Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Amin canim, insallah iyi bu doktorla karşılaşırım. Evet moral çok önemliymiş ve siz bana moral oldunuz gerçekten. Şimdilik çıkıyorum forumdan görüşürüz.

merhaba mavera sanırım sana en çok benzeyen benim sen doktora gittiğinde ilgileniyorlar mı. benim fsh ı gören ilgilenmiyor. hangi hastane ve nereye gidiyorsun? ben antalyada yaşıyorum
merhaba yakamoz007 Canım benim gitmediğim doktor kalmadı. Gerçekten bu konuda çok talihsisiz. Tıp anlamında profundan tut, doçentine doktoruna kadar bizim hakkımızda kimsenin hiç bir fikri yok. Ben kaç tane doktora gittim. Fshyi gören noktayı koyuyor. Seni kırmadan yolluyor. Yokki şöyle bizle CANDAN ilgilenecek doktor. Birde maddi anlamda çok masraflı bir hastalarız. Devletin bizim gibi hastalara el atması gerekiyor. Çünkü sayımız az değil. Bizim hastalığımız üzerine çalışmalar yapan tedaviler yapan klinikler açmaları gerek. Devletin bize maddi anlamda yardım etmesi gerek. Beslenmemizden tutta, sporumuza kadar hem alternetif tıpı hemde modern tıpı bir arada kullanan,beslenmeni düzene sokan, hayatına kurallar koyan bir klinik hayal ediyorum. Ama sadece hayal ediyorum
Cnm ben istanbul acıbademe gidiyorum. Ama izmirde kaan bey varmış bizim gibi hastalar üzerinde daha cok ilgili. Ve ggeri çwvirmiyormuş. Sana daha yakın izmir. eğer gidecek olursan o doktoru bizim gibi yüksek fshye sahip hastalar öneriyor. Topikte giden arkadaşlarımızda var.

Allah kabul etsin gülüm. Amin inşallah hepimizin

Canımmm temelli arttı senin bulantılar..yani yavaş yavaş o döneme giriyorsun..inşallah çabuk atlatırsın
dündenn beri midem agzıma gelıo gıdıo durup dururkenn mıdem kalkıo sanki öğürüom boss yeree bişeyde cıkartmıorm yanıı

e2 östrojen iyi, fsh da düşer zaten :) amh a da takılmıyorum ben artık çünkü değişmez diyorlar ama değişiyor sanki o da... ultrason yapıldı mı, rahim nasılmış, folikül görüldü mü

dündenn beri midem agzıma gelıo gıdıo durup dururkenn mıdem kalkıo sanki öğürüom boss yeree bişeyde cıkartmıorm yanıı
bebiş iyice ben buradayım demeye başlamış annesi...çok fazla olursa dr ile görüşürsün destek veriyorlar..birde bulantı bilekliği mi ne vardı..arkadaşıma fayda etmişti. bu bulantılar konusunda kızlar çoğunlukla annelerine çekermiş.az çok genetikmiş uyni..

Cn
m kraker fln yiyip bastırmaya çalış mide bulantın da bebeğinin gayet sağlıklı olduğunun belirtisi hiç canını sıkma

evet onu bi arkadaşımda önerdi. izmire gitmeyi düşünüyorum ama önce şu fsh ı biraz indirebileyim. desteğin için teşekkür ederim. ben bide kök hücre diye bişey duydum araştırdım kutluk oktay adında bir doktor bulmuş ama ülkemizde henüz yapılmıyormuş. yumurtası olmayan kadınlarda yumurtalığın kendi dokusundan parça alıp yumurta oluşumu sağlanıyormuş sanırım. ben öyle algıladım doğrusu :) inşallah bu yöntem ülkemizde de yapılırda bizlerde böyle çaresiz kalmayız.

no_name_ canım yoksun bugün brnh canım aynı bende sabah gözümü açıyorum akşama kadar midem boş birşeyler yesem yine bulanıyor.Yemesem yine bulanıyor 12 haftaya kadar olup bitermiş bilmiyorum ama umarım öyledir.....

kök hücre mevzusunda doktorlar o iş size yetişmez dedi bana doktorlar cok yeni bir şey bir sürü sıkıntılar var onda demişti. kök hücre sizden sonraki nesle umut olabilir ama size mümkün gözükmüyor dedi. Bende Alah büyüktür diyorum

İzmirde Kaan beyi tavsiye ederim. bizim gibi rezervi düşük kişileri geri çevirmiyor ve başarı oranı yüksek.

cnm bişey sorcam kaan beyin hastasınolup yüksek fsyle hamile kalmasına vesile olduğu hastaları varmı? varsa kaç fshyle?
yüksek fsh ile hamile kalmasına vesile olduğu hastaları var mı onu bilmiyorum ama kaan beyin fsh yı önemsemediğini biliyorum. kaan bey için önemli olan usg de yumurta taslağı yada yumurta görmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…