evet cnm haklısınEn azından yutman gereken bişey değil.Denemeye değer...
Şifa olsun yarasın top top yumurtalar olsunfshe2 canım bugün bahsettiğim macunu aldım yarın başlicam kısmetse inşallah dertlerime eksiklerime faydası olur şifa olur da burdan herkesi yönlendiririm oraya.Evet e2 o50nin altında olmalıymış bende yüksek.
senin kullandığın şeyler macunun içinde var diye biliyorum.Bakalım görücez.
Amiiin inşallahŞifa olsun yarasın top top yumurtalar olsun
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız.Arkadaşlar ben bugün ovu testi yapmıştım saat 11 de bana göre epey koyu idi şimdi saat 20 de sarımtırak bişey atıldı benden ben onun yumi olduğunu düşünüyorum kaçtı gitti yahu ne ara çatladın ne ara atıldın sarı topum yaa
Geçmiş olsun çok şukur sağ salim inmişsinizHiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
Yok ya negatif olmak istemem ama erken çatladı ve atıldı bence dun akşamı da değerlendirmemiştim neyse zaten kurleri iki ay yapmadan birşey beklemiyorumHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız.
2 broke girls öneriyorum yıkılıyorum izlerkenSağol cnm, aylardır dikkat ediyorum stres yapabilecek her şeyden uzak durmaya ama işte inadına yaşatıyo hayat. Sana da geçmiş olsun bulantıların için. Erken sayılır ama nefes egzersizi falan mı yapsan acaba. Nevşah Fidan okuyorum ben de bu ara. İyi geliyo pozitif enerjisi. Bol bol film izle keyif yap, bişeye dikkatini verince unutuyo insan rahatsızlıkları aslında ama hamilelikte nasıldır bilmiyorum :)
çook çok geçmiş olsn cnmHiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum nedense. 3 gündür şehir dışındaydım, gece İstanbul'a dönerken uçakta fırtınaya yakalandık. Hayatımın en zor uçuşuydu 2.5 saat boyunca inmeye çalıştık tur attı havada durmadan türbülansa girdi durdu uçak. Uçakta ağlayanlar dua edenler hiç böyle görmemiştim insanları. Allah'ın dediği olur kaderde ne varsa yaşanacak yapacak bişey yok o anlarda ben de dua ettim yine tabi ama çok da kızdım hava şartları belliyken niye o uçuş yapılıyo veya başka şehire insin niye zorluyosunuz yani..Neyse bu arada stres tavan yaptı bende tabi o kadar akupunktura gidiyorum herkes 1 dediğimi 2 etmiyo stres yaşamayayım diye thy sağolsun 1 yıllık stresi yükledi 2 saatte. Uçaktan inince şükrettik tabi, kesin adet de olurum o stresle dedim ama tık yok. Ters etki yapmasın da yine bakalım.
Hiç belli olmaz bence. Yumurta adet kanamasıyla birlikte atılmaz mı?Yok ya negatif olmak istemem ama erken çatladı ve atıldı bence dun akşamı da değerlendirmemiştim neyse zaten kurleri iki ay yapmadan birşey beklemiyorum
Teşekkür ederim, sakınan göze çöp batıyo işte, rahat olmak gerek.çook çok geçmiş olsn cnm
Kontrole gittiniz mi?kzlr adetime 3 4 gün var test yaptm negatif cktı bu ay olmadı
yok cnm gitmedim idrar testi yptmTeşekkür ederim, sakınan göze çöp batıyo işte, rahat olmak gerek.
Kontrole gittiniz mi?
Güzellerim günaydın...Hayırlı,mutlu,bol
güzel haberli bir pazar günü olsun inşallaaaah...
gunaydınn cnm sanada mutlu pazarlar buralar ısssııızz bızım topıkte malum hep çalısanlar varGünaydın canlar mutlu pazarlar herkeseeee
gunaydınn cnm sanada mutlu pazarlar buralar ısssııızz bızım topıkte malum hep çalısanlar var
aynennn öle oldu cnm maaleseff bakalımm yarın canlanır yıne burasıevet canım ya bi aralar ne kadar güzeldi ama tabi çalışıyorlar onlar içinde zor tabi....sohbetler çok azaldı artık
Benim bildiğim yumurta çatladıktan 24 48 saat içinde atılıyor ama bizde bu durum 6saate kadar duşebiliyor ben daha öncede denk gelmiştim yuvarlak beyaz sarı arası birşeydi gorduğum daha önceki 3 gebelikte 16. Gün hamiş kalmıştımHiç belli olmaz bence. Yumurta adet kanamasıyla birlikte atılmaz mı?
Gözle göremeyeceğimiz küçüklükte hem 18mm civarı minnacık şeyler.
gunaydınn cnm sanada mutlu pazarlar buralar ısssııızz bızım topıkte malum hep çalısanlar var[/QUOTE
Berna sen çalışmıyor muydun ben seni çalışıyor biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?