Bileydim bir gün önce ovu testi yapardım diyorum şimdi ama bu kadar erken atılan yumi kalitesiz mi oluyor acep bir de şimdi hayıt kapsulune başlasam mı adetin 2.gunu bırakmıştımHiç belli olmaz bence. Yumurta adet kanamasıyla birlikte atılmaz mı?
Gözle göremeyeceğimiz küçüklükte hem 18mm civarı minnacık şeyler.
yok cnm ben 4 ay oldu ısten ayrılalı cocuk dusunmeye krar verdgm an bıraktım işi bnm işim cok yogun magaza müdüresiydim ben
Allah isterse olur canım hiç belli olmaz.İnşallah hayırlısıyla olsun.Yok ya negatif olmak istemem ama erken çatladı ve atıldı bence dun akşamı da değerlendirmemiştim neyse zaten kurleri iki ay yapmadan birşey beklemiyorum
Hım iyi yapmışsın hem genç hem akıllıyok cnm ben 4 ay oldu ısten ayrılalı cocuk dusunmeye krar verdgm an bıraktım işi bnm işim cok yogun magaza müdüresiydim ben
Seninde öyle olmuştu di mi akıntı gibi bişey demiştin 16. Gün muyduAllah isterse olur canım hiç belli olmaz.İnşallah hayırlısıyla olsun.
:)))))))))))))Hım iyi yapmışsın hem genç hem akıllı
Benim bildiğim yumurta çatladıktan 24 48 saat içinde atılıyor ama bizde bu durum 6saate kadar duşebiliyor ben daha öncede denk gelmiştim yuvarlak beyaz sarı arası birşeydi gorduğum daha önceki 3 gebelikte 16. Gün hamiş kalmıştım
Durumumuz neredeyse aynı benim fsh 18 amh 0,16 yaş 36,5 bir kızım var 5 yaşında Allah herkese nasip etsin coq10 ve arginmax almıştım gnc den doktor amh sonucundan daha iyi bir tablo gorduğunu söylemişti 3 yumi ile hemen tup bebek başlattılar iki puregon vurulup bıraktım tedaviyi. Şimdi ısırgan tohumu bal zencefil tarçın çorek otu yağı karabiber karıştırıyorum bi de buğday ektim çimini yiyeceğim bağışıklık için arısutum yok temin edeceğim bu ay incir havuç yedim 8 saatte falan atıldı yumim sanırım. Gelecek ay d vit bebe aspirini estrofem almayı düşünüyorum bir de 3 ay aralıksız yapamadım ben hiç bu uygulamaları 7 aydır durumumdan haberdarımmerhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım.ben 38 yaşındayım.amh 0,14 fsh en son 19 olarak ölçüldü.5 kere tüp bebek tedavisine başladık.yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya da boş çıktı.en son 19 fshla hiç gelişmedi yine iptal oldu.ilaçlar kürler(incir, soğan bal çöreotu tarçın vs) denemediğim şey kalamadı.şu an aslanpençesi hayıt zencefil suyu keten tohumu suyu içiyorum.tavsiyeniz var mı bu konuda.fsh düşmesi için ve yumurta gelişmesi için ne yapabilirim???
Hoş geldin ben forumun başlarında yoktum merak ediyorum sizin hamişlik hikayeniz nasıldı yaş fsh amh gibi değerlere rağmenMerhaba arkadaşlar tatil bitti döndüm. Uzun zamandır yazmadım ama duadan hiç eksik etmedim sizi. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda agri var. Hamiş arkadaşlarda da oldu mu ve kalp atisini ne zaman duydunuz arkadaslar?
