tamamm bugun basla ilşkiye yarnda ilşki olsun sonra bir gun ara ver tekrar basla bak 14.15.17. olsun ilşkiyani iki gün üst üste sonra gün aşırı mı? ne zamana kadar? bugün 14. gün
taammm cnm öpttkk byyyKızlar bana şimdilik müsaade,mutfak alışverişine gideceğiz.Öpüyorum sizi.
Sabah ''Günaydın kizlarrrr, fazla PC başında oturamadim dün, pek giremedim..... Ayrica bu aralar sanirim biraz sıkıldım bu mevzulardan, az uzak durmaya çalışıyorumbunaldımı bıseymı kacırdımmm ki ?
hımmmm simdi anlasıldı canım ben okumamısım onu saolasınnSabah ''Günaydın kizlarrrr, fazla PC başında oturamadim dün, pek giremedim..... Ayrica bu aralar sanirim biraz sıkıldım bu mevzulardan, az uzak durmaya çalışıyorumgelirim yine, cook optum hepinizi'' yazmıştı benim kuşum.Öyle işte canım.
evett cnm haklı bıraz kafasını dagtsın bende regl olacagım zamanlar gırmek ıstemıodum sıteye ama pc elımın altnda devamlı mecburen gırıodumm gecen ay aynı montenın bat a 5 gun kala bnmde bat a 5 gun kala bunalıma grmıstım o geldı akllımamonte en son şöyle yazmış 'Günaydın kizlarrrr, fazla PC başında oturamadim dün, pek giremedim..... Ayrica bu aralar sanirim biraz sıkıldım bu mevzulardan, az uzak durmaya çalışıyorumgelirim yine, cook optum hepinizi' doktorlar da bunu tavsiye ediyorlar bebek fikrinden uzaklaşın...
Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
aayyyy canım yaa cok gecmıs olsunnnHiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
Sağol cnm, aylardır dikkat ediyorum stres yapabilecek her şeyden uzak durmaya ama işte inadına yaşatıyo hayat. Sana da geçmiş olsun bulantıların için. Erken sayılır ama nefes egzersizi falan mı yapsan acaba. Nevşah Fidan okuyorum ben de bu ara. İyi geliyo pozitif enerjisi. Bol bol film izle keyif yap, bişeye dikkatini verince unutuyo insan rahatsızlıkları aslında ama hamilelikte nasıldır bilmiyorum :)aayyyy canım yaa cok gecmıs olsunnn
oda aynı saylır cnm haklısınn dıkkat etmeye calısıormm bakalımm sende strestten uzak dur komedı ızleSağol cnm, aylardır dikkat ediyorum stres yapabilecek her şeyden uzak durmaya ama işte inadına yaşatıyo hayat. Sana da geçmiş olsun bulantıların için. Erken sayılır ama nefes egzersizi falan mı yapsan acaba. Nevşah Fidan okuyorum ben de bu ara. İyi geliyo pozitif enerjisi. Bol bol film izle keyif yap, bişeye dikkatini verince unutuyo insan rahatsızlıkları aslında ama hamilelikte nasıldır bilmiyorum :)
Sağol cnm başa gelen çekiliyo işte şans geldi beni buldu :)Canım ya çok geçmiş olsun okurken bile içim ürperdi ve hiç uçağa binmedim soğukkanlıda olamazdım.Allah ın takdiri tabi o ne derse o olur ama yinede korkuyor insan.
Çok geçmiş olsun canım neyseki daha fazla porblem olmadan inmişsiniz buna da şükür.Hakkında hayırlısını diliyorum rabbimden.Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
Canım üzme kendini hakkında hayırlısı olsun inşallah.11. gm ve test negatff
Naneli,meyveli,damla sakızlı sakız çiğnemeyi denesen iyi gelir belki .Valla zor bir durum ya ama yine de bu belirtiler hep o miniğin içinde birşeyler yaptığının,sağlıklı olduğunun kanıtı,ne kadar zor olsa da yine de güzel...Nasılsa sürekli olmayaacak canım,dayanmaya çalış.Bak bir sitede şunları söylemişler:
Hamilelikte Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
Mideniz bulandığında sindirimi ve kokusu ile sizi zorlamayacak tuzlu krakerler atıştırabilirsiniz. Bu tip atıştırmalıkların tadı da hafif olduğu için sizi zorlamayacaktır.
Zencefilin mide bulantısına iyi geldiği biliniyor. Taze zencefilden bir kaç dilim kesip bir fincan sıcak suya atarak 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra çay gibi içebilirsiniz. Hatta bazen zencefili koklamak bile mide bulantısını geçirebilir. Yine aynı şekilde limon koklayabilir ya da çayınıza bir iki damla limon suyu ekleyebilirsiniz.
Vücudun susuz kalması mide bulantısını arttırabilir. Bu yüzden kafeinsiz, şekersiz taze sıkılmış meyve suları hem vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlayacak hem de su eksikliğini giderecek iyi bir kaynak olarak kullanılabilir.
Hamilelikte Mide Bulantısına Karşı Önlemler
- Az yağlı gıdalar tüketin
- Sindirimi zor yemekler yemeyin
- Öğünlerinizi bölerek azar azar yiyin
- Doktorunuza danışarak multivitamin ve folik asit takviyesi kullanabilirsiniz
- Bazı durumlarda demir takviyesi sindirim sistemini zorlayabilir
- Kızarmış gıdalardan kaçının
- Sıcaklık, kötü oda kokusu ve parfümler bulantıyı arttırabilir
- Acıktığınızda bir şeyler atıştırın boş mide daha çok bulanır
- Kusma ve bulantı sürekliyse mutlaka doktorunuza danışın
olur cnm onuda denerımmmmNaneli,meyveli,damla sakızlı sakız çiğnemeyi denesen iyi gelir belki .
aslında fsh ve e2 birbirini etkiliyor benim ilk tahlilde fsh 18 e2 26 idi asistan dr demiştiki şu e2 35 - 45 olsaydı, 6 ay sonra 15 günlük hayıt aslan pençesi falan yapmıştım bir süre fsh 16 e2 36 idi nasıl sevinmiştim bu defa uzman dr fsh düştüğü için öyle dedi... hormonlar değilde asıl önemlisi ultrason bence rahim nasıl yumurtalar nasıl gibi....
En azından yutman gereken bişey değil.Denemeye değer...olur cnm onuda denerımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?