Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

pisileri çok seviyorum ben yaaaa

Benim de regl olmadan bir kaç gün önce fena başım ağrır.Şu an ince ince başladı,bu gidişle erken bile gelebilir.
Bana da eşim diyor ki,bundan 2 sene önce çocuk lafı bile geçmiyordu,düşünmüyorduk bile gayet rahattın.Ne zaman olamaması ihtimali çıktı sen kafayı yedin.Senin ki hırs oldu,mükemmelliyetçisin ya ben bunu nasıl başaramam diye takıldın sen diyor.Birşey diyemedim çünkü haklılık payı yok değil...

şimdi öyle bir hayat çok yabancı geliyor bat yok sat yok ovulasyon yok folikül yok iğne-ilaç yok böyle bir yaşamım var mıydı benim...insan düşününce derinden canım sıkılıyor ama sonraa tekrar o ulvi görevime yöneliyorum aynı şeyleri eşimdende duydum çünkü...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu minnoşlar ne kadar güzel böyle...ba-yıl-dım resmen... maşallah onlara
hele beyaz olan paşa havasında...
isimleri ne ola ki...
İkili resimdeki önde olan en büyük kedim 9 yaşında adı Bikuta japonca da Fatih demek eski eşimin ismi Biz ona kısaca Biku diyoruz :)
Arkadaki ortanca kedim 5,5 yaşında adı Koishii japoncada benim ismimin anlamı olan sevgili demek :) biz ona kısaca Koi diyoruz :)
Beyaz olan en küçük kedim 1,5 yaşında ismi Leo Özel bi anlamı yok :)

Hayırlı olsun canım.. Bende 3 gün duphaston içtim 6 gün oldu hala gelen yok... Tarlusalı nadıl kullanıyorsun bendemi kullansam
Sağol canım darısı başına...12 tane var kutuda sabah akşam içiyorsun 6 gün bitiyor.ondan sonraki 10 gün içinde oluyorsun ben ilaç bittikten 2 gün sonra oldum

Valla hepsi birbirinden anlamlı ve çok ilginç...
anladığım kadarıyla da japoncaya özel bir merak var... gerçekten 3 üde birbirinden güzel ve yumak yumak

Merhaba kızlar. Çok uzun zamandır foruma girmiyordum. 2012 Mayıs anneleri formunda yazıyodum bazen. oğluşum mayısta 4 yaşında olacak. bir kaç aydır kardeş istiyoduk. ama adetlerim düzensiz olmaya başlayınca doktora gittim ve fsh 132 menapoz dedi direk, hormon tedavisi için eğitim-araştırma hastanesine gitmem gerekiyomuş, daha gidemedim. Bebek düşünürken böyle bişeyle karşılaşmam beni şok etti. Amh testi sonucu da çok düşük. Sizce bi mucize olur mu oğluma kardeş için. 36 yaşındayım.

Çok üzgünüm ((

aynen tatlım takıntı yaptım ben de, hayatta istediğim her şeyi başarmış olmanın takıntısı galiba bu, ben nasıl yapamam,bana nasıl menopoz der beni nasıl tüp bebeğe yönlendirir!!!kendi kendime yapayım da ona göstereyim gününü hırsı bu!!!!!

olur tatlım hiç üzülme, bu hormon değerleri gün içinde bile değişebiliyor, fsh düşer,adetin düzene girerrrr,bebişin de olur,hiç merak etme, Allah büyük,biraz kürlerle biraz da tıbbi destekle olur,stres yapma kendine sadece..stres bu fsh ı çok yükseltiyor...

canımsın benim gözümün önüne de saçı başı dağılmış mutsuz,uykusuz, kızgın yeni anne arkadaşlarım geliyor, hiç yumuk eller poaça ayaklar gelmiyor vallahiiii

Aynı durum bende de var canım,bu bizi çok yoruyor inan.Belki iş hayatında çok güzel bir huy olabilir ama özel hayatta çok yoruyor bizi...

cnm benimde ara ara sağ ve sol kasığıma iğne batması gibi bir ağrı giriyor ben bu ay bence bir yanlış yaptım adet bitimenden itibaren eşimle hr gün birlikte oluyordukya adetin 15.günü bende hafif bir kanama gelmişti ya snrasında yumurta akı gibi bir akıntı işte ben bu belirtilereen snra 1 kere brlkte oldm ve yumurta nasılsa catladı die daha olmadım br kaç gün bnce ynlş yaptm. bnm başka belirtim yok bazen ateş basıyo ara ara. ha bide rüyamda kendimi hamile gördüm. kızımı kucagıma aldım bembeyaz birşwy vardı üstünde parmakları minicikti yeni doğmuş. cok güzel bir duyguydu parmaklarını seviyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…