benimde aynı senin gibi biterken bide başlarken kahverengi geliyor dr. anlattım üstünde durmadı normal mi bilmiyorum bendeBende oluyor ama nedenini hiç sormadım. İlk gün çok az kahve rengi bide son gün öyle. Sebebi varmı bilmiyorum ama brnde merak ediyorum
Fsh yuksekse oluyormus galiba kafam karisti:)Bende oluyor ama nedenini hiç sormadım. İlk gün çok az kahve rengi bide son gün öyle. Sebebi varmı bilmiyorum ama brnde merak ediyorum
Bende senin gibiyim canım FSH 18 amh 0,22 benimde denemediğim şey kalmadı .. Şimdi saraçoğlunun kürünü yapıyorum-sabah alşam 1 yemek kaşığı zencefil suyu içiyorum ayrıca ısırgan tohumu kullanıyorum.. Artı vitaminler...merhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım.ben 38 yaşındayım.amh 0,14 fsh en son 19 olarak ölçüldü.5 kere tüp bebek tedavisine başladık.yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya da boş çıktı.en son 19 fshla hiç gelişmedi yine iptal oldu.ilaçlar kürler(incir, soğan bal çöreotu tarçın vs) denemediğim şey kalamadı.şu an aslanpençesi hayıt zencefil suyu keten tohumu suyu içiyorum.tavsiyeniz var mı bu konuda.fsh düşmesi için ve yumurta gelişmesi için ne yapabilirim???
saraçoğlunun verdği sırayla yaptım.incir kürüyle yumurta gelişiyor ama boş çıkıyor malesef.kiste dönüşüyor...Merhaba canım Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Kürleri sıralamış yaptın yoksa birgün birini diğer gün başka birini mi? bunun önemli olduğunu düşünüyorum.
beni yanlış yazmışsın cnm.yaş 28 fsh 19 amh 0,14 bat20 şubatRUMUZ YAŞ EN YÜKSEK FSH AMH BAT
EGE ASYA 34 23 yok hamiş
yapayalniz1 ? ? yok hamiş
ebrukkkk ? 9,5 yok hamiş
zeynepzumra 28 ? yok hamiş
brnh 22 9,7 yok hamiş
gulbil 37 29 yok 16.12.2015
nisanok 34 18 0,22 29.12.2015
34ebrari34 ? ? ? ?
sekerpancari 34 19,7 0,74 06.Şub
gibigibiyim 36 17 0,89 08.Şub
Gobe 36 18,9 1,62 11.Şub
monte cristo prensesi 39 23,6 yok 11.Şub
moyaalitu 37 39 0,03 11.Şub
mavera49 ? 108 0,01 11.Şub
toprak-35 25 5,7 yok 19.Şub
semizotu_ 26 15,6 yok 19.Şub
fshe2 37 18 0,16 25.Şub
Sonbaharrr01 39 17 0,15 25.Şub
arkadasimes ? ? ? 25.Şub
amayaa 35 19 ? 27.Şub
asli5361 23 11,7 1,3 28.Şub
melisyasemen ? ? ? 28.Şub
sibel15 43 43 0,08 02.Mar
nilperi16 39 105 0,2 ?
yakamoz007 27 45 0,1 ?
rozbin 36 132 0,02 09.Oca
computertchr 38 0,14 ?
ay pardon düzelteyimbeni yanlış yazmışsın cnm.yaş 28 fsh 19 amh 0,14 bat20 şubat
ben buradan almıştım fsh da en yüksek olan değildir belki diye yazmamıştım.merhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım.ben 38 yaşındayım.amh 0,14 fsh en son 19 olarak ölçüldü.5 kere tüp bebek tedavisine başladık.yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya da boş çıktı.en son 19 fshla hiç gelişmedi yine iptal oldu.ilaçlar kürler(incir, soğan bal çöreotu tarçın vs) denemediğim şey kalamadı.şu an aslanpençesi hayıt zencefil suyu keten tohumu suyu içiyorum.tavsiyeniz var mı bu konuda.fsh düşmesi için ve yumurta gelişmesi için ne yapabilirim???
Benim regl 2 şubatta oldu bitti bile canım :)RUMUZ................................ YAŞ..................... EN YÜKSEK FSH....... AMH............ BAT
EGE ASYA............................ 34..................... 23................................ yok................ hamiş
yapayalniz1........................... ?......................... ?.................................. yok............... hamiş
ebrukkkk............................... ?........................ 9,5................................ yok............... hamiş
zeynepzumra........................ 28...................... ?.................................. yok................ hamiş
brnh...................................... 22....................... 9,7............................... yok................ hamiş
gulbil..................................... 37....................... 29................................ yok................ 16.12.2015
nisanok.................................. 34....................... 18............................... 0,22................ 29.12.2015
34ebrari34............................. ?.......................... ?................................. ?..................... ?
