Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Benimde su kaplumbağam var iki tane valla onları bile evcilleştirdim.Dinlendikleri yere çıkıyorlar,elimi uzatıyorum boyunlarını uzatıyorlar sev diye,oyyyy pek tatlı onlaaaar pek tatlı ya.
Maşallah canım yaa valla ben de btün hayvanları seviyorum ölürüm onlara ölürümmm :) Allerjim var ama asla onlarsız yaşamayı düşünmedim :)

canıım haklısın bir canlı besleyince evladı gibi oluyor insanın,asla laf etmedim yanlış anlama sakın, ama ben sevemedim..kedi süpper fikir hem stresini ve negatif enerjini de alır kedi
Yok canım benim hiç yanlış anlar mıyım.Ne yapayım bir şekilde yalnızlığımı alıyorlar.Ama birgün kedim oalcak biliyorum :)

Canım benim Bat ı 3 şubat olarak değiştirelim istersen kafamız karışmasın çünkü gelecek Bat'ı daha bilemiyorum öğrenince tekrar yazarız ??

Benimde su kaplumbağam var iki tane valla onları bile evcilleştirdim.Dinlendikleri yere çıkıyorlar,elimi uzatıyorum boyunlarını uzatıyorlar sev diye,oyyyy pek tatlı onlaaaar pek tatlı ya.
kaplumbağa mııı...ona da bayılırm...gerçi benim sevmediğim evcil hayvan yok galiba

göbeğini okşamak o göbekte kaybolmak istiyorum...biraz zordur tabii bakımı bu güzelliklerin
Ben o göbeğe kafamı sokupp bebeblerin karnına yapılan üfleyerek gıdıklama hareketi yapıyorumm bayılıyo benimki Beyaz olan zor canım sık sık tıraş ettiriyoruz yoksa tüyleri en az 1 karış ,bu kesilmiş hali yani :) diğerlerinin cinsi siyam tüyleri orta boy karın içleri beyaz ve uzun biraz sadece ama çok dökülmüyo tüyleri düzenli tarıyoruz sadece :) Zaten onlar şu an annemde vermiyo bana el koydu kedilerime

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................03.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49.....................103fsh.................................0.01amh................................................... 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................................... 04.03.2016

Süpersin canım teşekkürler

belli yaaa kıyamam ama o tüyleriyle böyle nasıl güzel nasıl puf puf..
siyamlar ayrı güzel zaten..demekki aileden gelen bişey bu hayvan sevgisi..

4-5 aydır pms belirtileri yaşamıyordum pek, özellikle 10 gün öncesinden sinir küpü olurdum dokunan yanardı :) Bu hafta yine var bi agresiflik akıntı da var biraz. İğneler çok ödem yapıyo 3 kg fazlam ve hamile göbeği gibi göbeğim var çok huzursuzum şişkinlikten.
Kardeşi çatladığı için tedavisi yarım kalan folikülcüğümün içinde yumurta vardıysa, tek seferlik ilişki de garibanın çatlamasına denk geldiyse mucize olabilir belki

neden olmasın diyoruz kiiii

belli yaaa kıyamam ama o tüyleriyle böyle nasıl güzel nasıl puf puf..
siyamlar ayrı güzel zaten..demekki aileden gelen bişey bu hayvan sevgisi..
İnanırmısın ilk kedimi aldığımda annem kedileri hiç sevmiyodu köpekleri severdi kedilerden nerdeyse nefret ederdi nişanlıydım o zaman ben kedi sahiplencem dedim ay hayır lütfen falan dedi köpek sahiplenelim dedi.. Yok dedim kedi illa Sonra getirdim 1 ay falan dokunamadı bile zaten el kadardı Ben işteyken falan ayaklarına dolanıyodu öyle öyle sevmeye başladı Ben evlendim 3 yaşındayken kedim.. Bana vermedi ağladı zırladı ben onsuz yaşayamam diye Düğün fotoğrafçımın kedisinin yavrusunu sahiplendim ben de koi işte.. Sonra annem yurtdışıan gitti babamın yanına biku da bana geldi.. Kediler birbirine alıştı falan :) Sonra ben boşandım ikisiyle beraber annemin evine geldim tekrar.. Sonra ben eşimle evlenmeden aynı eve çıkmıştım almak istedim vermedi kedileri ben tekrar gidersem alırsın bi tane daha sahiplenme dedi Sonra dayanamadım annem gitmeyince Leoyu sahiplendim arkadaşımın kedisinin yavrusuydu :) Şimdi annem giderse 3 kediyle naparım bilmiyorum ama ailedeki herkes aşık kedilerime resmen.. bi kere ortanca kedim kaybolmuştu ben tatildeyken haberim yokken.. kardeşimle annem 3 gün 3 gece ağlamışlar.. Sonra bulundu sevinçlerinden ağlamışlar :) Hayvanlar böyle aileden biri gibi oluyolar artık çok değişik bi duydu çok güzel bişey :) Oğullarım onlar benimmm bebeğim olmazsa da 3 tane oğlum var zaten :)

yaaa can sonuçta...etki tepki veriyor..seviyorsun seviyor ayağına dolaşıyor yanına yatıyor kalp taşıyor yani....maceralı bir sahiplenme öyküsü ama hep mutlu son :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…