Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

evet sessızz kımsecıkte yok ınsan bı haber verır yanı meraklandımm bısey olmaıstrr umarım sen nasılsın
Canım benim ben adeti bekliyorum ne yapayım.Esas sen nasılsın,bulantın ne durumda?

Canım benim ben adeti bekliyorum ne yapayım.Esas sen nasılsın,bulantın ne durumda?
aay canım sormaa bulantılarım yok mıdem kalkıo bnm bısey yıyemıyorum uc gundur zehır oldu hayatımm agzımın tadı bozuldu yumurta yıyemıorm cay ıcemıyorum devamlı yatıorm bugun bıraz ıyıyımm amaa arada yınee gelıo midem kalkıo gbı oluıo

iinş senın adette gelmez canım

Valla zor bir durum ya ama yine de bu belirtiler hep o miniğin içinde birşeyler yaptığının,sağlıklı olduğunun kanıtı,ne kadar zor olsa da yine de güzel...Nasılsa sürekli olmayaacak canım,dayanmaya çalış.Bak bir sitede şunları söylemişler:

Hamilelikte Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
Mideniz bulandığında sindirimi ve kokusu ile sizi zorlamayacak tuzlu krakerler atıştırabilirsiniz. Bu tip atıştırmalıkların tadı da hafif olduğu için sizi zorlamayacaktır.

Zencefilin mide bulantısına iyi geldiği biliniyor. Taze zencefilden bir kaç dilim kesip bir fincan sıcak suya atarak 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra çay gibi içebilirsiniz. Hatta bazen zencefili koklamak bile mide bulantısını geçirebilir. Yine aynı şekilde limon koklayabilir ya da çayınıza bir iki damla limon suyu ekleyebilirsiniz.

Vücudun susuz kalması mide bulantısını arttırabilir. Bu yüzden kafeinsiz, şekersiz taze sıkılmış meyve suları hem vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlayacak hem de su eksikliğini giderecek iyi bir kaynak olarak kullanılabilir.

Hamilelikte Mide Bulantısına Karşı Önlemler
  • Az yağlı gıdalar tüketin
  • Sindirimi zor yemekler yemeyin
  • Öğünlerinizi bölerek azar azar yiyin
  • Doktorunuza danışarak multivitamin ve folik asit takviyesi kullanabilirsiniz
  • Bazı durumlarda demir takviyesi sindirim sistemini zorlayabilir
  • Kızarmış gıdalardan kaçının
  • Sıcaklık, kötü oda kokusu ve parfümler bulantıyı arttırabilir
  • Acıktığınızda bir şeyler atıştırın boş mide daha çok bulanır
  • Kusma ve bulantı sürekliyse mutlaka doktorunuza danışın

saol cnm tesekkur ederm bnm mıde devamlı boş gbı zaten yıyemıormda yesem onbes dk sonra tekrar aclık hissi var evde kraker stogumm tükendii kocayı yolladım tekrar alsın dıye

merhaba kızlar nasılsınız monte uzaklaşınca pek bir sessizleşti topik, bernacım bulantıların iki ay içinde geçecek bitecek inşallah hem ben onun bile sağlıklı bişey olduğunu düşünüyorum benim yoktu ve bebek 4 kg olmuştu normal doğuramadım acil sezeryan oldum çok şükür bebeğimi allah bağışladı. Bu arada ovü testi yapiim dedim baya koyu benim böyle oluyo ama işte....

Eklentiler

• WP_20160206_002.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 32
bıraz bulanık cıkmıss piki mi yakaladın t koyu görunuyor tam anlyamadım

saol cnm tesekkur ederm bnm mıde devamlı boş gbı zaten yıyemıormda yesem onbes dk sonra tekrar aclık hissi var evde kraker stogumm tükendii kocayı yolladım tekrar alsın dıye
Krakerde öyle keskin bir koku filan olmasın peynir meynir gibi.En iyisi çubuk kraker valla.Benim bir arkadaşım onunla atlattı resmen.Canım haşlanmış patates filan sever misin,mideni bastırır bayağa çok kötü de kokmaz,tuzlayınca da güzel olur aslında.

hhaayyy yaşaa sen cok iyii dedınnn evet hemenn koyayım zatenn evler sogukk soba yakıyorum ben kaynasın uzernde

Evet ultrasonla muayene oldum bir kaç tane ufak folikül varmış büyürmüş bilemiyorum yani devlet hastanesi Dr
Ancak bu kadar söyledi.E2 sanki 50nün altında olması lazım gibi geliyor bana yanılıyormuyum
aslında fsh ve e2 birbirini etkiliyor benim ilk tahlilde fsh 18 e2 26 idi asistan dr demiştiki şu e2 35 - 45 olsaydı, 6 ay sonra 15 günlük hayıt aslan pençesi falan yapmıştım bir süre fsh 16 e2 36 idi nasıl sevinmiştim bu defa uzman dr fsh düştüğü için öyle dedi... hormonlar değilde asıl önemlisi ultrason bence rahim nasıl yumurtalar nasıl gibi....

hhaayyy yaşaa sen cok iyii dedınnn evet hemenn koyayım zatenn evler sogukk soba yakıyorum ben kaynasın uzernde
Ay canım inşallah iyi gelir,kaynayan suya dikkat et tabii bebeğim :)

no_name_ zaten gelsın sorucam ben ona nerdeysmısss umarım iyidir tabııı
O kuzum bunaldı biraz,azıcık dinleniyor sanırım.Hepimizin böyle zamanları oluyor işte.Ama o güçlü kadındır,yakında daha da güçlenerek gelir aramıza no_name_ 'im...

bıraz bulanık cıkmıss piki mi yakaladın t koyu görunuyor tam anlyamadım
14.gün ben baya koyu diye algıladım ama resmi çektiğim yerde fazla ışık yoktu, daha önce de yaptığımda hep 14. gün veya 15. gün koyu oluyordu ama işte takdir i ilahi :)

14.gün ben baya koyu diye algıladım ama resmi çektiğim yerde fazla ışık yoktu, daha önce de yaptığımda hep 14. gün veya 15. gün koyu oluyordu ama işte takdir i ilahi :)
tamam cnm ilşkide bulun ben böyle cıft cızgıyı yakaladım gun ve ertesı gunu ilşkide bulundum sonra gun asırı devam ettık bıraktım sonra ilşkiyi

tamam cnm ilşkide bulun ben böyle cıft cızgıyı yakaladım gun ve ertesı gunu ilşkide bulundum sonra gun asırı devam ettık bıraktım sonra ilşkiyi
yani iki gün üst üste sonra gün aşırı mı? ne zamana kadar? bugün 14. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…