- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Tabii eğer ki olmazsa rahim filmine kadar mantıklı düşündüklerin ama bakalım rahim filmi sonrası dr nasıl yönlendirecek.dediğin gibi eşinlede konuşursun.Katılıyorum sana canım bu insanlar gerçekten işlerinin ehli ve gönülden yapıyolar anladığım kadarıyla bu işi.. Düşünsene şimdi hamile kalsam defalarca gittim oraya benden bi talepleri yok yani çok ilginç bedavadan testlerim yapılıyo muayeneydi takipti herşey çok ilginç böyle olması.. Ben de kendi kendime şöyle bi karar aldım tabi daha eşimle konuşmadım ama.. Şimdi bu ayı da boş geçersem diğer aya bir rahim filmi çekileyim diyorum.. Sonrasında eğer bi sıkıntı yoksa rahimde hiç ilaçsız muayenesiz ağustosa kadar beklemek istiyorum tatilimi falan yapayım rahat rahat kafamı bi boşaltayım.. Ağustos eylül gibi de tüp bebek yaparım sanırım o zaman kürtajımın üstünden 1 yıl gibi bi zaman geçmiş olucak itiraz da etmezler artık diye düşünüyorum :)
Hatta montecim diyorum ki bir güzel zayıflayayaım bu süreçte.. Güzel bir diyete başlayım yürüyüş falan da yapayım ne dersin :)bence de tatlım biraz boşalt bakalım kafanı, bu fikrine katılıyorum...
yaw bir dursana...tamam tabiki bakalım önümüzdeki güzel cici aylarada...bu ay geçtimi sanki...bende de öyle kuzum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara bakacaz
Hah zaten fıstıksın iyice fıstık ol aynaları çatır çatır çatlatırsın vallaHatta montecim diyorum ki bir güzel zayıflayayaım bu süreçte.. Güzel bir diyete başlayım yürüyüş falan da yapayım ne dersin :)
nereye zayıflıcan fıstık gibi falansın yani...ama spor güzeldir yap tabiiHatta montecim diyorum ki bir güzel zayıflayayaım bu süreçte.. Güzel bir diyete başlayım yürüyüş falan da yapayım ne dersin :)
Tabi rahim filminde ne görüneceği de önemli mutlaka ama eğer bi sorun çıkmazsa tüplerde diye pozitif bi yaklaşım yapiim diyorumTabii eğer ki olmazsa rahim filmine kadar mantıklı düşündüklerin ama bakalım rahim filmi sonrası dr nasıl yönlendirecek.dediğin gibi eşinlede konuşursun.
ve tatill çok önemliiii...ama bu sürede gerçekten rahat olabilirsen planlarına bağlı olarak süper olur.ben olsam böyle rahat bir anneye koşarak giderdim
süpper olur tatlım ben de bu aydan sonra özgür bırakıyorum kendimi,kürlere falan devam ama belki 1-2 ay korunabilirim bile,çoook sıkıldım bu süreçten... gezip tozma moduna geçeceğim birazHatta montecim diyorum ki bir güzel zayıflayayaım bu süreçte.. Güzel bir diyete başlayım yürüyüş falan da yapayım ne dersin :)
Şimdi ben fotonun üstüne bir 3-4 kilo koydum valla daha da güzel olduAy kızlarGobe sekerpancari beni şımartıyorsunuz ama o fotonun üstüne bi 3-4 kilo koydum bebiş sonrası bi türlü atamadım üstümden Belimde bir simit çıktı göbeğim desen öyle onların bi havasını almak lazım çok değil 5 kg versem yeter zaten yavaş yavaş veririm :)
Tabi rahim filminde ne görüneceği de önemli mutlaka ama eğer bi sorun çıkmazsa tüplerde diye pozitif bi yaklaşım yapiim diyorumgüzel bir programa alayım kendimi spordu diyetti bi toparlaniim.. güzel bir yaz geçireyim belki yurtdışına falan çıkarız ne güzel olur bebiş öncesi :))
Ay kızlarGobe sekerpancari beni şımartıyorsunuz ama o fotonun üstüne bi 3-4 kilo koydum bebiş sonrası bi türlü atamadım üstümden Belimde bir simit çıktı göbeğim desen öyle onların bi havasını almak lazım çok değil 5 kg versem yeter zaten yavaş yavaş veririm :)
Valla bende o haldeyim canlarım ya,sadece tüplerle ilgili ameliyat kafama takılıyor,hani hemen olmazsam sağlık açısından bir problem olur mu diye ama çok yoruldum ya.Valla olmadık şey kalmadı.Tüp bebek tedavi süreci,histeroskopi,hsg derken.süpper olur tatlım ben de bu aydan sonra özgür bırakıyorum kendimi,kürlere falan devam ama belki 1-2 ay korunabilirim bile,çoook sıkıldım bu süreçten... gezip tozma moduna geçeceğim biraz
bahar geliyor tabii Antalya ya ne güzel...süpper olur tatlım ben de bu aydan sonra özgür bırakıyorum kendimi,kürlere falan devam ama belki 1-2 ay korunabilirim bile,çoook sıkıldım bu süreçten... gezip tozma moduna geçeceğim biraz
Ayy inşallah 6 gün sonra güzel haberi alırız senden canım da bi 9 ay herşeye ara verirsin sen de.. kür mü diyosun?? acaba ben de en azından bi sabah hayıt falan içsem olur aslında fsh yine fırlamaz en azından :)süpper olur tatlım ben de bu aydan sonra özgür bırakıyorum kendimi,kürlere falan devam ama belki 1-2 ay korunabilirim bile,çoook sıkıldım bu süreçten... gezip tozma moduna geçeceğim biraz
bahar geliyor tabii Antalya ya ne güzel...
