git bebeğim iyi istirahatlerrr,öptüm seni,habersiz bırakma biziKızlar ben inanılmaz başağrısı mide bulantısı falan yaşıyorum artık tek gözüm bulanık görüyo genel müdür tipimi gördü sen hastasın galiba eve git dinlen dedi.. Bu fırsatı kaçıramam ben gidiyorummmmHepinizi seviyorum yarın sabah 9 da randevum var hastanede geç gelirsem beni merak etmeyinnnnnn
AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT
@EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
@yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
@zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
@gulbil10...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
@nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
@34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
@sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
@gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .....................103fsh.................................0.01amh............................................................................ 11.02.2016
@semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
@toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
@fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
@Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
@arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
@asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
@amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
@melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
@sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016[/USER]
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
Z E R O .....................103fsh.................................0.01amh................................................... 11.02.2016
evvveeeet kızlarrr, dördümüzün bat aynıııı, neler hissediyorsunuz? ne durumdasınız? var mı bi his gebeliğe dair?????
canııım, Rabbim nasip etsin inşallahhh, hakkaten çok uzamış regl, gebelik yok eminsin di mi???? yani 56 gün çok uzun ya,o aradaki süreçte gebelik olmadığına emin misin diye sordum
Göğüslerde acıma var ama adet periyodum çok uzadığı için normal sanırım, geç yumurtlama oldu adet de geç oluyo, 56. Gün olacak nerdeyse yani 2 ayda 1 adet oluyorum artık demek. Ben pozitif görürsem hepiniz görürsünüz
bu ay benim göğüslerde hiçbir şey yokGöğüslerde acıma var ama adet periyodum çok uzadığı için normal sanırım, geç yumurtlama oldu adet de geç oluyo, 56. Gün olacak nerdeyse yani 2 ayda 1 adet oluyorum artık demek. Ben pozitif görürsem hepiniz görürsünüz
kaç gümdür kendimi hasta hissediyorum ne bliyim deprosyonamı girdim ne. hep ağlamak istiyorum ağlayamıyorumda aman boşverin beni içiniz sıkılır valla. hamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı olduğu için ihtimal vermiyorum.no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
Z E R O .....................103fsh.................................0.01amh................................................... 11.02.2016
evvveeeet kızlarrr, dördümüzün bat aynıııı, neler hissediyorsunuz? ne durumdasınız? var mı bi his gebeliğe dair?????
canııım, Rabbim nasip etsin inşallahhh, hakkaten çok uzamış regl, gebelik yok eminsin di mi???? yani 56 gün çok uzun ya,o aradaki süreçte gebelik olmadığına emin misin diye sordum
cnm nslsn hamilelik nsl gdyr bu arada sen kaçncı gün öğrenmiştin hamile oldğnu belirti yaşamışmıydınKızlar ka4deslerm geldi malum bilgisayara el koydular telden girdim simdi
canım ya tuzlu krakerler bu ara en rahat yiyebileceğin şeyler çubuk kraker bastırır mideni,bi de grisini galeta gibi yiyecekler de suyunu alır, yiyebilirsen yoğurt da iyidir, hem de vitamin olur bebişeeeKizlar bu arada bnm.midem biraz kötü midem kalkık gibi bisey yiyemiyorum.icemiyorm
Ben gittim boyattım geçen hafta, aylardır kendimi hep tedaviye göre kısıtlıyorum. Tatile gitme, saç boyama onu yapma bunu yapma.. Yetti be dedim gittim boyattım. Zaten sakınan göze çöp batar misali dikkat ediyoruz diye olmuyo etmesek kesin olur. En yakın arkadaşım korunduğu , lazer epilasyon yaptığı ve saç boyadığı ay hamileymiş, çok üzülmüştü 3 aylardı bi de aldır dedi doktoru aldırmadı şimdi 5 yaşında bücür. Murphy kanunları tam gaz işliyo bize..ne bileyim canım zaten umudum yok yaa, canım saç boyamak istiyor, hemen gelecekse gelsin diye acele ediyorummmm
aman canım yaaa dikkat et kendine, sıkmamaya çalış canını, bi uğraş bul kendine ne bileyim oyalanmaya çalış..havalardan mı ne,ben de mutsuzum bu ara..ama geçecek eminimkaç gümdür kendimi hasta hissediyorum ne bliyim deprosyonamı girdim ne. hep ağlamak istiyorum ağlayamıyorumda aman boşverin beni içiniz sıkılır valla. hamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı olduğu için ihtimal vermiyorum.
Bu dönemi gerek ek kürlerle gerekse faaliyetlerle verimli geçirdik.no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
ohh misss iyi yapmışsın tatlım hakkaten bu bekleyiş bile inanılmaz özgürlük kısıtlayıcıBen gittim boyattım geçen hafta, aylardır kendimi hep tedaviye göre kısıtlıyorum. Tatile gitme, saç boyama onu yapma bunu yapma.. Yetti be dedim gittim boyattım. Zaten sakınan göze çöp batar misali dikkat ediyoruz diye olmuyo etmesek kesin olur. En yakın arkadaşım korunduğu , lazer epilasyon yaptığı ve saç boyadığı ay hamileymiş, çok üzülmüştü 3 aylardı bi de aldır dedi doktoru aldırmadı şimdi 5 yaşında bücür. Murphy kanunları tam gaz işliyo bize..
aynen ben deee,her ay hamileyim diye geziyordum ama bu ay fosss, önümüzdeki maçlara kaldım ben deBu dönemi gerek ek kürlerle gerekse faaliyetlerle verimli geçirdik.Tüm olumsuz zemin ve hava şartlarına rağmen yılmadık...Yinede bir ümit besliyoruz.Göğüs acısı fena bende.Onun dışında hiçbir şey yok valla.Ben her ay gebe gibi hissediyorum zaten kendimi canım tüm olumsuzluklara rağmen.Bu ayda kaybedersek ne yapalım,önümüzdeki maçlara bakacağız
Ha bu arada dün tatlı krizim ve bugün de yersiz sinirim başladı.Benim ki de geliyorum diyor.aynen ben deee,her ay hamileyim diye geziyordum ama bu ay fosss, önümüzdeki maçlara kaldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?