- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
pisileri çok seviyorum ben yaaaaCanım bazen ben de öyle hissediyorum inanki seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Kedilerim var benim onlara bile bazen bakmak zoruma gidiyo sanki anlıyolarmış gibi söylenip duruyorum evdeBiz de eşimle sürekli bi gezelim tozalım hallerindeyiz acaip mutlu oluyoruz gezince.. Bak dün başım ağrıyodu eşim de izinliydi evde takıldık bi mutsuzduk bi mutsuzduk yüzümüzden düşen bin parçaydı sanırsın babamız ölmüş tööbe tööbee O yüzden bazen ben de acaba bize o sorumluluk fazla mı gelicek diye düşünmüyo değilim.. ama fizyolojimiz de daha ilerde müsait olmayacak diye endişeliyim işte yoksa bana kalsa bi 10 yıl sonra yapiim çocuk da o zaman da olmazsa diye tüm bu uğraşım inanki :)
Benim de regl olmadan bir kaç gün önce fena başım ağrır.Şu an ince ince başladı,bu gidişle erken bile gelebilir.zor kuzum regl ağrıları başladı bile.. çok samimi söylemek isterim ki ben henüz bebek fikrine alışamadım sanırım kızlar yaaa, başarmış olmak için istiyorum ama bir canlının sorumluluğunu almayı tam olarak istiyor muyum ben hiçç emin değilim... bu bile engel olabilir benim hamiş kalmama....
şimdi öyle bir hayat çok yabancı geliyor bat yok sat yok ovulasyon yok folikül yok iğne-ilaç yokBenim de regl olmadan bir kaç gün önce fena başım ağrır.Şu an ince ince başladı,bu gidişle erken bile gelebilir.
Bana da eşim diyor ki,bundan 2 sene önce çocuk lafı bile geçmiyordu,düşünmüyorduk bile gayet rahattın.Ne zaman olamaması ihtimali çıktı sen kafayı yedin.Senin ki hırs oldu,mükemmelliyetçisin ya ben bunu nasıl başaramam diye takıldın sen diyor.Birşey diyemedim çünkü haklılık payı yok değil...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu minnoşlar ne kadar güzel böyle...ba-yıl-dım resmen...Ayy al sana fotolarını atiim canım :) Eki Görüntüle 1764886 Eki Görüntüle 1764887
Günaydın annneeeeeeeeeeeeGunayddinn kizlarrr İstanbul buz gibi ve yoğun yağışlı
günaydınlarrGunayddinn kizlarrr İstanbul buz gibi ve yoğun yağışlı
İkili resimdeki önde olan en büyük kedim 9 yaşında adı Bikuta japonca da Fatih demek eski eşimin ismi Biz ona kısaca Biku diyoruz :)yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu minnoşlar ne kadar güzel böyle...ba-yıl-dım resmen...maşallah onlara
hele beyaz olan paşa havasında...
isimleri ne ola ki...
Sağol canım darısı başına...12 tane var kutuda sabah akşam içiyorsun 6 gün bitiyor.ondan sonraki 10 gün içinde oluyorsun ben ilaç bittikten 2 gün sonra oldumHayırlı olsun canım.. Bende 3 gün duphaston içtim 6 gün oldu hala gelen yok... Tarlusalı nadıl kullanıyorsun bendemi kullansam
Valla hepsi birbirinden anlamlı ve çok ilginç...İkili resimdeki önde olan en büyük kedim 9 yaşında adı Bikuta japonca da Fatih demek eski eşimin ismi Biz ona kısaca Biku diyoruz :)
Arkadaki ortanca kedim 5,5 yaşında adı Koishii japoncada benim ismimin anlamı olan sevgili demek :) biz ona kısaca Koi diyoruz :)
Beyaz olan en küçük kedim 1,5 yaşında ismi LeoÖzel bi anlamı yok :)
aynen tatlım takıntı yaptım ben de, hayatta istediğim her şeyi başarmış olmanın takıntısı galiba bu, ben nasıl yapamam,bana nasıl menopoz der beni nasıl tüp bebeğe yönlendirir!!!kendi kendime yapayım da ona göstereyim gününü hırsı bu!!!!!Benim de regl olmadan bir kaç gün önce fena başım ağrır.Şu an ince ince başladı,bu gidişle erken bile gelebilir.
