Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hayırlı haberlerle gel inşallah

progesteron ve kist baktı, ilaç uygulamasına karar verdi.reglin 2. en geç 3. günü dr da olucam.
progesteronu ben haziran ayında - reglin 24. günü demişlerdi bana- baktırmıştım 12.3 çıkmıştı, havaya girmiştim o ben yumurtluyorum falan diye, sonra şaşırmıştım e madem yumurtladım niye hamiş kalamadım diye...

doğrudur 21. ve sonraki günlerde bakılabilir.aslı 21 dir ama.ben 22. günümde baktırdım hatta.valla inanmazsın sonucada bakmadım sisteme girip...yumurtlama vardır gayet güzel ancak yeterli olgunluğa ulaşıp çatlaması gerekir.belki benimkilerde çatlıyor falan ama 15 mm yada 16da çatlıyor ve zaten kaliteli değil.birde biz sanırım zamanını hiç denk getiremiyoruz..

erken overyan yetmezlik diil o zaman erken çatlayan yumurta bizimki

erken overyan yetmezlik diil o zaman erken çatlayan yumurta bizimki
fsh ı sıkıntılı olan ve normalde 35 yaşına kadar en az 9-10 antral folikül görülmeliymiş reglin 2. günü..ve iğnelerle hem yumurtalar çoğalmalı hemde döllenebilecek olgunluğa gelmeliymiş.bende bu ne yazıkki hiç olmadı.üstelik o kadar yüksek dozda iğneye rağmen.işte bu sebepten premature overian failure her iki tedavimdede tek embriyo.ama bunada şükür

canım çok yakınım yaptırdı adanada...2 aylık tedavinin ardından ancak 2 yumurta topladılar, onunda biri kalitesiz çıktı diğer tek olanı transfer ettiler yaşı 36 bu arada...ve o tek yumurta döllendi şuan 1.5 aylık hamile...standartlar belkide yaşa göre senin dediğin gibidir ama önemli olan sadece kaliteli tek yumurta...öyle değilmiümitszilik yok yani

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.....................103fsh.................................0.01amh............................................................................ 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 .......................39................................17....................................0,15.................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016

Hayyy maşallahhh...Allah hepimize nasip etsin inşallah...o da sağlıcakla kucağına alsın...tabiiki yaştan ziyade kaliteli yumurta.çok embriyo şansı arttırmak için sadece.erken over yetmezliği ve erkeklerdede azospermi infertilitenin en zor gruplarından.bunu bülent tıraşta söylemişti.hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu bilip umudu kaybetmek olmaz zaten...
sadece süreç uzuyor ve yoruyor...eeee onada biz imtihan diyoruz.cümlemiz başaralım bu imtihanı inşşalahh...

Aynen öyle...oda 4 yıl boyunca beklemişti...doktor doktor gezmişti tabiri caizse...kısmetinde nasibinde varmış geldi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…