarsan bendede belirti yok sadece ara ara sol yumrt. ağrıyo hafif okadar. içim sklıyo bu aralar ztn dün çok ateşim vardı yanaklarım al aldı. bazen grcktn cok bunalıyorm
yok bebeğim yaaa regl gelecekmiş gibi sadece, sivilce ve ince ağrılar,regl belirtisi var bende sen nasılsın,denk gelemedik bir kaç gündür

Kızlar ben inanılmaz başağrısı mide bulantısı falan yaşıyorum artık tek gözüm bulanık görüyo genel müdür tipimi gördü sen hastasın galiba eve git dinlen dedi.. Bu fırsatı kaçıramam ben gidiyorummmm Hepinizi seviyorum yarın sabah 9 da randevum var hastanede geç gelirsem beni merak etmeyinnnnnn

ayyy git dinlen gerçekten...yarın iyi şeyler duyalım dr dan

[/QUOTE]
kızlar son adet tarihim 24 aralık.. hala olmadım dr. cylo pro.... diye bi ilaç verdi bu adet oldururmu yan etkileri filan varmı yada olumlu etkileri ?

Ben 3 kez kullandım, migreni biraz tetikledi başka yan etki olmadı. Normal 1 adet periyodunda salgılanan hormonları destekliyor sanırım, bitince de ortalama 5 günde adet olunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…