Bana da eşim diyor ki,bundan 2 sene önce çocuk lafı bile geçmiyordu,düşünmüyorduk bile gayet rahattın.Ne zaman olamaması ihtimali çıktı sen kafayı yedin.Senin ki hırs oldu,mükemmelliyetçisin ya ben bunu nasıl başaramam diye takıldın sen diyor.Birşey diyemedim çünkü haklılık payı yok değil...
olur tatlım hiç üzülme, bu hormon değerleri gün içinde bile değişebiliyor, fsh düşer,adetin düzene girerrrr,bebişin de olur,hiç merak etme, Allah büyük,biraz kürlerle biraz da tıbbi destekle olur,stres yapma kendine sadece..stres bu fsh ı çok yükseltiyor...Merhaba kızlar. Çok uzun zamandır foruma girmiyordum. 2012 Mayıs anneleri formunda yazıyodum bazen. oğluşum mayısta 4 yaşında olacak. bir kaç aydır kardeş istiyoduk. ama adetlerim düzensiz olmaya başlayınca doktora gittim ve fsh 132 menapoz dedi direk, hormon tedavisi için eğitim-araştırma hastanesine gitmem gerekiyomuş, daha gidemedim. Bebek düşünürken böyle bişeyle karşılaşmam beni şok etti. Amh testi sonucu da çok düşük. Sizce bi mucize olur mu oğluma kardeş için. 36 yaşındayım.
Çok üzgünüm((
günaydın canıım,dikkat et kendine,üşütme sakınGunayddinn kizlarrr İstanbul buz gibi ve yoğun yağışlı
canımsınhayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallahhh.
montecim yaaa 2 kere tedavi oldum ama ara ara aklım gidip geliyor ben nasıl anne olucam..bakabilirmiyim...hani gezenti bir insanım o nolacak falan diye..sonra gözümün önüne onu emzirme sahnesi geliyor bütün bu düşünceler siliniyor.
bence senin yaşadıkların endişelerinde çok çok doğal.bu zamana kadar her istediğini her istediği zamanda yapabilmiş birinin başka bir canlıya bebeğine bağlandığını düşünmesi kaygı verici olabilir.ama onun miss kokusu yumuk elleri,poaça ayakları ve geriye kendinden bir parça bırakma düşüncesi paha biçilemez.genede kendini ölçüp tarttığını iyi biliyorum.kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olarak.
bence bizim gibi iyi insanlar çoğalmalı..yoksa nolur bu dünyanın hali
Aynı durum bende de var canım,bu bizi çok yoruyor inan.Belki iş hayatında çok güzel bir huy olabilir ama özel hayatta çok yoruyor bizi...aynen tatlım takıntı yaptım ben de, hayatta istediğim her şeyi başarmış olmanın takıntısı galiba bu, ben nasıl yapamam,bana nasıl menopoz der beni nasıl tüp bebeğe yönlendirir!!!kendi kendime yapayım da ona göstereyim gününü hırsı bu!!!!!
Evt özellikle beyaz olanın tüyleri bayaa evde yumaklar oluşturuyo zatenValla hepsi birbirinden anlamlı ve çok ilginç...
anladığım kadarıyla da japoncaya özel bir merak var...gerçekten 3 üde birbirinden güzel ve yumak yumak
Anaaaam bu ne yaaaa.Şu an yanımda olsa çok pis sıkıştırırım valla ha.Evt özellikle beyaz olanın tüyleri bayaa evde yumaklar oluşturuyo zatenbaksana şu tipe bakk Eki Görüntüle 1764910
cnm benimde ara ara sağ ve sol kasığıma iğne batması gibi bir ağrı giriyor ben bu ay bence bir yanlış yaptım adet bitimenden itibaren eşimle hr gün birlikte oluyordukya adetin 15.günü bende hafif bir kanama gelmişti ya snrasında yumurta akı gibi bir akıntı işte ben bu belirtilereen snra 1 kere brlkte oldm ve yumurta nasılsa catladı die daha olmadım br kaç gün bnce ynlş yaptm. bnm başka belirtim yok bazen ateş basıyo ara ara. ha bide rüyamda kendimi hamile gördüm. kızımı kucagıma aldım bembeyaz birşwy vardı üstünde parmakları minicikti yeni doğmuş. cok güzel bir duyguydu parmaklarını seviyordumbu arada bata son 6 günnnnnn, bugün göğüs ağrılarım başladı ve hassasiyet var ama bu ay şişmedi hayret, hayıt mı şişiriyordu acaba geçen aylarda diye düşünmedim değil...
sabah çok fazla mide bulandım vardı, şu an geçti neyseki..gebeliğe yormuyorum çünkü olmadığını biliyorum..
ayrıca hiç akıntı yok,kupkuruyumşimdilik bendeki durum bu...siz ne durumdasınız kızlaarrrrr Gobe @moyaalitu Z E R O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?