teşekkür ederim cevabınız için.tedaviyi neden bıraktınız.ben 10 gün puregon ve merional kullandım ama hiç gelişmedi.inşallah yaptığımız kürlerin faydasını görürüz...Durumumuz neredeyse aynı benim fsh 18 amh 0,16 yaş 36,5 bir kızım var 5 yaşında Allah herkese nasip etsin coq10 ve arginmax almıştım gnc den doktor amh sonucundan daha iyi bir tablo gorduğunu söylemişti 3 yumi ile hemen tup bebek başlattılar iki puregon vurulup bıraktım tedaviyi. Şimdi ısırgan tohumu bal zencefil tarçın çorek otu yağı karabiber karıştırıyorum bi de buğday ektim çimini yiyeceğim bağışıklık için arısutum yok temin edeceğim bu ay incir havuç yedim 8 saatte falan atıldı yumim sanırım. Gelecek ay d vit bebe aspirini estrofem almayı düşünüyorum bir de 3 ay aralıksız yapamadım ben hiç bu uygulamaları 7 aydır durumumdan haberdarım
Alalacele başlatılmıştı ben önce kurlerle kendimi hazırlamak istiyordum bir de benim durumumda doğal yoldan olma şansı ile tup arasında fark yok gibi geldi belki yanlış bir hissiyattayım ama dr recai pabuçcu ya gitmiştim doğal olmaz dedi hemen tupe başladı. Ben yapamadım kaç aydır ama poyrazın annesi diye bloğu olan nihal hanım sabırla kaliteli yumiyi 3 ayda elde etmiş takviyeleri alıyorum hayıtı bırakıyorum bir hafta sebze yiyorum ikinci hafta koyveriyorumteşekkür ederim cevabınız için.tedaviyi neden bıraktınız.ben 10 gün puregon ve merional kullandım ama hiç gelişmedi.inşallah yaptığımız kürlerin faydasını görürüz...
Canım ben değildim o ama bende şuan adetin 8. Günündeyim incir yiyiyorum hayıt hapını bıraktım havucu nezaman uyanmam gerekli bilemiyorum onu testi alamadım. Bilgin veya önerin varmı canımSeninde öyle olmuştu di mi akıntı gibi bişey demiştin 16. Gün muydu
Havuç çok tüketiyorum ama çatlatıyormuş yumileri bizde zaten erken çatlama sorunu varCanım ben değildim o ama bende şuan adetin 8. Günündeyim incir yiyiyorum hayıt hapını bıraktım havucu nezaman uyanmam gerekli bilemiyorum onu testi alamadım. Bilgin veya önerin varmı canım
Merhaba canım Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Kürleri sıralamış yaptın yoksa birgün birini diğer gün başka birini mi? bunun önemli olduğunu düşünüyorum.merhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım.ben 38 yaşındayım.amh 0,14 fsh en son 19 olarak ölçüldü.5 kere tüp bebek tedavisine başladık.yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya da boş çıktı.en son 19 fshla hiç gelişmedi yine iptal oldu.ilaçlar kürler(incir, soğan bal çöreotu tarçın vs) denemediğim şey kalamadı.şu an aslanpençesi hayıt zencefil suyu keten tohumu suyu içiyorum.tavsiyeniz var mı bu konuda.fsh düşmesi için ve yumurta gelişmesi için ne yapabilirim???
İşte tamda bunu demek istedim havuç kürünün zamanı önemli bence.srnnlğr olarak mı yoksa yiyerek mi tüketiyorsun etkisi olurmu yemenin bilemiyorumHavuç çok tüketiyorum ama çatlatıyormuş yumileri bizde zaten erken çatlama sorunu var
Hergun bir tane yiyorum sebze tüketeyim diye şimdi embriyo kalitesini artırmakla ilgili topik okuyorum birçok detay varmış gerçekten mesela çorek otu karışımını adetin 2. Günü başlayın 12. Güne kadar diyor. Nar suyunu ihmal etmeyin diyor bir suru şey var böyle...İşte tamda bunu demek istedim havuç kürünün zamanı önemli bence.srnnlğr olarak mı yoksa yiyerek mi tüketiyorsun etkisi olurmu yemenin bilemiyorum
Bende oluyor ama nedenini hiç sormadım. İlk gün çok az kahve rengi bide son gün öyle. Sebebi varmı bilmiyorum ama brnde merak ediyorumKizlarr regli kahverengi sekilde olan varmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?