muayene ücreti ne kadar canımyüksek fsh ile hamile kalmasına vesile olduğu hastaları var mı onu bilmiyorum ama kaan beyin fsh yı önemsemediğini biliyorum. kaan bey için önemli olan usg de yumurta taslağı yada yumurta görmesi.
fsh önemsemiyor hiç baktırmıyor ultrason görüntüsüne önem veriyor.yakın oturuyorsanız her ay takip edip en uygun ay tedavi uyguluyor.bu arada vitamin takviye vs öneriyor.ben uzak olduğumdan gidemiyorumfsh için ne yorum yapıyor
Evet ultrasonla muayene oldum bir kaç tane ufak folikül varmış büyürmüş bilemiyorum yani devlet hastanesi Dre2 östrojen iyi, fsh da düşer zaten :) amh a da takılmıyorum ben artık çünkü değişmez diyorlar ama değişiyor sanki o da... ultrason yapıldı mı, rahim nasılmış, folikül görüldü mü
Bende duydum ilk fırsatta gitmek istiyorum çok fayda sağlayan hamile kalan bizim gibi hastaları varmış. Darısı başımıza.merhaba @yakamoz007 Canım benim gitmediğim doktor kalmadı. Gerçekten bu konuda çok talihsisiz. Tıp anlamında profundan tut, doçentine doktoruna kadar bizim hakkımızda kimsenin hiç bir fikri yok. Ben kaç tane doktora gittim. Fshyi gören noktayı koyuyor. Seni kırmadan yolluyor. Yokki şöyle bizle CANDAN ilgilenecek doktor. Birde maddi anlamda çok masraflı bir hastalarız. Devletin bizim gibi hastalara el atması gerekiyor. Çünkü sayımız az değil. Bizim hastalığımız üzerine çalışmalar yapan tedaviler yapan klinikler açmaları gerek. Devletin bize maddi anlamda yardım etmesi gerek. Beslenmemizden tutta, sporumuza kadar hem alternetif tıpı hemde modern tıpı bir arada kullanan,beslenmeni düzene sokan, hayatına kurallar koyan bir klinik hayal ediyorum. Ama sadece hayal ediyorum
Cnm ben istanbul acıbademe gidiyorum. Ama izmirde kaan bey varmış bizim gibi hastalar üzerinde daha cok ilgili. Ve ggeri çwvirmiyormuş. Sana daha yakın izmir. eğer gidecek olursan o doktoru bizim gibi yüksek fshye sahip hastalar öneriyor. Topikte giden arkadaşlarımızda var.
Ayyy kıyamam canım atv de bugün yayınlanan sağlıklı mutlu huzurlu programını netten izlemeni tavsiye ederim bu konuda bişeyler söylediler ben çıkıyordum takip edemedim dolayısıyla tarif edemem.Allah korusun yanlış bişeyler söylemekten korkarım. Acil şifa dilerim.kızlar ben bulantıdan kendıme gelemıyorum dünden beriyemek bıle yıyemıyorum
Öyleyse bu durumlar ben rahat hamilelik geçiririm inşallah annem hiç anlamazmış hamile olduğunu üstünden iki ay geçip şüpheleniyormuş.Sonuç pozitif tabi ozamanlar bizim gibi havalara pek uçulmuyordu kocalar ceketini atsa hamile kalıyorlardı.Hiç yoktu böyle şeyler.@sekerpancari evet cnm genetik olduğunu bende duymuştum
Evt özellikle beyaz olanın tüyleri bayaa evde yumaklar oluşturuyo zatenbaksana şu tipe bakk Eki Görüntüle 1764910
Günaydın fistigimGünaydın güzeller güzelleri.Dert ortaklarım benim,biricik dostlarım,söyleyin sizden başka kimim var benim,sizinle ağlarım,sizinle gülerim,söyleyin sizden başka kimim var benim. Hepinize mutlu mutlu musmutlu bir hafta sonu dilerim canları m.
Tşkler cnm bilmukabeleGünaydın güzeller güzelleri.Dert ortaklarım benim,biricik dostlarım,söyleyin sizden başka kimim var benim,sizinle ağlarım,sizinle gülerim,söyleyin sizden başka kimim var benim. Hepinize mutlu mutlu musmutlu bir hafta sonu dilerim canları m.
İnanılmaz baş ağrısı,göğüs acısı ve tatlı krizi ile adeti karşılamaya hazırlanır gibiyim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?