evet hepimizin dileği ortak birimizin nefesi belki diğerimize fayda eder rabbim dualarımzı kabul etsn inşallah.canım bunları dilek için mi okuyorsun?
bende yeni enfeksiyon geçirdiydim. ama sanırım yine enfeksiyon başlangıcındayım. belirtiler başladı.canım reglim yeni bitti dr birkaç tane ufak var dedi bide kist var dedi adet bitince oda geçer büyük bir ihtimalle dedi (inşallah) şimdi incir kürü yapıyorum bal polen arısütü karışımı çörek otu yağ ve hayıt hapı içiyorum .
AMH henüz almadım bir yıl önce yapılan testte çok kötüydü 0,08 onda değişiklik var mı bilmiyorum inşallah vardır.Allah yardımcımız olsun bitanem cümlemizin İnşallah.
cnm benim en yüksek 108 fsh ama zaten 100den sonrası farketmiyor. Canım Allah var gam yok. Tabiki bizimde şansımız var. 200 fsyle hamile kalanları duydum ben. cnm bnm adetlerim cok düzensiz oldugu için ilaçla düzenli şekilde adet görüyorum. cyclo progranava ilacımın adı. bu ilacı kullanıp hamile kalanlar mevcut. onun yanında dhea diye bir ilaç kullanıyorum. bu ilaçıdoktor öneresiyle kullanıyorum. yumurta kalitesini artırıyormuş. cnm bence vakit kaybetme ve doktora git.
Muayene ücreti de test ücreti de almıyolar canımO zaman muayene ücreti almıyorlar sadece yanılıyor muyum?
Bana bu tür özel sigortalar gereksiz geliyor.
işte o ben oluyorumbazen deriz ki: seni uzaktan sevmekkk aşkların en güzeliiiigizli kahraman tuttum bunu
test yoksa iyiymiş çok tutuyor onlarMuayene ücreti de test ücreti de almıyolar canım
ilaçlamı adet oluyorsunuz yoksa kendiliğinden mi...öncelikle bitkisel kürler (doğa herşeye ilaç) denenebilir biraz düşüncede dr a gidip folikül takibi ve diğer tedaviler olabilir.mutlak dr kontrolü lazım.şans umut her daim var...mavera49 merhaba senden sonra en yüksek fsh benimki galiba 132, amh de 0.02 (yaşım 36) Canım sence bizim şansımız olur mu? sen adet oluyo musun? ben daha tedavi için doktora gidemedim. 28 ekim daha sonra 9 ocakta adet oldum. Bu ay olur muyum bilmiyorum? Keşke bi mucize olsada hamiş olsam.
gibigibiyim senin de kediciğin çok güzel bembeya kar gibi, ben de çok severim kedileri...
beni de listeye yazar mısınız arkadaşlar.
Ayyy inşallah canm yaaa bu çörek otu yağıyla AMH nı yükseltenler ve hamile kalanlar olmuş.bende yeni enfeksiyon geçirdiydim. ama sanırım yine enfeksiyon başlangıcındayım. belirtiler başladı.amh testi keşke yaptırmasaydın. bizim gibi rezervi düşük kişilerde öğrenmek moral bozukluğundan başka birşeye yaramıyor. dr umda benim düşük çıkacağını bildiği için benden istemedi. moralim bozulacağı için öğrenmekte istemem açıkçası. inşallah canım senin amh yükselmiştir, kaliteli yumilerin olur.
test varsa iyi canım pardontest yoksa iyiymiş çok tutuyor onlar
cnm seni uzun zamandır göremiyorum.ne durumda tedavin merak ettimilaçlamı adet oluyorsunuz yoksa kendiliğinden mi...öncelikle bitkisel kürler (doğa herşeye ilaç) denenebilir biraz düşüncede dr a gidip folikül takibi ve diğer tedaviler olabilir.mutlak dr kontrolü lazım.şans umut her daim var...
canım merhaba.yaklaşık bir 9 aydır sahalardan uzaktım :)cnm seni uzun zamandır göremiyorum.ne durumda tedavin merak ettim
merhaba mavera sanırım sana en çok benzeyen benim
cnm benim en yüksek 108 fsh ama zaten 100den sonrası farketmiyor. Canım Allah var gam yok. Tabiki bizimde şansımız var. 200 fsyle hamile kalanları duydum ben. cnm bnm adetlerim cok düzensiz oldugu için ilaçla düzenli şekilde adet görüyorum. cyclo progranava ilacımın adı. bu ilacı kullanıp hamile kalanlar mevcut. onun yanında dhea diye bir ilaç kullanıyorum. bu ilaçıdoktor öneresiyle kullanıyorum. yumurta kalitesini artırıyormuş. cnm bence vakit kaybetme ve doktora git.
teşekkür ederim canım inşallahAllah yardımcın olsun inşallah iyi bir doktora başlarsın
amh mı ölçtürmedim ama benim de rezervim çok düşük. yumurtam ya hiç oluşmuyor yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada hiç gelişmiyor. bizim gibi kişilerle dr lar pek ilgilenmek istemiyorlar.merhaba mavera sanırım sana en çok benzeyen benimsen doktora gittiğinde ilgileniyorlar mı. benim fsh ı gören ilgilenmiyor. hangi hastane ve nereye gidiyorsun? ben antalyada yaşıyorum
aynen maalesefamh mı ölçtürmedim ama benim de rezervim çok düşük. yumurtam ya hiç oluşmuyor yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada hiç gelişmiyor. bizim gibi kişilerle dr lar pek ilgilenmek istemiyorlar.
Canim umut var dediniz ya artık kendimi uzmiycem çok teşekkür ediyorum cevaplar için. Kendiliğinden oldum şimdiye kadar. Bitkisel küre yeni başladım. Çörekotu yağı içiyorum. Bi de hayır otu aslan pençesi karışık bi çay aldim hazır poşet olanlardan onu içmeye başladım. Bakalim adet olmalıyım bu ay. Randevum 12 sinde.ilaçlamı adet oluyorsunuz yoksa kendiliğinden mi...öncelikle bitkisel kürler (doğa herşeye ilaç) denenebilir biraz düşüncede dr a gidip folikül takibi ve diğer tedaviler olabilir.mutlak dr kontrolü lazım.şans umut her daim var...
amh değerin kötü değil bence. bu amh ile doğal yollardan hamile kalan çok kişi var. bitkisel kürlerle fsh değerini düşürmeye çalış.yatmadan önce testere dişli aslan pençesi içiyorum.
aynen maalesefamh 0.1 benim. rezervim bitik yani. ama hiç bir doktor ne bilim ilaç iğne hiç bişey vermiyor.
kendiliğinden adet olupta umut olmaz mı hiç....Allah var umut var....bu yol uzun meşakkatli Allah vicdan sahibi işinin uzmanı dr larla karşılaştırsın inşallah.yediğiniz içtiğiniz şifa olsun...Canim umut var dediniz ya artık kendimi uzmiycem çok teşekkür ediyorum cevaplar için. Kendiliğinden oldum şimdiye kadar. Bitkisel küre yeni başladım. Çörekotu yağı içiyorum. Bi de hayır otu aslan pençesi karışık bi çay aldim hazır poşet olanlardan onu içmeye başladım. Bakalim adet olmalıyım bu ay. Randevum 12 sinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?