Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bende oluyor ama nedenini hiç sormadım. İlk gün çok az kahve rengi bide son gün öyle. Sebebi varmı bilmiyorum ama brnde merak ediyorum
benimde aynı senin gibi biterken bide başlarken kahverengi geliyor dr. anlattım üstünde durmadı normal mi bilmiyorum bende

Günaydın güzeller. Hepinize hayırlı haftalar.Umarım sağlıklı,huzurlu,iyi haberli bir hafta olur.Ben adet olmak üzereyim,bugün yarın gelir.2-3 gün erken gelecek gibi.Belki de soğan kürü ile ilgilidir.Neyse,hayırlısı olsuuuun.Gıcık ağrısı başladı bile ama olsun ya.Aslında adet olmakta güzel bir yönden.Hepinizi öpüyorum tatlışlar

Bende senin gibiyim canım FSH 18 amh 0,22 benimde denemediğim şey kalmadı .. Şimdi saraçoğlunun kürünü yapıyorum-sabah alşam 1 yemek kaşığı zencefil suyu içiyorum ayrıca ısırgan tohumu kullanıyorum.. Artı vitaminler...

Merhaba canım Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Kürleri sıralamış yaptın yoksa birgün birini diğer gün başka birini mi? bunun önemli olduğunu düşünüyorum.
saraçoğlunun verdği sırayla yaptım.incir kürüyle yumurta gelişiyor ama boş çıkıyor malesef.kiste dönüşüyor...

RUMUZ YAŞ EN YÜKSEK FSH AMH BAT
EGE ASYA 34 23 yok hamiş
yapayalniz1 ? ? yok hamiş
ebrukkkk ? 9,5 yok hamiş
zeynepzumra 28 ? yok hamiş
brnh 22 9,7 yok hamiş
gulbil 37 29 yok 16.12.2015
nisanok 34 18 0,22 29.12.2015
34ebrari34 ? ? ? ?
sekerpancari 34 19,7 0,74 06.Şub
gibigibiyim 36 17 0,89 08.Şub
Gobe 36 18,9 1,62 11.Şub
monte cristo prensesi 39 23,6 yok 11.Şub
moyaalitu 37 39 0,03 11.Şub
mavera49 ? 108 0,01 11.Şub
toprak-35 25 5,7 yok 19.Şub
semizotu_ 26 15,6 yok 19.Şub
fshe2 37 18 0,16 25.Şub
Sonbaharrr01 39 17 0,15 25.Şub
arkadasimes ? ? ? 25.Şub
amayaa 35 19 ? 27.Şub
asli5361 23 11,7 1,3 28.Şub
melisyasemen ? ? ? 28.Şub
sibel15 43 43 0,08 02.Mar
nilperi16 39 105 0,2 ?
yakamoz007 27 45 0,1 ?
rozbin 36 132 0,02 09.Oca
computertchr 38 0,14 ?

beni yanlış yazmışsın cnm.yaş 28 fsh 19 amh 0,14 bat20 şubat

RUMUZ................................ YAŞ..................... EN YÜKSEK FSH....... AMH............ BAT
EGE ASYA............................ 34..................... 23................................ yok................ hamiş
yapayalniz1........................... ?......................... ?.................................. yok............... hamiş
ebrukkkk............................... ?........................ 9,5................................ yok............... hamiş
zeynepzumra........................ 28...................... ?.................................. yok................ hamiş
brnh...................................... 22....................... 9,7............................... yok................ hamiş
gulbil..................................... 37....................... 29................................ yok................ 16.12.2015
nisanok.................................. 34....................... 18............................... 0,22................ 29.12.2015
34ebrari34............................. ?.......................... ?................................. ?..................... ?
sekerpancari .......................... 34....................... 19,7............................ 0,74............... 06.Şub
gibigibiyim............................. 36........................ 17............................... 0,89............... 08.Şub
Gobe....................................... 36........................ 18,9............................ 1,62................ 11.Şub
monte cristo prensesi............. 39........................ 23,6............................ yok................. 11.Şub
moyaalitu............................... 37........................ 39................................ 0,03............... 11.Şub
mavera49................................ ?......................... 108............................... 0,01............... 11.Şub
toprak-35................................. 25....................... 5,7................................ yok................ 19.Şub
semizotu_ ............................... 26....................... 15,6.............................. yok................ 19.Şub
fshe2......................................... 37....................... 18................................ 0,16............... 25.Şub
Sonbaharrr01........................... 39........................ 17............................... 0,15............... 25.Şub
arkadasimes............................. ?.......................... ?................................. ?.................... 25.Şub
amayaa.................................... 35......................... 19............................... ?.................... 27.Şub
asli5361..................................... 23........................ 11,7............................. 1,3................ 28.Şub
melisyasemen........................... ?........................... ?................................. ?................... 28.Şub
sibel15........................................ 43......................... 43.............................. 0,08............. 02.Mar
nilperi16..................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007............................. 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
rozbin........................................ 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr............................ 38.......................... ?................................ 0,14................ ?

ben buradan almıştım fsh da en yüksek olan değildir belki diye yazmamıştım.

