Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım hoşgeldin aramıza ... şu an evli misin? bebek düşüncesi var mı? neler yaptın? kaç dr a gittin, ne dediler? doğuştan menopoz da neymiş?

bu arada hiç takılma rakamlara,fsh da düşer, adet de düzene girer,Allahın izni ile bebiş de gelirrrr, biz bu hormon değerlerine hiç takılmayız bu topikte

ben de kaçtım kızlar, erken çıkacam bugün içim bunalıyor,gidip gezeyim azıcık hava çok güzrel

Kızlar telefondan yazıyorum karışıyo bi yerlere anlamadım, yaş37 fsh39 amh0.03

Ben 3 kez kullandım, migreni biraz tetikledi başka yan etki olmadı. Normal 1 adet periyodunda salgılanan hormonları destekliyor sanırım, bitince de ortalama 5 günde adet olunuyor.[/QUOTE]
saol canm. artık adet olmak istiyorum inş. olurum...

gerçekten şunu anladım bu yaşımda , olacaksa bi iş oluyor ,geciken iş sonunda olsa bile bütün duygularım ,fizyolojim harap oluyor... olmuşşş ne yazar sevinemiyorum bile ... sinirlerimin akortu bozuldu artık....üzülemiyorumda ot gibi oldum , dünya kopsa ruhum aldırmıyor... sanırım ben ileri derecede hayattan koptum çünkü zevk almıyorum,sanki ikinci kez bu hayatı yaşıyor gibiyim, ama ne fayda bunada aldırmıyorum.... kafanı şişirdim kusura bakma...

Aynen öyle canım...Çok doluyuz çok...
demekki bende bu dünyaya bu görevle gelmişim herkez istediklerini kolayca alır yada zamanla alır her konuda bi şekilde olur yada seçenekleri olur onu alır değilmi...... ben ise çabalamama rağmen en çok istediğm birkaç şeyde olmadı ,,,zamanda geçmesine rağmen... artı imkansızlığın acısını yaşayarak öğrendim üstüne üstlükk...

Tam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)

Gözün aydın, bol folikül de çıksın tam olsun :)
Darısı başıma da diyorum :) Adet zamanı çektiğim ağrıya söylenirdim hep 4gözle bekler olduk. Hayat çok acımasızsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…