Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

e2 östrojen iyi, fsh da düşer zaten :) amh a da takılmıyorum ben artık çünkü değişmez diyorlar ama değişiyor sanki o da... ultrason yapıldı mı, rahim nasılmış, folikül görüldü mü
Evet ultrasonla muayene oldum bir kaç tane ufak folikül varmış büyürmüş bilemiyorum yani devlet hastanesi Dr
Ancak bu kadar söyledi.E2 sanki 50nün altında olması lazım gibi geliyor bana yanılıyormuyum

Bende duydum ilk fırsatta gitmek istiyorum çok fayda sağlayan hamile kalan bizim gibi hastaları varmış. Darısı başımıza.

kızlar ben bulantıdan kendıme gelemıyorum dünden beri yemek bıle yıyemıyorum
Ayyy kıyamam canım atv de bugün yayınlanan sağlıklı mutlu huzurlu programını netten izlemeni tavsiye ederim bu konuda bişeyler söylediler ben çıkıyordum takip edemedim dolayısıyla tarif edemem.Allah korusun yanlış bişeyler söylemekten korkarım. Acil şifa dilerim.

@sekerpancari evet cnm genetik olduğunu bende duymuştum
Öyleyse bu durumlar ben rahat hamilelik geçiririm inşallah annem hiç anlamazmış hamile olduğunu üstünden iki ay geçip şüpheleniyormuş.Sonuç pozitif tabi ozamanlar bizim gibi havalara pek uçulmuyordu kocalar ceketini atsa hamile kalıyorlardı.Hiç yoktu böyle şeyler.

Günaydın güzeller güzelleri.Dert ortaklarım benim,biricik dostlarım,söyleyin sizden başka kimim var benim,sizinle ağlarım,sizinle gülerim,söyleyin sizden başka kimim var benim. Hepinize mutlu mutlu musmutlu bir hafta sonu dilerim canları m.

Günaydın fistigim kiyamam ben sana, şiirler, şarkılar da yazarmisssss hazirlaniyorum ise gitmek için optum cok

Tşkler cnm bilmukabele
İyi haftasonları diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…