Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hangi merkeze gidiyorsun bir de acaba özel sigortan var da o mu karşılıyor?

poaça ayaklar evet ya benziyorlar hakkaten :)

Hangi merkeze gidiyorsun bir de acaba özel sigortan var da o mu karşılıyor?
Yok canım sağlık sigortam tamamlayıcı var ama burda öyle bişey geçmiyo zaten, ne kadar doğru olur isim vermek bilmiyorum ama Nova Art diye biyer.. Arkadaşım da 1 yıldır falan gidiyo 2 kere tüp bebek denedi 1 kez aşılama yapıldı ve sadece o işlemlere ve ilaçlara para alınıyo işlem olmadığı sürece para almıyolar ilginç bi şekilde işleme de yönlendirmiyolar henüz beni söylediğim halde ben de şaşırıyorum ama sadece bana olan bişey değil arkadaşımın sgk sı bile yok özel sigortası da yok

Canım benim Bat ı 3 şubat olarak değiştirelim istersen kafamız karışmasın çünkü gelecek Bat'ı daha bilemiyorum öğrenince tekrar yazarız ??
merhaba güzeller,
test sonuçlarımın bir kısmını aldım veeeeeee FSH 22,60 hepinizin yüksek dediğini duyar gibiyim ama 43lerden düştüğü için sevindim.
LH 11,69
E2 74 Nasıl DÜŞECEK BUNLARRRR?
YARDIMMMM LÜTFEN
AMH henüz çıkmadı

kaplumbağa mııı...ona da bayılırm...gerçi benim sevmediğim evcil hayvan yok galiba
Bende bütün hayvanları çok seviyorum ama uzaktan.
Hatta mahalledeki bütün hayvanların gizli kahamanıyım diyebilirim.Hiç ummadıkları yer ve zamanda yemek bulurlar ama asla direkt vermem çok korkarım.

mavera49 merhaba senden sonra en yüksek fsh benimki galiba 132, amh de 0.02 (yaşım 36) Canım sence bizim şansımız olur mu? sen adet oluyo musun? ben daha tedavi için doktora gidemedim. 28 ekim daha sonra 9 ocakta adet oldum. Bu ay olur muyum bilmiyorum? Keşke bi mucize olsada hamiş olsam.

gibigibiyim senin de kediciğin çok güzel bembeya kar gibi, ben de çok severim kedileri...

beni de listeye yazar mısınız arkadaşlar.

O zaman muayene ücreti almıyorlar sadece yanılıyor muyum?
Bana bu tür özel sigortalar gereksiz geliyor.

Bende bütün hayvanları çok seviyorum ama uzaktan.
Hatta mahalledeki bütün hayvanların gizli kahamanıyım diyebilirim.Hiç ummadıkları yer ve zamanda yemek bulurlar ama asla direkt vermem çok korkarım.
bazen deriz ki: seni uzaktan sevmekkk aşkların en güzeliiii gizli kahraman tuttum bunu

canımcım adetin 2. günü ölçümümü bunlar. düşer düşer düzenli kür ve takviyelerle biraz daha düşüp folikül görülürse bence olur bu iş :))

yumilerinde gelişme var mı canım? sibel15
canım reglim yeni bitti dr birkaç tane ufak var dedi bide kist var dedi adet bitince oda geçer büyük bir ihtimalle dedi (inşallah) şimdi incir kürü yapıyorum bal polen arısütü karışımı çörek otu yağ ve hayıt hapı içiyorum .
AMH henüz almadım bir yıl önce yapılan testte çok kötüydü 0,08 onda değişiklik var mı bilmiyorum inşallah vardır.Allah yardımcımız olsun bitanem cümlemizin İnşallah.

cnm benim en yüksek 108 fsh ama zaten 100den sonrası farketmiyor. Canım Allah var gam yok. Tabiki bizimde şansımız var. 200 fsyle hamile kalanları duydum ben. cnm bnm adetlerim cok düzensiz oldugu için ilaçla düzenli şekilde adet görüyorum. cyclo progranava ilacımın adı. bu ilacı kullanıp hamile kalanlar mevcut. onun yanında dhea diye bir ilaç kullanıyorum. bu ilaçıdoktor öneresiyle kullanıyorum. yumurta kalitesini artırıyormuş. cnm bence vakit kaybetme ve doktora git.

canımcım adetin 2. günü ölçümümü bunlar. düşer düşer düzenli kür ve takviyelerle biraz daha düşüp folikül görülürse bence olur bu iş :))
3.günü yapıldı işte folikül arttırıcı kür nedir onu bilmiyorum ayrıca şimdi incir kürü yaparken hayıt hapı ve aslan pençesi içecekmiyim onuda bilmiyorum.
size daha önce bahsettiğim macunu da yaptıracağım diğer karışımım bugün yarın bitiyor çünki yerine onu yerim karışım bir kerede hallatmiş olurum hemde.pratik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…