Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bazı kadınlar annelik duygusuyla doğuyorlar sanırım hemen evleneyim anne olayım hevesi olan çevremde o kadar çok arkadaşım vardı ki, ben bi edinemedim o duyguyu..hep dediler zamanı var, günü geldiğinde hormonların,fizyolojin gereği çok isteyip yapacaksın merak etme dediler ama benim için hiç o zaman gelmedi...10 yıllık evlilikte 1 kere bile korunmadan ilişkimiz olmadı. hem benim hem eşimin aklı çıktı hamiş kalırım diye biz pek anaç ve babacan tipler değiliz galiba

geçen eşime dedim biz neden uğraşıyoruz ki? o da sanırım arkamızda bi eser bırakmak için dedii... e o halde oturup birlikte ortak bi kitap yazsak,ne diye bu kadar strese giriyoruz dedim....

Hayır olsun inşallah canım bak monte de rüya görmüş inşallah çıkar rüyalarınızz :)

ben de rüyamda yeni doğum yaptığımı gördüm, hayır olsunnn, topikçe bebek diye kafayı sıyırdık,tebrikler bize

Yahu çok benziyoruz aynı bizi anlatıyorsun sanki.

hahahahahayyy Ayy çok alemsin yaaa hahahahahahahah E canım herkesin de çocuğu olacak herkes isteyecek diye bişey yok tabi.. Ben seviyorum çocuk istiyorum ama hazır değilim sanki daha o sorumluluğa gibi düşünüyorum.. Yoksa istiyorum yani senin gibi değil düşüncem

Yahu çok benziyoruz aynı bizi anlatıyorsun sanki.
tabiki benziyoruz hepimiz aynı kafada,ayını yolun yolcusu, adam gibi 18 yaşımızda evlenip 20 de doğursaydık şu an yumurta yetmezliği ile savaşıyor olmazdık,burada bile olmazdık,boyumuzca çocuklarımız olurdu herhalde,hepimiz aynı kafada olduğumuz için ortak noktada buluştuk ya bu bizim gibi deli kadınların rahatsızlığı sanırım

hazır değilim,çocukları severim ama vakti var gibi diye diye 38 e geldi kondu bu yaş şekerim

hazır değilim,çocukları severim ama vakti var gibi diye diye 38 e geldi kondu bu yaş şekerim
aman napalım montecim bizim de kaderimiz böyleymiş yapıcak bişey var mı yok :) O yüzden biraz da oluruna bırakalım menapoz falan da bu yaşlarda biraz ağır kaçıyo biraz da derdimiz o bence bizim.. Menapoz diye diye korkuttular bizi gerdi valla doktorlar da.. ama onu erteleyebilirsek bence vaktimiz var kürlere devam

gel bi ısır bunları teyzesi gel
Benimde su kaplumbağam var iki tane valla onları bile evcilleştirdim.Dinlendikleri yere çıkıyorlar,elimi uzatıyorum boyunlarını uzatıyorlar sev diye,oyyyy pek tatlı onlaaaar pek tatlı ya.

aynen hak veriyorum sana tatlım bu panik ve telaşımız menopoz korkusundan, kürlerle menopozu öteleyelim yeter bana, bebiş de bu arada gelirse buyursun,yok gelmezse yapabileceğim bir şey yok

Benimde su kaplumbağam var iki tane valla onları bile evcilleştirdim.Dinlendikleri yere çıkıyorlar,elimi uzatıyorum boyunlarını uzatıyorlar sev diye,oyyyy pek tatlı onlaaaar pek tatlı ya.
ayyyy gobecim her hayvanı pek severim de bi şu kaplumbağaları sevemedim,
o ne öyle 1 kafa 4 bacak... öpsen öpülmez,ısırsan olmaz... , sevemedim bi türlü...

çocukken kocaman bir akvaryumum ve içinde onlarca balığım vardı,onları bile tek tek yakalar,öper geri koyardım..ben öpemediğim canlıyı besleyemiyorum sanırım

ayyyy gobecim her hayvanı pek severim de bi şu kaplumbağaları sevemedim,
o ne öyle 1 kafa 4 bacak... öpsen öpülmez,ısırsan olmaz... ıykkk , sevemedim bi türlü...
Valla benimkiler evcilleşti galiba,beni görünce çıldırıyorlar camdan çıkacaklar sanırsın.Ben yaklaşınca boyunlarını uzatıyorlar kedi gibi gıdıklarını sevdiriyorlar.Bende çok böyle sıkıştırıp şıkıştırıp sevenlerdenim ama maalesef lojmanda olduğumuz için hayvan beslemek yasak çok sevmeme rağmen köpeğe allerjim var ama kediye yok her an gözümü karartıp kedi alabilirim.Çok severim kedileri çooook.

çocukken kocaman bir akvaryumum ve içinde onlarca balığım vardı,onları bile tek tek yakalar,öper geri koyardım..ben öpemediğim canlıyı besleyemiyorum sanırım
Ayyyy aynen ya,Bizimde vardı balıklar bende alır alır severdim yazık yaaaa :)

Canım olduğum tarih 04.02.2016 bat Allah hangi günü nasip ederse artık :) eski düzen gelirse Şubat in 28 çektiğini hesaplarsam yine Mart ın 3 yada 4 u olması lazım

canıım haklısın bir canlı besleyince evladı gibi oluyor insanın,asla laf etmedim yanlış anlama sakın, ama ben sevemedim..kedi süpper fikir hem stresini ve negatif enerjini de alır kedi

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................08.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.....................103fsh.................................0.01amh................................................... 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................................... 04.03.2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…