gözün aydın tatlım,yapalım hemen listedeki değişikliğimiziTam 2 ay sonra tarlusal lada olsa regl olmak güzel hadi o listede ufak bi değişiklik yapalım :)
Rabbim kabul etsin dualarını kuzuuuumGünaydın güzel bayanlar,hayırlı cumalar olsun inşallah.Bu güzel,mübarek cuma sabahında,hepimiz için Yasin okudum,inşallah Allah'ım sizi korur,kollar,merhametini üzerinizden eksik etmez ve hakkınızda hayırlısını verir.Sen hepimize sıhhat,afiyet ver Allah'ım.
günaydın tatlımm, hayırlı cumalar olsungünaydın montecim ..
Gittim canım geldim birikmiş sayfaları okuyodum baktım meraklandırdım yarım bıraktımgibigibiyim bebişim ne yaptın? gittin mi doktora? seni merak etmekteyimmmm
hadi hayırlısı tatlım, paragöz olmayan tavırları da hoş açıkcası,inşallah bu sefer doğru bir yol izlenirGittim canım geldim birikmiş sayfaları okuyodum baktım meraklandırdım yarım bıraktımGittim doktora bir kadın doktor vardı bu sefer ilk kaydımı bilgilerimi alan doktor o baktı.. 3 tane bu sefer solda folikül saydı falan, kana yönlendirdi.. Hocam buraya klomenle olur diye not almış dedi.. Ben dedimki ben acaip stresliyim eğer görüşebilsek hocama diycektim ki direk tüp bebek yapalım.. Güldü kadın o süreçler öyle işlemiyo dedi.. Sizin stres olucak bi durumunuz yok dedi.. Ama klomen 2 aydır kullanıyorum ilk ayımda 5 gün geciktim 2. ayımda 5 gün erken regl oldum dengem şaştı iyce dedim.. Olabilir böyle şeyler sonuçta müdahele ediyoruz düzene bi şekilde dedi..Famera mı tam adını bilmiyorum 5 tane ilaç verdi bu klomenden daha hafiftir dedi.. Bi de böyle deneyelim olmadı diğer aya bi rahim filmi çekelim çünkü kürtajdan dolayı tüplerde sorun olmuş da olabilir dedi.. Kan verdim sonuca göre arayıp hangi gün ilaca başlayacağımı söyliyceklermiş.. Ve 10 TL ilaç parası dışında yine para almadılar benden o da ayrı bi ilginçlik
Ben de artık biraz rahat olmaya karar verdim.. Kadının söylediği de çok mantıklı geldi rahim filmi çektirsem iyi olur bence de.. O zamana kadar da panik yapmıycam kızlar.. Demekki böyle şaşmalar da bilim dünyasında normal karşılanıyohadi hayırlısı tatlım, paragöz olmayan tavırları da hoş açıkcası,inşallah bu sefer doğru bir yol izlenir
öyle canım tabi,neticede klomen de bi hormon,hormon değişiklikleri etkiliyor bünyeyiBen de artık biraz rahat olmaya karar verdim.. Kadının söylediği de çok mantıklı geldi rahim filmi çektirsem iyi olur bence de.. O zamana kadar da panik yapmıycam kızlar.. Demekki böyle şaşmalar da bilim dünyasında normal karşılanıyo
Hadi inşallah canım.Çok teşekkür ederim tatlım yarın hayıt arısutu bal polen ve bal tarcın çörek otu na start veriyorum hadi vatana millete hayırlı olsun Şubat 25 evlilik yıldonumum bakalım belkide o minik hediyem gelir :)
İşin maddiyat kısmına ayrı, fizyolojik kısmını ayrı sevdim...inşallah yararlı olur ilaçlar..femera bağışıklığı baskılayıp bebeği embriyoyu kabul etmesi içinmiş vücudun.Gittim canım geldim birikmiş sayfaları okuyodum baktım meraklandırdım yarım bıraktımGittim doktora bir kadın doktor vardı bu sefer ilk kaydımı bilgilerimi alan doktor o baktı.. 3 tane bu sefer solda folikül saydı falan, kana yönlendirdi.. Hocam buraya klomenle olur diye not almış dedi.. Ben dedimki ben acaip stresliyim eğer görüşebilsek hocama diycektim ki direk tüp bebek yapalım.. Güldü kadın o süreçler öyle işlemiyo dedi.. Sizin stres olucak bi durumunuz yok dedi.. Ama klomen 2 aydır kullanıyorum ilk ayımda 5 gün geciktim 2. ayımda 5 gün erken regl oldum dengem şaştı iyce dedim.. Olabilir böyle şeyler sonuçta müdahele ediyoruz düzene bi şekilde dedi..Famera mı tam adını bilmiyorum 5 tane ilaç verdi bu klomenden daha hafiftir dedi.. Bi de böyle deneyelim olmadı diğer aya bi rahim filmi çekelim çünkü kürtajdan dolayı tüplerde sorun olmuş da olabilir dedi.. Kan verdim sonuca göre arayıp hangi gün ilaca başlayacağımı söyliyceklermiş.. Ve 10 TL ilaç parası dışında yine para almadılar benden o da ayrı bi ilginçlik
Canım göğüs ağrım bayağadır var,ara ara şeffaf akıntım var.Henüz kasık ağrım yok ama adet olacağım hissiyatım var aynen senin hissettiğin gibi...Geri sayım başladı valla.bu arada bata son 6 günnnnnn, bugün göğüs ağrılarım başladı ve hassasiyet var ama bu ay şişmedi hayret, hayıt mı şişiriyordu acaba geçen aylarda diye düşünmedim değil...