kürlere devam et ama hani üstüne düşme..korunmak istemenide anlarım çünkü insan tek ilişki olsa bile umut ediyor.genede iyice düşün derim ki henüz regli olmamaış bir kadına söylediklerim bunlar
hahahahahhaaaŞimdi ben fotonun üstüne bir 3-4 kilo koydum valla daha da güzel oldutam lokum oldu lokum.
zor kuzum regl ağrıları başladı bile.. çok samimi söylemek isterim ki ben henüz bebek fikrine alışamadım sanırım kızlar yaaa, başarmış olmak için istiyorum ama bir canlının sorumluluğunu almayı tam olarak istiyor muyum ben hiçç emin değilim... bu bile engel olabilir benim hamiş kalmama....Ayy inşallah 6 gün sonra güzel haberi alırız senden canım da bi 9 ay herşeye ara verirsin sen de.. kür mü diyosun?? acaba ben de en azından bi sabah hayıt falan içsem olur aslında fsh yine fırlamaz en azından :)
Aynen canım biz birbirimizin desteğiyle en güzel sonuçlara ulaşıcaz inşallah her bakımdan.. Allah hepimize sağlık versin inşallah en önemlisi.. Sonra bebişlerimiz kendiliğinden ya da tedavilerle gelir :)karamsar yaklaşımlar birşey kazandırmadığı gibi üstüne zarar veriyor.tabii bir polyanna olmaya gerek yok ama ortası olmalı..yurt dışı süper olur...
insan nasıl hissediyorsa kendini o kiloda olmalı olabilmeli..bu azimle rahat ve yavaş verirsiniz.üstüne spor bir de missss
şımarmak her insanın hakkıdır ve de güzeldir...
bu ay nedense fazla bunalmış hissediyorum tatlım kendimi,belki regl öncesi gerginliklerdir bunlar,bakalım zaman ne gösterecek,
aaaa kızlar şimdi aklıma geldi gece rüyamda bebeğim olmuşşşşş,pamuk gibiydi,emzirmeye çalışıyordum onu,yeni doğmuştu dahaaaa
bilinçaltı ve üstü hep bu konuyla meşgul ve ben çok sıkılmaya başladım,başka zevklere yönlendirmek istiyorum kendimi,kısıtlanmış hissetmekten sıkıldım.... biraz mola şart sanırım
hayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallahhh.zor kuzum regl ağrıları başladı bile.. çok samimi söylemek isterim ki ben henüz bebek fikrine alışamadım sanırım kızlar yaaa, başarmış olmak için istiyorum ama bir canlının sorumluluğunu almayı tam olarak istiyor muyum ben hiçç emin değilim... bu bile engel olabilir benim hamiş kalmama....
hani derler yaaa biraz kaba bir tabir tohumuna para mı saydın diye...valla sayılıyor hatta para saçılıyor.o kadar elit bebelerki parasız adım atmıyorlar daha vitamin bile değillerkenAynen canım biz birbirimizin desteğiyle en güzel sonuçlara ulaşıcaz inşallah her bakımdan.. Allah hepimize sağlık versin inşallah en önemlisi.. Sonra bebişlerimiz kendiliğinden ya da tedavilerle gelir :)
Canım bazen ben de öyle hissediyorum inanki seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Kedilerim var benim onlara bile bazen bakmak zoruma gidiyo sanki anlıyolarmış gibi söylenip duruyorum evdezor kuzum regl ağrıları başladı bile.. çok samimi söylemek isterim ki ben henüz bebek fikrine alışamadım sanırım kızlar yaaa, başarmış olmak için istiyorum ama bir canlının sorumluluğunu almayı tam olarak istiyor muyum ben hiçç emin değilim... bu bile engel olabilir benim hamiş kalmama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?