- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Amin amin inşallah darısı başına :)Gözün aydın, bol folikül de çıksın tam olsun :)
Darısı başıma da diyorum :) Adet zamanı çektiğim ağrıya söylenirdim hep 4gözle bekler olduk. Hayat çok acımasızsın :)
Ne duası okuyorsunuz canım Allah kabul etsin inşallahumutLatahzen ebrucuğum duanı okudum Allah kabul etsin inşallah.
Evde yoktum bağlanmadım geç oldu bildirim ama dediğim gibi günü gününe duaları okuyorum merak etmeyin.
İyi geceler
günaydın montecim ..ben de kaçtım kızlar, erken çıkacam bugün içim bunalıyor,gidip gezeyim azıcık hava çok güzrel
günaydın canm , allah dualarını kabul etsin inşallah...Günaydın güzel bayanlar,hayırlı cumalar olsun inşallah.Bu güzel,mübarek cuma sabahında,hepimiz için Yasin okudum,inşallah Allah'ım sizi korur,kollar,merhametini üzerinizden eksik etmez ve hakkınızda hayırlısını verir.Sen hepimize sıhhat,afiyet ver Allah'ım.
Gözün aydın :)Tam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)
günaydın canım hoşbulduk :) evet evliyim bir buçuk senelik 27 yaşındayım bebek düşüncem hep vardı ama çok zorcanım hoşgeldin aramıza ... şu an evli misin? bebek düşüncesi var mı? neler yaptın? kaç dr a gittin, ne dediler? doğuştan menopoz da neymiş?
Allah kabul etsin,Allah razı olsun...Günaydın güzel bayanlar,hayırlı cumalar olsun inşallah.Bu güzel,mübarek cuma sabahında,hepimiz için Yasin okudum,inşallah Allah'ım sizi korur,kollar,merhametini üzerinizden eksik etmez ve hakkınızda hayırlısını verir.Sen hepimize sıhhat,afiyet ver Allah'ım.
Hayırlı olsun canım.. Bende 3 gün duphaston içtim 6 gün oldu hala gelen yok... Tarlusalı nadıl kullanıyorsun bendemi kullansamTam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)
Günaydın... İstanbulda buzzzzzgünaydın arkadaşlar hava çok güzel ankarada :)
Allah kabül etsin canımGünaydın güzel bayanlar,hayırlı cumalar olsun inşallah.Bu güzel,mübarek cuma sabahında,hepimiz için Yasin okudum,inşallah Allah'ım sizi korur,kollar,merhametini üzerinizden eksik etmez ve hakkınızda hayırlısını verir.Sen hepimize sıhhat,afiyet ver Allah'ım.
dışarılara atın kendinizigünaydın arkadaşlar hava çok güzel ankarada :)
Allah yardımcın olsun inşallah iyi bir doktora başlarsıngünaydın canım hoşbulduk :) evet evliyim bir buçuk senelik 27 yaşındayım bebek düşüncem hep vardı ama çok zordoğuştan menepoz hiç adet görmeden sürekli ilaçla adet görmek. adet göremememin sebebi fsh ın yüksek olmasıymış. beyin yumurtalıkları uyarmıyor ve yumurta oluşumu yok denildi. gerçi defalarca doktora gidiyorum anlatmaya başlıyorum fsh ım şuydu buydu falan direk bana çocuğun olmaz yumurta donasyonunu söylüyorlar. bazıları muayene bile etmiyor. o kadar para saçarak gidiyorsun insanı muayene bile etmeden yolluyorlar. benimle ilgilenecek iyi bi doktora ve bu fsh ı yenerek yeniden harekete geçmek istiyorum.
Al bendende okadar...Gözün aydın, bol folikül de çıksın tam olsun :)
Darısı başıma da diyorum :) Adet zamanı çektiğim ağrıya söylenirdim hep 4gözle bekler olduk. Hayat çok acımasızsın :)
ooo hayırlı olsun canım, çok sevindimcanm kosgep belli oldu aradılar beni kursa almışlar ,200 kişiden 60 kişi olarak , yarın başlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?