buyursunlarrrrr, gelecekleri varsa görecekleri de var, hayıt suyumu aldım,hazır ve nazır bekliyoruummm :)Ha bu arada dün tatlı krizim ve bugün de yersiz sinirim başladı.Benim ki de geliyorum diyor.
Ha bu arada dün tatlı krizim ve bugün de yersiz sinirim başladı.Benim ki de geliyorum diyor.
buyursunlarrrrr, gelecekleri varsa görecekleri de var, hayıt suyumu aldım,hazır ve nazır bekliyoruummm :)
gecikmez inşallah tatlım,gecikirse de korkudan değil bebişten gecikir inşallahBende tedaviye başlıcam yaaa korkup gecikmez umarım
öhö öhö :) ama sürekli sormak zorunda kalıyoruz şu kaçtı bu kaçtı diyeben bu lısteyı sevmedım yaa sınav kagıdı gbı olmus
hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar ben inanılmaz başağrısı mide bulantısı falan yaşıyorum artık tek gözüm bulanık görüyo genel müdür tipimi gördü sen hastasın galiba eve git dinlen dedi.. Bu fırsatı kaçıramam ben gidiyorummmmHepinizi seviyorum yarın sabah 9 da randevum var hastanede geç gelirsem beni merak etmeyinnnnnn
yok yokk daha dünden önceki gün dr daydım..hiçbirşey yoktu...gecikmez inşallahh :)gecikmez inşallah tatlım,gecikirse de korkudan değil bebişten gecikir inşallah
şekerpancari reglin 2. günü gidilmiyor mu kontrole? sen niye böyle bir tarihi tercih etmiştin?yok yokk daha dünden önceki gün dr daydım..hiçbirşey yoktu...gecikmez inşallahh :)
progesteron ve kist baktı, ilaç uygulamasına karar verdi.reglin 2. en geç 3. günü dr da olucam.şekerpancari reglin 2. günü gidilmiyor mu kontrole? sen niye böyle bir tarihi tercih etmiştin?
Amin canım...hepimizin gönlüne göre versin inşallahsizde haklısınız.zaman aleyhte işliyor..moral bulmak vermek çok güzel ama realiteden çok uzaklaşmadan...Allah gönlünüze göre versin tez zamanda..
progesteronu ben haziran ayında - reglin 24. günü demişlerdi bana- baktırmıştım 12.3 çıkmıştı, havaya girmiştim o ben yumurtluyorum falan diye, sonra şaşırmıştım e madem yumurtladım niye hamiş kalamadım diye...progesteron ve kist baktı, ilaç uygulamasına karar verdi.reglin 2. en geç 3. günü dr da olucam.
doğrudur 21. ve sonraki günlerde bakılabilir.aslı 21 dir ama.ben 22. günümde baktırdım hatta.valla inanmazsın sonucada bakmadım sisteme girip...yumurtlama vardır gayet güzel ancak yeterli olgunluğa ulaşıp çatlaması gerekir.belki benimkilerde çatlıyor falan ama 15 mm yada 16da çatlıyor ve zaten kaliteli değil.birde biz sanırım zamanını hiç denk getiremiyoruz..progesteronu ben haziran ayında - reglin 24. günü demişlerdi bana- baktırmıştım 12.3 çıkmıştı, havaya girmiştim o ben yumurtluyorum falan diye, sonra şaşırmıştım e madem yumurtladım niye hamiş kalamadım diye...
erken overyan yetmezlik diil o zaman erken çatlayan yumurta bizimkidoğrudur 21. ve sonraki günlerde bakılabilir.aslı 21 dir ama.ben 22. günümde baktırdım hatta.valla inanmazsın sonucada bakmadım sisteme girip...yumurtlama vardır gayet güzel ancak yeterli olgunluğa ulaşıp çatlaması gerekir.belki benimkilerde çatlıyor falan ama 15 mm yada 16da çatlıyor ve zaten kaliteli değil.birde biz sanırım zamanını hiç denk getiremiyoruz..
fsh ı sıkıntılı olan ve normalde 35 yaşına kadar en az 9-10 antral folikül görülmeliymiş reglin 2. günü..ve iğnelerle hem yumurtalar çoğalmalı hemde döllenebilecek olgunluğa gelmeliymiş.bende bu ne yazıkki hiç olmadı.üstelik o kadar yüksek dozda iğneye rağmen.işte bu sebepten premature overian failureerken overyan yetmezlik diil o zaman erken çatlayan yumurta bizimki
Ben ne diyim bu sözün üzerine şimdi...ağzın bal börek yesinnnnn...senin rezerv iyi şekerim ikiz bekliyorum ben senden inşallah...
canım çok yakınım yaptırdı adanada...2 aylık tedavinin ardından ancak 2 yumurta topladılar, onunda biri kalitesiz çıktı diğer tek olanı transfer ettiler yaşı 36 bu arada...ve o tek yumurta döllendi şuan 1.5 aylık hamile...standartlar belkide yaşa göre senin dediğin gibidir ama önemli olan sadece kaliteli tek yumurta...öyle değilmifsh ı sıkıntılı olan ve normalde 35 yaşına kadar en az 9-10 antral folikül görülmeliymiş reglin 2. günü..ve iğnelerle hem yumurtalar çoğalmalı hemde döllenebilecek olgunluğa gelmeliymiş.bende bu ne yazıkki hiç olmadı.üstelik o kadar yüksek dozda iğneye rağmen.işte bu sebepten premature overian failureher iki tedavimdede tek embriyo.ama bunada şükür
Hayyy maşallahhh...Allah hepimize nasip etsin inşallah...o da sağlıcakla kucağına alsın...tabiiki yaştan ziyade kaliteli yumurta.çok embriyo şansı arttırmak için sadece.erken over yetmezliği ve erkeklerdede azospermi infertilitenin en zor gruplarından.bunu bülent tıraşta söylemişti.hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu bilip umudu kaybetmek olmaz zaten...canım çok yakınım yaptırdı adanada...2 aylık tedavinin ardından ancak 2 yumurta topladılar, onunda biri kalitesiz çıktı diğer tek olanı transfer ettiler yaşı 36 bu arada...ve o tek yumurta döllendi şuan 1.5 aylık hamile...standartlar belkide yaşa göre senin dediğin gibidir ama önemli olan sadece kaliteli tek yumurta...öyle değilmiümitszilik yok yani
Aynen öyle...oda 4 yıl boyunca beklemişti...doktor doktor gezmişti tabiri caizse...kısmetinde nasibinde varmış geldi şükür.Hayyy maşallahhh...Allah hepimize nasip etsin inşallah...o da sağlıcakla kucağına alsın...tabiiki yaştan ziyade kaliteli yumurta.çok embriyo şansı arttırmak için sadece.erken over yetmezliği ve erkeklerdede azospermi infertilitenin en zor gruplarından.bunu bülent tıraşta söylemişti.hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu bilip umudu kaybetmek olmaz zaten...
sadece süreç uzuyor ve yoruyor...eeee onada biz imtihan diyoruz.cümlemiz başaralım bu imtihanı inşşalahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?