sabah çok fazla mide bulandım vardı, şu an geçti neyseki..gebeliğe yormuyorum çünkü olmadığını biliyorum..
ayrıca hiç akıntı yok,kupkuruyumşimdilik bendeki durum bu...siz ne durumdasınız kızlaarrrrr Gobe moyaalitu @mavera49
Ne demek canım,her namazımda,duamdasınız hepiniz.Maneviyata çok ihtiyacımız var.Allah kabul etsin,Allah razı olsun...
Katılıyorum sana canım bu insanlar gerçekten işlerinin ehli ve gönülden yapıyolar anladığım kadarıyla bu işi.. Düşünsene şimdi hamile kalsam defalarca gittim oraya benden bi talepleri yok yani çok ilginç bedavadan testlerim yapılıyo muayeneydi takipti herşey çok ilginç böyle olması.. Ben de kendi kendime şöyle bi karar aldım tabi daha eşimle konuşmadım ama.. Şimdi bu ayı da boş geçersem diğer aya bir rahim filmi çekileyim diyorum.. Sonrasında eğer bi sıkıntı yoksa rahimde hiç ilaçsız muayenesiz ağustosa kadar beklemek istiyorum tatilimi falan yapayım rahat rahat kafamı bi boşaltayım.. Ağustos eylül gibi de tüp bebek yaparım sanırım o zaman kürtajımın üstünden 1 yıl gibi bi zaman geçmiş olucak itiraz da etmezler artık diye düşünüyorum :)İşin maddiyat kısmına ayrı, fizyolojik kısmını ayrı sevdim...inşallah yararlı olur ilaçlar..femera bağışıklığı baskılayıp bebeği embriyoyu kabul etmesi içinmiş vücudun.
azıcık oluruna bırakılabilse neler neler olacakta demekki..insanız yapamıyoruz.
çok iyi ilerliyorlar ama..tek tek aşama aşama...diğerleri gibi öyle hemen hooop tüp e alalım dememişler üstelik söylediğin halde..emin ol çok fazla bir kısmı bu dediğine atlardı...
Hep dualarımdasınız canım hep.Artık bir aileden farksız olduk burada.Belki de aileden çok daha yakın.Rabbim kabul etsin dualarını kuzuuuum
Allah razı olsun senden
bende de öyle kuzum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara bakacazCanım göğüs ağrım bayağadır var,ara ara şeffaf akıntım var.Henüz kasık ağrım yok ama adet olacağım hissiyatım var aynen senin hissettiğin gibi...Geri sayım başladı valla.
bence de tatlım biraz boşalt bakalım kafanı, bu fikrine katılıyorum...Katılıyorum sana canım bu insanlar gerçekten işlerinin ehli ve gönülden yapıyolar anladığım kadarıyla bu işi.. Düşünsene şimdi hamile kalsam defalarca gittim oraya benden bi talepleri yok yani çok ilginç bedavadan testlerim yapılıyo muayeneydi takipti herşey çok ilginç böyle olması.. Ben de kendi kendime şöyle bi karar aldım tabi daha eşimle konuşmadım ama.. Şimdi bu ayı da boş geçersem diğer aya bir rahim filmi çekileyim diyorum.. Sonrasında eğer bi sıkıntı yoksa rahimde hiç ilaçsız muayenesiz ağustosa kadar beklemek istiyorum tatilimi falan yapayım rahat rahat kafamı bi boşaltayım.. Ağustos eylül gibi de tüp bebek yaparım sanırım o zaman kürtajımın üstünden 1 yıl gibi bi zaman geçmiş olucak itiraz da etmezler artık diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?