Hangi merkeze gidiyorsun bir de acaba özel sigortan var da o mu karşılıyor?Katılıyorum sana canım bu insanlar gerçekten işlerinin ehli ve gönülden yapıyolar anladığım kadarıyla bu işi.. Düşünsene şimdi hamile kalsam defalarca gittim oraya benden bi talepleri yok yani çok ilginç bedavadan testlerim yapılıyo muayeneydi takipti herşey çok ilginç böyle olması.. Ben de kendi kendime şöyle bi karar aldım tabi daha eşimle konuşmadım ama.. Şimdi bu ayı da boş geçersem diğer aya bir rahim filmi çekileyim diyorum.. Sonrasında eğer bi sıkıntı yoksa rahimde hiç ilaçsız muayenesiz ağustosa kadar beklemek istiyorum tatilimi falan yapayım rahat rahat kafamı bi boşaltayım.. Ağustos eylül gibi de tüp bebek yaparım sanırım o zaman kürtajımın üstünden 1 yıl gibi bi zaman geçmiş olucak itiraz da etmezler artık diye düşünüyorum :)
poaça ayaklar evet ya benziyorlar hakkaten :)hayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallahhh.
montecim yaaa 2 kere tedavi oldum ama ara ara aklım gidip geliyor ben nasıl anne olucam..bakabilirmiyim...hani gezenti bir insanım o nolacak falan diye..sonra gözümün önüne onu emzirme sahnesi geliyor bütün bu düşünceler siliniyor.
bence senin yaşadıkların endişelerinde çok çok doğal.bu zamana kadar her istediğini her istediği zamanda yapabilmiş birinin başka bir canlıya bebeğine bağlandığını düşünmesi kaygı verici olabilir.ama onun miss kokusu yumuk elleri,poaça ayakları ve geriye kendinden bir parça bırakma düşüncesi paha biçilemez.genede kendini ölçüp tarttığını iyi biliyorum.kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olarak.
bence bizim gibi iyi insanlar çoğalmalı..yoksa nolur bu dünyanın hali
amaaaaaaaanın bu ne güzel bişiy böyle maşallahEvt özellikle beyaz olanın tüyleri bayaa evde yumaklar oluşturuyo zatenbaksana şu tipe bakk Eki Görüntüle 1764910
Yok canım sağlık sigortam tamamlayıcı var ama burda öyle bişey geçmiyo zaten, ne kadar doğru olur isim vermek bilmiyorum ama Nova Art diye biyer.. Arkadaşım da 1 yıldır falan gidiyo 2 kere tüp bebek denedi 1 kez aşılama yapıldı ve sadece o işlemlere ve ilaçlara para alınıyo işlem olmadığı sürece para almıyolar ilginç bi şekilde işleme de yönlendirmiyolar henüz beni söylediğim halde ben de şaşırıyorum ama sadece bana olan bişey değil arkadaşımın sgk sı bile yok özel sigortası da yokHangi merkeze gidiyorsun bir de acaba özel sigortan var da o mu karşılıyor?
merhaba güzeller,Canım benim Bat ı 3 şubat olarak değiştirelim istersen kafamız karışmasın çünkü gelecek Bat'ı daha bilemiyorum öğrenince tekrar yazarız ??
Bende bütün hayvanları çok seviyorum ama uzaktan.kaplumbağa mııı...ona da bayılırm...gerçi benim sevmediğim evcil hayvan yok galiba
ayy çok tatlı bişey bayıldımmmmamaaaaaaaanın bu ne güzel bişiy böyle maşallah
O zaman muayene ücreti almıyorlar sadece yanılıyor muyum?Yok canım sağlık sigortam tamamlayıcı var ama burda öyle bişey geçmiyo zaten, ne kadar doğru olur isim vermek bilmiyorum ama Nova Art diye biyer.. Arkadaşım da 1 yıldır falan gidiyo 2 kere tüp bebek denedi 1 kez aşılama yapıldı ve sadece o işlemlere ve ilaçlara para alınıyo işlem olmadığı sürece para almıyolar ilginç bi şekilde işleme de yönlendirmiyolar henüz beni söylediğim halde ben de şaşırıyorum ama sadece bana olan bişey değil arkadaşımın sgk sı bile yok özel sigortası da yok
selam canım,selam kızlar
Amin canım inşallah 5 gün oldu başlayalı Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Ne duası okuyorsunuz canım Allah kabul etsin inşallah
bazen deriz ki: seni uzaktan sevmekkk aşkların en güzeliiiiBende bütün hayvanları çok seviyorum ama uzaktan.
Hatta mahalledeki bütün hayvanların gizli kahamanıyım diyebilirim.Hiç ummadıkları yer ve zamanda yemek bulurlar ama asla direkt vermem çok korkarım.
canım bunları dilek için mi okuyorsun?Amin canım inşallah 5 gün oldu başlayalı Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
51 tane besmele
1 yasim
1 esmaül hüsna
@Saadetim33 canım duanı okudum tam ezanla sela arasında inşallah rabbim dileklerini kabul eder.
canımcım adetin 2. günü ölçümümü bunlar. düşer düşer düzenli kür ve takviyelerle biraz daha düşüp folikül görülürse bence olur bu iş :))merhaba güzeller,
test sonuçlarımın bir kısmını aldım veeeeeee FSH 22,60hepinizin yüksek dediğini duyar gibiyim ama 43lerden düştüğü için sevindim.
LH 11,69
E2 74 Nasıl DÜŞECEK BUNLARRRR?
YARDIMMMM LÜTFEN
AMH henüz çıkmadı
canım reglim yeni bitti dr birkaç tane ufak var dedi bide kist var dedi adet bitince oda geçer büyük bir ihtimalle dedi (inşallah) şimdi incir kürü yapıyorum bal polen arısütü karışımı çörek otu yağ ve hayıt hapı içiyorum .yumilerinde gelişme var mı canım?sibel15
cnm benim en yüksek 108 fsh ama zaten 100den sonrası farketmiyor. Canım Allah var gam yok. Tabiki bizimde şansımız var. 200 fsyle hamile kalanları duydum ben. cnm bnm adetlerim cok düzensiz oldugu için ilaçla düzenli şekilde adet görüyorum. cyclo progranava ilacımın adı. bu ilacı kullanıp hamile kalanlar mevcut. onun yanında dhea diye bir ilaç kullanıyorum. bu ilaçıdoktor öneresiyle kullanıyorum. yumurta kalitesini artırıyormuş. cnm bence vakit kaybetme ve doktora git.mavera49 merhaba senden sonra en yüksek fsh benimki galiba 132, amh de 0.02 (yaşım 36) Canım sence bizim şansımız olur mu? sen adet oluyo musun? ben daha tedavi için doktora gidemedim. 28 ekim daha sonra 9 ocakta adet oldum. Bu ay olur muyum bilmiyorum? Keşke bi mucize olsada hamiş olsam.
gibigibiyim senin de kediciğin çok güzel bembeya kar gibi, ben de çok severim kedileri...
beni de listeye yazar mısınız arkadaşlar.
3.günü yapıldı işte folikül arttırıcı kür nedir onu bilmiyorum ayrıca şimdi incir kürü yaparken hayıt hapı ve aslan pençesi içecekmiyim onuda bilmiyorum.canımcım adetin 2. günü ölçümümü bunlar. düşer düşer düzenli kür ve takviyelerle biraz daha düşüp folikül görülürse bence olur bu iş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?