sekerpancari .......................... 34....................... 19,7............................ 0,74............... 06.Şub
gibigibiyim............................. 36........................ 17............................... 0,89............... 08.Şub
Gobe....................................... 36........................ 18,9............................ 1,62................ 11.Şub
monte cristo prensesi............. 39........................ 23,6............................ yok................. 11.Şub
moyaalitu............................... 37........................ 39................................ 0,03............... 11.Şub
mavera49................................ ?......................... 108............................... 0,01............... 11.Şub
toprak-35................................. 25....................... 5,7................................ yok................ 19.Şub
semizotu_ ............................... 26....................... 15,6.............................. yok................ 19.Şub
fshe2......................................... 37....................... 18................................ 0,16............... 25.Şub
Sonbaharrr01........................... 39........................ 17............................... 0,15............... 25.Şub
arkadasimes............................. ?.......................... ?................................. ?.................... 25.Şub
amayaa.................................... 35......................... 19............................... ?.................... 27.Şub
asli5361..................................... 23........................ 11,7............................. 1,3................ 28.Şub
melisyasemen........................... ?........................... ?................................. ?................... 28.Şub
sibel15........................................ 43......................... 43.............................. 0,08............. 02.Mar
nilperi16..................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007............................. 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
rozbin........................................ 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr............................ 38.......................... ?................................ 0,14................ ?
canım sen hangi listeyi kopyalıyorsun acaba,son listeyi bulup yapsaydın ya,sürekli değişiklikler oluyor çünküRUMUZ................................ YAŞ..................... EN YÜKSEK FSH....... AMH............ BAT
EGE ASYA............................ 34..................... 23................................ yok................ hamiş
yapayalniz1........................... ?......................... ?.................................. yok............... hamiş
ebrukkkk............................... ?........................ 9,5................................ yok............... hamiş
zeynepzumra........................ 28...................... ?.................................. yok................ hamiş
brnh...................................... 22....................... 9,7............................... yok................ hamiş
gulbil..................................... 37....................... 29................................ yok................ 16.12.2015
nisanok.................................. 34....................... 18............................... 0,22................ 29.12.2015
34ebrari34............................. ?.......................... ?................................. ?..................... ?
sekerpancari .......................... 34....................... 19,7............................ 0,74............... 06.Şub
gibigibiyim............................. 36........................ 17............................... 0,89............... 08.Şub
Gobe....................................... 36........................ 18,9............................ 1,62................ 11.Şub
monte cristo prensesi............. 39........................ 23,6............................ yok................. 11.Şub
moyaalitu............................... 37........................ 39................................ 0,03............... 11.Şub
mavera49................................ ?......................... 108............................... 0,01............... 11.Şub
toprak-35................................. 25....................... 5,7................................ yok................ 19.Şub
semizotu_ ............................... 26....................... 15,6.............................. yok................ 19.Şub
fshe2......................................... 37....................... 18................................ 0,16............... 25.Şub
Sonbaharrr01........................... 39........................ 17............................... 0,15............... 25.Şub
arkadasimes............................. ?.......................... ?................................. ?.................... 25.Şub
amayaa.................................... 35......................... 19............................... ?.................... 27.Şub
asli5361..................................... 23........................ 11,7............................. 1,3................ 28.Şub
melisyasemen........................... ?........................... ?................................. ?................... 28.Şub
sibel15........................................ 43......................... 43.............................. 0,08............. 02.Mar
nilperi16..................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007............................. 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
rozbin........................................ 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr............................ 38.......................... ?................................ 0,14................ ?
Günaydın canım Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah ve tabiki hakkında hayırlısı olsunkızlarrr günaydınlar, iyi haftalar herkese, geçmişi okudum merak etmişsinizzz,EGE ASYA brnh Gobe kıyamam ben sizeeee, cumartesi sabah 10 dan akşam 5 e kadar toplantıdaydım, çok feci bi gün geçirdim, hiç giremedim,dün de pazardı malum evde,ev işleri alışveriş derken gelemedim, merak edilecek bir şey yok canlarım beniiimmmm,
herkes iyidir umarımmmm, ben artık her şeyden bunalma noktasındayım, bugün istifa etme düşüncesi ile geldim,biraz kafamı dinlemek istiyorum,çalışmayacağım artık,bunlar beni pek bunaltıyorlar....
bu arada regle son 3 günnnnnbu sabah hayıt suyu ve aslanpençesine başladım tekrardan, adet bitimine kadar devaaammmm
öhööööööööfshe2 canım seni atladım kusura bakma Ovulasyonu çok güzel yakalamışsın.. Yumurtanın erken atılması diye bişey yoktur.. Zaten yumurta gözle görülür bi şekilde atılmaz rahim içinde eriyerek kaybolur ve bu tam çatlamadan 24 saat sonra olur.. O yüzden yumurtam atıldı diye düşünüp umarım ilişkiyi ihmal etmemişsindir.. Ertesi gün o test silinirdi muhtemelen yani silinince yumurta çatlamış oluyo bunu da bir parantez olarak söylemeden geçmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?