- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Aynen öyle...oda 4 yıl boyunca beklemişti...doktor doktor gezmişti tabiri caizse...kısmetinde nasibinde varmış geldi şükür.
İNŞALLAH canım...herkesin gönlüne göre olsun ne diyelimNe kadar güzel :) inşallah bize de nasip olur...
Selam canım...sende nasıl moraller bakimselam kadınlar kulübünün güzel bayanları
gözlerim aradı sabahtan beriselam kadınlar kulübünün güzel bayanları
moreller iyi sayılır canım. bugün yoğun olduğu kendimi beynen bitkin hissediyorum.Selam canım...sende nasıl moraller bakim
sabah bir giriş yaptım. ama işler yoğunlaşınca çıkmak durumunda kaldım. sağol tatlım, bağımlılık yaptınız bende. aklım hep burda oluyor. sen nasılsın canım.gözlerim aradı sabahtan beri
Al bendende o kadar...gerçi ben her akşam öyle oluyorummoreller iyi sayılır canım. bugün yoğun olduğu kendimi beynen bitkin hissediyorum.
bir de o kısmı var değil mi? davul gibi kafayla git evde birde dört dön...Al bendende o kadar...gerçi ben her akşam öyle oluyorumeve gidicem daha yemek yapıcam falan diye gerilmeye başlıyorum zaten.
eve bir kadın daha lazımbir de o kısmı var değil mi? davul gibi kafayla git evde birde dört dön...
tatlım 3 kilo fazla bir kilo değil. eminim sana yakışmıştır. ben evlendiğimden bu yana 6 aydır gerek kürlerle gerek ilaçlarla tartılmadım ama 5-10 kilo almışımdır. beni hamiş sanıyorlar. bebek var soruyorlar. bebek yok göbek var diyorum.Bugün kendi gözüme bir güzel göründüm,bir güzel göründümaynaya baktım,cildim gerilmiş,pembe beyaz olmuş valla dedim ahanda ben hamileyim,herşeyi ona yoruyorum ya.Sonra da dedim ki safkoz Gobe,güp güp yiyip 3 kilo aldığından nurtopu hibi oldun yavrıııım Ay bu nasıl bir ruh hali?
Bu kilo cildi güzelleştiriyor ona şüphe yok...göbekde öyle güzel dursaBugün kendi gözüme bir güzel göründüm,bir güzel göründümaynaya baktım,cildim gerilmiş,pembe beyaz olmuş valla dedim ahanda ben hamileyim,herşeyi ona yoruyorum ya.Sonra da dedim ki safkoz Gobe,güp güp yiyip 3 kilo aldığından nurtopu hibi oldun yavrıııım Ay bu nasıl bir ruh hali?
kesinlikle... yada erkek olmak lazımmmış...eve bir kadın daha lazımsanki
bak o daha iyi...herşeyden muaflar vallahi :)kesinlikle... yada erkek olmak lazımmmış...
teşekkür ederim tatlım idare ediyoruzzz :) aynı yoğunluk bizde de devam.insan ayrılamıyor zorunluluklar dışında :) buradansabah bir giriş yaptım. ama işler yoğunlaşınca çıkmak durumunda kaldım. sağol tatlım, bağımlılık yaptınız bende. aklım hep burda oluyor. sen nasılsın canım.
en son yüzümden kilo alıyorum ne yazıkki.onun dışında basen göbek vsBu kilo cildi güzelleştiriyor ona şüphe yok...göbekde öyle güzel dursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?