Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ettim ama burdan da iğrendim. Ahlaksız herif maslak acıbademde bile çalışmış. Nasıl insanlarla muhattap oluyoruz bilmeden böyle. Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın böylelerine de sebep olduklarını başına versin inşallah ne diyeyim.

Çok çok üzüldüm seni böyle üzdükleri için '2016 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar' diye bir forumda görmüştüm ben bu tablo ve verileri. sürekli soruyoruz ya birbirimize sormayalım hem de umut olur sonuçlara rağmen hamiş olanlar diye önermiştim bu verileri de girelim diye.

@mavera49 ve sekerpancari

Ben bu ay adet olmıycam heralde, tamamen kesildi gibi geliyo bana. Nasıl yumurtam olacak adet olmazsam. Doktora da cuma günü gidicem. Su gibi akıntım oluyo kaç gündür, sizce normal mi?

Bi de kızlar bişey sorcam: Kürlere devam ederken hamile kalırsak ve anlamazsak sakıncalı olur mu?

şerefsiz midir nedir? o kim oluyor ki bizim hakkımızda hüküm verip öneride bulunuyor..takma kafana kuzum,densiz çok...listeyi değiştirip eski düzene dönelim, kimse değerlerimizi bilip musallat olmasın... fshe2 canım listeyi eskiye döndürüyorum...

LİSTEMİZ BU ŞEKİLDE KALACAKTIR KIZLAR, KİMSE DEĞERLERİMİZİ BİLMEYECEK!
KİMSE BİZİM TOPİKTEKİİ GÜZELLERİMİZİ ÜZEMEZ...DONASYON ÖNERİSİ İLE ÖZELDEN MESAJ YAZAN ŞARLATANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ, CANINIZI SIKMAYINIZZZZZ...................

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ....................................................................................... ........................... hamiş
G gulbil10 ..................................................................................................................16.12.2015
N nisanok .................................................................................................................29.12.2015
sekerpancari ..........................................................................................................06.02.2016
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
Gobe ..................................... .................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
@mavera49............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
yeni gelen arkadaşlar,hoşgelmişler
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?

Yeni 40 oldum, fsh 105, amh 0.2

Günaydın arkadaşlar. Bugün yumurta takibi için doktora gidecektim duruma göre çatlatma iğnesi verecekti doktor ama eşim rahatsızlandı hastanede yatacak boşa gitti bu ayda . Tabi sağlığı daha önemli ama gereksiz yere hormon ilacı kullanmış oldum. Herşeyde bir hayır vardır heralde. Dua edermisiniz eşin bian önce iyileşsin

Canım böyle çok iyi yapmışsın kimsenin bişey bilmesine gerek yok biz zaten gerektiğinde birbirimize söylüyoruz

İlaç kullanıyorumya canım bi ters etki yapar diye çekiniyorum fazla gelmesin diye.. Artık sonra yerim onları
aayy yok be cnmm bal tarcın dan ne olcaka ıkı ay klmen kullandım + progestann yınede bal tarcın yaptmm hıc bısey olmadııı farzettki kahvaltıda bal yedınn ne yapabılır yanıı delii D:

aayy yok be cnmm bal tarcın dan ne olcaka ıkı ay klmen kullandım + progestann yınede bal tarcın yaptmm hıc bısey olmadııı farzettki kahvaltıda bal yedınn ne yapabılır yanıı delii D:
Ne biliyim kız çörekotu çatlamayı yumurtayı fln da etkiliyoya ondan dedim Bu ilaç zaten yumurta uyarıcıymış klomen gibi bişey biraz hafifiymiş

kızlar yaaa, istifa ettim , sabahtan beri bi orada bi burada toplaşıp görüşüyoruz, öğle yemeğinde büyük patron dışarı çıkardı beni, kabul etmiyorlar ayrılmamı, ne kadar kararlı ve kesin konuşsam da olmaz diyor terfi verdi, ay başından itibaren her şey farklı olacak diyor ama ben istemiyorum kiii, elimi kolumu bağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…