Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bana şimdilik müsaade,mutfak alışverişine gideceğiz.Öpüyorum sizi.

bunaldımı bıseymı kacırdımmm ki ?
Sabah ''Günaydın kizlarrrr, fazla PC başında oturamadim dün, pek giremedim..... Ayrica bu aralar sanirim biraz sıkıldım bu mevzulardan, az uzak durmaya çalışıyorum gelirim yine, cook optum hepinizi'' yazmıştı benim kuşum.Öyle işte canım.

hımmmm simdi anlasıldı canım ben okumamısım onu saolasınn

monte en son şöyle yazmış 'Günaydın kizlarrrr, fazla PC başında oturamadim dün, pek giremedim..... Ayrica bu aralar sanirim biraz sıkıldım bu mevzulardan, az uzak durmaya çalışıyorum gelirim yine, cook optum hepinizi' doktorlar da bunu tavsiye ediyorlar bebek fikrinden uzaklaşın...

evett cnm haklı bıraz kafasını dagtsın bende regl olacagım zamanlar gırmek ıstemıodum sıteye ama pc elımın altnda devamlı mecburen gırıodumm gecen ay aynı montenın bat a 5 gun kala bnmde bat a 5 gun kala bunalıma grmıstım o geldı akllıma

eveeeet no_name_ @gibigibiyim adetine 3 gün kalan diğer arkadaşlar ne durumdasınız????
Hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.

aayyyy canım yaa cok gecmıs olsunnn

Canım ya çok geçmiş olsun okurken bile içim ürperdi ve hiç uçağa binmedim soğukkanlıda olamazdım.Allah ın takdiri tabi o ne derse o olur ama yinede korkuyor insan.

aayyyy canım yaa cok gecmıs olsunnn
Sağol cnm, aylardır dikkat ediyorum stres yapabilecek her şeyden uzak durmaya ama işte inadına yaşatıyo hayat. Sana da geçmiş olsun bulantıların için. Erken sayılır ama nefes egzersizi falan mı yapsan acaba. Nevşah Fidan okuyorum ben de bu ara. İyi geliyo pozitif enerjisi. Bol bol film izle keyif yap, bişeye dikkatini verince unutuyo insan rahatsızlıkları aslında ama hamilelikte nasıldır bilmiyorum :)

oda aynı saylır cnm haklısınn dıkkat etmeye calısıormm bakalımm sende strestten uzak dur komedı ızle

Çok geçmiş olsun canım neyseki daha fazla porblem olmadan inmişsiniz buna da şükür.Hakkında hayırlısını diliyorum rabbimden.

Naneli,meyveli,damla sakızlı sakız çiğnemeyi denesen iyi gelir belki .

fshe2 canım bugün bahsettiğim macunu aldım yarın başlicam kısmetse inşallah dertlerime eksiklerime faydası olur şifa olur da burdan herkesi yönlendiririm oraya.Evet e2 o50nin altında olmalıymış bende yüksek.
senin kullandığın şeyler macunun içinde var diye biliyorum.Bakalım görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…