Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bende yeni enfeksiyon geçirdiydim. ama sanırım yine enfeksiyon başlangıcındayım. belirtiler başladı. amh testi keşke yaptırmasaydın. bizim gibi rezervi düşük kişilerde öğrenmek moral bozukluğundan başka birşeye yaramıyor. dr umda benim düşük çıkacağını bildiği için benden istemedi. moralim bozulacağı için öğrenmekte istemem açıkçası. inşallah canım senin amh yükselmiştir, kaliteli yumilerin olur.

Çok teşekkür ediyorum canım cevap yazdığın için. ayın 12 sine randevu aldım. sonuçlarımı gösterirsem. ultrasonla bakıp ilaç verir mi? yoksa tekrardan tahlil ve mamografi istiyolarmış diye duydum. adet olurum belki bu ara diye umuyorum.

bazen deriz ki: seni uzaktan sevmekkk aşkların en güzeliiii gizli kahraman tuttum bunu
işte o ben oluyorum
sokakta evde (kedi,köpek besleniyorsa) hep benim yanımda dolaşırlar ayaklarıma sürtünürler sırnaşırlar filan
bende korkarım hep eşimde bana sen içinden seviyorsun iyilik yapıyorsun ya onlar anlıyor
onun için yanından ayrılmıyorlar der.hatta geçen sene tatilde kaldığımız evde 1.kat olmasına rağmen ilk gecenin sabahında başucumda hiç görmediğim bir kedi ile uyandım eşimle yatıyoruz ama kedi benim başucumda saçlarımın arasına girmiş öylece duruyo eşim benden önce uyanıp kovmuş ben görsem çığlık çığlığa artık dşünemiyorum o halimi ıyyyhhhhh korkunç bişey

ilaçlamı adet oluyorsunuz yoksa kendiliğinden mi...öncelikle bitkisel kürler (doğa herşeye ilaç) denenebilir biraz düşüncede dr a gidip folikül takibi ve diğer tedaviler olabilir.mutlak dr kontrolü lazım.şans umut her daim var...

Ayyy inşallah canm yaaa bu çörek otu yağıyla AMH nı yükseltenler ve hamile kalanlar olmuş.
tadı çok kötü ama mecbur içiyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.Amin.
Rabbi heb li mines salihin.Amiiiin.

cnm seni uzun zamandır göremiyorum.ne durumda tedavin merak ettim

merhaba mavera sanırım sana en çok benzeyen benim sen doktora gittiğinde ilgileniyorlar mı. benim fsh ı gören ilgilenmiyor. hangi hastane ve nereye gidiyorsun? ben antalyada yaşıyorum

merhaba mavera sanırım sana en çok benzeyen benim sen doktora gittiğinde ilgileniyorlar mı. benim fsh ı gören ilgilenmiyor. hangi hastane ve nereye gidiyorsun? ben antalyada yaşıyorum
amh mı ölçtürmedim ama benim de rezervim çok düşük. yumurtam ya hiç oluşmuyor yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada hiç gelişmiyor. bizim gibi kişilerle dr lar pek ilgilenmek istemiyorlar.

yatmadan önce testere dişli aslan pençesi içiyorum.
amh mı ölçtürmedim ama benim de rezervim çok düşük. yumurtam ya hiç oluşmuyor yada oluşsa bile ya boş çıkıyor yada hiç gelişmiyor. bizim gibi kişilerle dr lar pek ilgilenmek istemiyorlar.
aynen maalesef amh 0.1 benim. rezervim bitik yani. ama hiç bir doktor ne bilim ilaç iğne hiç bişey vermiyor.

Canim umut var dediniz ya artık kendimi uzmiycem çok teşekkür ediyorum cevaplar için. Kendiliğinden oldum şimdiye kadar. Bitkisel küre yeni başladım. Çörekotu yağı içiyorum. Bi de hayır otu aslan pençesi karışık bi çay aldim hazır poşet olanlardan onu içmeye başladım. Bakalim adet olmalıyım bu ay. Randevum 12 sinde.

yatmadan önce testere dişli aslan pençesi içiyorum.

aynen maalesef amh 0.1 benim. rezervim bitik yani. ama hiç bir doktor ne bilim ilaç iğne hiç bişey vermiyor.
amh değerin kötü değil bence. bu amh ile doğal yollardan hamile kalan çok kişi var. bitkisel kürlerle fsh değerini düşürmeye çalış.

kendiliğinden adet olupta umut olmaz mı hiç....Allah var umut var....bu yol uzun meşakkatli Allah vicdan sahibi işinin uzmanı dr larla karşılaştırsın inşallah.yediğiniz içtiğiniz şifa olsun...
en önemlisi moral arada sendelesekte hep iyi tutmalıyız morali...

kızlar ben bulantıdan kendıme gelemıyorum dünden beri yemek bıle yıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…