Günaydın kuzularrr @mavera49 canım malesef ben ayın 2sinde regl oldum 5 gün erken.. Şu an bitti sayılır reglm olayın kahverengi lekelenme kısımlarındayım :) T tcetveli canım kahverengi lekelenmem genelde regl son 1-2 günü olur benim oldu olası böyle o konunun fsh la ilgisi yok ufak geçici kistler oluyo bi çoğumuzda döngü içinde, onların atılmasıyla olan bişey o kahverengiler sorun yok merak etme :) computertchr hoşgeldin aramıza canım.. Bizim çoğumuzun durumları benzer zaten fsh düşürmek için hayıt ve aslan pençesi en güzel çözüm o kürlere devam et.. Benim 1 ayda 17 den 3 e düştü fsh ım o şekilde :) yumurtayı kaliteli hale getirmek içinse arkadaşlar incir ve havuç kürü uyguluyolar genelde ve de çörekotu+bal+tarçın kürü de çatlamasına yardımcı oluyo.. Tabi mesela inciri eğer benim gibi prolaktinin de yükekse yememende fayda var.. Kaş yapalım derken göz çıkarmamak lazım :)

fshe2 canım seni atladım kusura bakma Ovulasyonu çok güzel yakalamışsın.. Yumurtanın erken atılması diye bişey yoktur.. Zaten yumurta gözle görülür bi şekilde atılmaz rahim içinde eriyerek kaybolur ve bu tam çatlamadan 24 saat sonra olur.. O yüzden yumurtam atıldı diye düşünüp umarım ilişkiyi ihmal etmemişsindir.. Ertesi gün o test silinirdi muhtemelen yani silinince yumurta çatlamış oluyo bunu da bir parantez olarak söylemeden geçmeyeyim

RUMUZ................................ YAŞ...............EN YÜKSEK FSH............ AMH............ BAT
EGE ASYA............................ 34........................ 23................................ yok................ hamiş
yapayalniz1........................... ?........................... ?.................................. yok............... hamiş
ebrukkkk............................... ?.......................... 9,5................................ yok............... hamiş
zeynepzumra........................ 28........................ ?.................................. yok................ hamiş
brnh...................................... 22......................... 9,7............................... yok................ hamiş
gulbil..................................... 37......................... 29................................ yok................ 16.12.2015
nisanok.................................. 34......................... 18............................... 0,22................ 29.12.2015
34ebrari34............................. ?........................... ?................................. ?..................... ?
sekerpancari .......................... 34....................... 19,7............................ 0,74............... 06.Şub
gibigibiyim............................. 36........................ 17............................... 0,89............... 08.Şub
Gobe....................................... 36........................ 18,9............................ 1,62................ 11.Şub
monte cristo prensesi............. 39........................ 23,6............................ yok................. 11.Şub
moyaalitu............................... 37........................ 39................................ 0,03............... 11.Şub
mavera49................................ ?......................... 108............................... 0,01............... 11.Şub
toprak-35................................. 25....................... 5,7................................ yok................ 19.Şub
semizotu_ ............................... 26....................... 15,6.............................. yok................ 19.Şub
fshe2......................................... 37....................... 18................................ 0,16............... 25.Şub
Sonbaharrr01........................... 39........................ 17............................... 0,15............... 25.Şub
arkadasimes............................. ?.......................... ?................................. ?.................... 25.Şub
amayaa.................................... 35......................... 19............................... ?.................... 27.Şub
asli5361..................................... 23........................ 11,7............................. 1,3................ 28.Şub
melisyasemen.......................... ?........................... ?................................. ?................... 28.Şub
sibel15....................................... 43......................... 43.............................. 0,08............. 02.Mar
nilperi16.................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007............................ 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
rozbin....................................... 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr........................... 28.......................... 19................................0,14................20.Şub

Benim regl 2 şubatta oldu bitti bile canım :)

kızlarrr günaydınlar, iyi haftalar herkese, geçmişi okudum merak etmişsinizzz, EGE ASYA brnh Gobe kıyamam ben sizeeee, cumartesi sabah 10 dan akşam 5 e kadar toplantıdaydım, çok feci bi gün geçirdim, hiç giremedim,dün de pazardı malum evde,ev işleri alışveriş derken gelemedim, merak edilecek bir şey yok canlarım beniiimmmm,

herkes iyidir umarımmmm, ben artık her şeyden bunalma noktasındayım, bugün istifa etme düşüncesi ile geldim,biraz kafamı dinlemek istiyorum,çalışmayacağım artık,bunlar beni pek bunaltıyorlar....

bu arada regle son 3 günnnnn bu sabah hayıt suyu ve aslanpençesine başladım tekrardan, adet bitimine kadar devaaammmm

canım sen hangi listeyi kopyalıyorsun acaba,son listeyi bulup yapsaydın ya,sürekli değişiklikler oluyor çünkü

Günaydın canım Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah ve tabiki hakkında hayırlısı olsun Bu konulardan sıkılma konusunda çok benzeşiyoruz biliyosun benim de son ayım diyebilirim artık :) Hayıt ve aslan pençesi için biraz acele etmişsin ama sanki başlamak için reglyi bekleseydin keşke

öhöööööööö 14. günü değerlendirdim ama negatif düşünerek, aslında 15. günü de değerlendiririm diyordum kendimi atıldığına inandırarak yapmadım, ovüyü de tekrarlamadım, kendimi inandırmışım ya bir şekilde, dün gece ilginç bir şekilde sağ overim bayağı bir ağrıdı, a dedim ikinci yumurtam mı çatlıyor, doktor 3 demişti bir de iki tane hormon iğnesi vuruldum ya havaya girdim herhalde eşime de diyorum bak 9 saatte gitti nasıl yakalayacağız biz bu yumurtayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…