Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bugün kendi gözüme bir güzel göründüm,bir güzel göründüm aynaya baktım,cildim gerilmiş,pembe beyaz olmuş valla dedim ahanda ben hamileyim,herşeyi ona yoruyorum ya.Sonra da dedim ki safkoz Gobe,güp güp yiyip 3 kilo aldığından nurtopu hibi oldun yavrıııım Ay bu nasıl bir ruh hali?

tatlım 3 kilo fazla bir kilo değil. eminim sana yakışmıştır. ben evlendiğimden bu yana 6 aydır gerek kürlerle gerek ilaçlarla tartılmadım ama 5-10 kilo almışımdır. beni hamiş sanıyorlar. bebek var soruyorlar. bebek yok göbek var diyorum. son iki aydır biraz kontrollü yeme ve sporla kilo alımını durdurdum.

Bu kilo cildi güzelleştiriyor ona şüphe yok...göbekde öyle güzel dursa

sabah bir giriş yaptım. ama işler yoğunlaşınca çıkmak durumunda kaldım. sağol tatlım, bağımlılık yaptınız bende. aklım hep burda oluyor. sen nasılsın canım.
teşekkür ederim tatlım idare ediyoruzzz :) aynı yoğunluk bizde de devam.insan ayrılamıyor zorunluluklar dışında :) buradan

merhaba arkadaşlar allah hepinize acil şifalar versin. bende erken menepozluyum yaşım 27 hemde doğuştan mnepozluymuşum. en son ki fsh değerim 45. bu fsh ı gören doktorlar ilgilenmiyor bile. fsh ı düşürmek konusunda nerden başlamalıyım. sayfalarca okudum ama tamamını okuyamadım malum 1680 sayfa :) benide aranıza alır mısınız fsh savaşında :) yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…