Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Günaydın güzel bayanlar,hayırlı cumalar olsun inşallah.Bu güzel,mübarek cuma sabahında,hepimiz için Yasin okudum,inşallah Allah'ım sizi korur,kollar,merhametini üzerinizden eksik etmez ve hakkınızda hayırlısını verir.Sen hepimize sıhhat,afiyet ver Allah'ım.

günaydın canm , allah dualarını kabul etsin inşallah...

canım hoşgeldin aramıza ... şu an evli misin? bebek düşüncesi var mı? neler yaptın? kaç dr a gittin, ne dediler? doğuştan menopoz da neymiş?
günaydın canım hoşbulduk :) evet evliyim bir buçuk senelik 27 yaşındayım bebek düşüncem hep vardı ama çok zor doğuştan menepoz hiç adet görmeden sürekli ilaçla adet görmek. adet göremememin sebebi fsh ın yüksek olmasıymış. beyin yumurtalıkları uyarmıyor ve yumurta oluşumu yok denildi. gerçi defalarca doktora gidiyorum anlatmaya başlıyorum fsh ım şuydu buydu falan direk bana çocuğun olmaz yumurta donasyonunu söylüyorlar. bazıları muayene bile etmiyor. o kadar para saçarak gidiyorsun insanı muayene bile etmeden yolluyorlar. benimle ilgilenecek iyi bi doktora ve bu fsh ı yenerek yeniden harekete geçmek istiyorum.

Allah kabul etsin,Allah razı olsun...

Allah yardımcın olsun inşallah iyi bir doktora başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…