canım hoşgeldin aramıza ... şu an evli misin? bebek düşüncesi var mı? neler yaptın? kaç dr a gittin, ne dediler? doğuştan menopoz da neymiş?merhaba arkadaşlar allah hepinize acil şifalar versin. bende erken menepozluyum yaşım 27hemde doğuştan mnepozluymuşum. en son ki fsh değerim 45. bu fsh ı gören doktorlar ilgilenmiyor bile. fsh ı düşürmek konusunda nerden başlamalıyım. sayfalarca okudum ama tamamını okuyamadım malum 1680 sayfa :) benide aranıza alır mısınız fsh savaşında :) yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi akşamlar
bu arada hiç takılma rakamlara,fsh da düşer, adet de düzene girer,Allahın izni ile bebiş de gelirrrr, biz bu hormon değerlerine hiç takılmayız bu topiktemerhaba arkadaşlar allah hepinize acil şifalar versin. bende erken menepozluyum yaşım 27hemde doğuştan mnepozluymuşum. en son ki fsh değerim 45. bu fsh ı gören doktorlar ilgilenmiyor bile. fsh ı düşürmek konusunda nerden başlamalıyım. sayfalarca okudum ama tamamını okuyamadım malum 1680 sayfa :) benide aranıza alır mısınız fsh savaşında :) yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi akşamlar
AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT
@EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
@yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
@zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
@gulbil10...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
@nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
3 34ebrari34 ...............................................................................................................................05.01.2015
@sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
@gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu ................................37................fsh39..............................................Amh0.03.................................... 11.02.2016
@mavera49.....................103fsh.................................0.01amh............................................................................ 11.02.2016
@semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
@toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
@fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
@Sonbaharrr01 .......................39................................17....................................0,15.................25.02.2016
@arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
@asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
@amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
@sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
gerçekten şunu anladım bu yaşımda , olacaksa bi iş oluyor ,geciken iş sonunda olsa bile bütün duygularım ,fizyolojim harap oluyor... olmuşşş ne yazar sevinemiyorum bile ... sinirlerimin akortu bozuldu artık....üzülemiyorumda ot gibi oldum , dünya kopsa ruhum aldırmıyor... sanırım ben ileri derecede hayattan koptum çünkü zevk almıyorum,sanki ikinci kez bu hayatı yaşıyor gibiyim, ama ne fayda bunada aldırmıyorum.... kafanı şişirdim kusura bakma...Bu iş bir acayip kimi diyor ki çok istersen olur, kimi bu fikri tamamen unutursan... Benim de hayatta çok istediğim şeyler hep çok geç oldu ve yönümü başka tarafa çevirdiğim zamanlarda oldu, ama ben de de var istedim mi yıllarca istiyorum demek ki...
yA aynen. tek kelime dimi ne güzel ama içi çooook dolu....benim gibi..Bir cümlene bayıldım aynen katılıyorum.Neyi çok istediysem olmadı...
Aynen öyle canım...Çok doluyuz çok...yA aynen. tek kelime dimi ne güzel ama içi çooook dolu....benim gibi..
canm kosgep belli oldu aradılar beni kursa almışlar ,200 kişiden 60 kişi olarak , yarın başlıyorum...bu arada tam güzel sanatlar tipi var sendebu zerafet ile başka bölüm okunamazduııııı
ben yeni geldim herkeze selamlar..Ooo kimsecikler kalmamış
demekki bende bu dünyaya bu görevle gelmişim herkez istediklerini kolayca alır yada zamanla alır her konuda bi şekilde olur yada seçenekleri olur onu alır değilmi...... ben ise çabalamama rağmen en çok istediğm birkaç şeyde olmadı ,,,zamanda geçmesine rağmen... artı imkansızlığın acısını yaşayarak öğrendim üstüne üstlükk...Aynen öyle canım...Çok doluyuz çok...
hoşbuldum canım benim nasılsın iyisin inş?
Gözün aydın canım ☺Tam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)
Çok teşekkür ederim tatlım yarın hayıt arısutu bal polen ve bal tarcın çörek otu na start veriyorum hadi vatana millete hayırlı olsun Şubat 25 evlilik yıldonumum bakalım belkide o minik hediyem gelir :)Gözün aydın canım ☺
Tam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?