Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım onlar reglde de hamişlikte de kullanıldığı için sakınca görmedim, hamile olma ihtimalim olmadığı için de çekinmedim,fsh ı düşürmem gerek,yükseldi bu ara sanki, hormonlarım zıplamış gibi hissediyorum, sinirlerim tepemde,barut gibi dolaşıyorum ortalıkta,bakalım bugün kime patlayacağım

canım sen hangi listeyi kopyalıyorsun acaba,son listeyi bulup yapsaydın ya,sürekli değişiklikler oluyor çünkü
günaydın monteciğim seni görmek ne kadar güzel, bırakmıyoruz di mi yakanı, ben excelde yapmıştım, tablo yapma için çabalıyordum, çok zordu yapamadım, eski listeyi bulayım, bat lar yanlış olabilir....

Bende dün itibariyle çok sinirliydim, noluyor dedim kendi kendime, dün gece bir tane hayıt kapsülü içtim, sabah melek gibiyim :)

O da olabilir canım 3 yumurtan varsa ihtimal dahilinde.. Ama genel olarak bir kural var ki yumurtalardan biri çatladığında ötekiler de işe yaramaz hale geliyomuş.. ama tabi istisnalar da sözkonusu biliyosun ki çoğul gebelik diye bi gerçek var .. dolayısıyla sonradan yumurtan da çatlayabilir.. Ama 14. günü değerlendirdiysen çok endişe etmene gerek yok spermler 72 saat canlı kaldığı için onların çatlayan yumurtanı yakalayacağı varsa zaten yakalamıştır.. Ben de çatlamadan bir gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım

Anladım canım tabi sakıncası yok diye biliyorum ben de ama ne biliyim işte nolur nolmaz pimpirikliyimya Valla patla patlayabildiğin kadar içimize attıkça zaten bu gerginlikler gerçekleşiyo.. Biraz da onlar düşünsün

Canım senin rezerv iyi ya, ah ah bende eskiden zırt pırt hamiş kalıyordum ama son bir yıldır kimyasal bilem olmadı...

Günaydın kızlar, hafta sonu ancak telefondan takip ettim ama yazamadım, iş yerinden daha kolay oluyo. Ben bu ay adet olmıycam heralde, tamamen kesildi gibi geliyo bana. Nasıl yumurtam olacak adet olmazsam. Doktora da cuma günü gidicem. Su gibi akıntım oluyo kaç gündür, sizce normal mi?

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49..........................103fsh.................................0.01amh.............................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................03.02.2016

gibigibiyim canım mart ayına ne yazalım tarih?
fshe2 buydu sanırım canım son liste

listede ben yokum yaş:36 fsh:132 amh:0.02 Bi de kızlar bişey sorcam hamile kalırsak ve anlamazsan kürlere devam etmemiz sakıncalı olur mu?

evet canım buldum bende gibigibiyim ile 34ebrari34 ün batları eklenmemiş benimkinde ama yeni gelenlerin bilgileri var...

AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT

EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49..........................103fsh.................................0.01amh.............................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................03.02.2016
yeni gelen arkadaşlar,hoşgelmişler
N nilperi16 ..................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007 ............................. 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
R rozbin ........................................ 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr ............................ 38.......................... ?................................ 0,14................ ?

Eren Şahin diye bir embriyolog olduğunu iddia eden ahlaksızdan size de mesaj geldi mi arkadaşlar?

Merhaba ben Embriyolog Eren ŞAHİN. Öncelikle geçmiş olsun. Eğer danışmak ve sormak istediğiniz bişey olursa lütfen çekinmeden sorunuz,seve seve yardımcı olurum.

Eğer "amh" düşük ve "fsh" yükselen şekilde artış gösteriyorsa maalesef üzülerek söylemeliyimki sıkıntı var demektir. Ya folikül gelişmeyecek ya da gelişse bile çıkacak yumurta sayısı çok az olacaktır. Ki sizde de durum malesef böyle ilerlemiş.

Eğer yanlış anlamazsanız size bi tavsiyede bulunmak isterim. Yumurta donasyonu denemeyi hiç düşündünüz mü? Sonuçta yumurta donörün bile olsa sizin bedeninizde gelişecek büyüyecek ve ona bi şekilde biyolojik annelik de yapmış olacaksınız. Ve inşallah annelik sevincini yaşayacaksınız.

Eşinizin sperm morfolojisi kötü hatta sıfır demişsiniz ama mikroskop altında en iyi sperm seçildiği için yumurta sayısınca sperm bulunabilir. Yeterki eşinizin sperm üretimi olsun.

Eğer yumurta donasyonunu düşünürseniz size Kıbrıs'ta tavsiye edebileceğim başarılı merkezler mevcuttur.

Çok geçmiş olsun,hayırlı haberler almanız dileği ile..

monte computertchr nin bilgilerini değiştirebilir misin
computertchr........................... 28.......................... 19................................0,14................20.Şub

Kızlar benim değerlerimi ve adımı siler misiniz. Bu forum tüccarlara bu şekilde prim verecekse kaydımı silmeye karar verdim. Sinirden elim ayağım titriyor bu nasıl bir ahlaksızlıktır lanet olsun.

Üç kuruş para kazanacaklar diye adamların yaptığına bakar mısınız. İnsanda psikoloji huzur bırakmıyorlar. Ahlaksızlık diz boyu.

Canım senin rezerv iyi ya, ah ah bende eskiden zırt pırt hamiş kalıyordum ama son bir yıldır kimyasal bilem olmadı...
Valla 1'in altı pek iyi değil diyo doktorlar canım ama kaldım işte.. Şimdi kalamıyorum bildiğin üzre Sen de kalırsın olumsuz düşünme İnşallah hepimiz kalıcaz

Canım benim martta ne zaman olur bilmiyorum biliyosun biraz saçmaladı düzenim bence 3 şubat olarak kalsın çatlama olduğunda yeni tarih ekleriz

Özel mesaj mı geldi bu ne yaa ona mı kalmış yumurta donasyonu yönetime şikayet et direk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…