Çok çok üzüldüm seni böyle üzdükleri için '2016 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar' diye bir forumda görmüştüm ben bu tablo ve verileri. sürekli soruyoruz ya birbirimize sormayalım hem de umut olur sonuçlara rağmen hamiş olanlar diye önermiştim bu verileri de girelim diye.Ettim ama burdan da iğrendim. Ahlaksız herif maslak acıbademde bile çalışmış. Nasıl insanlarla muhattap oluyoruz bilmeden böyle. Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın böylelerine de sebep olduklarını başına versin inşallah ne diyeyim.
şerefsiz midir nedir? o kim oluyor ki bizim hakkımızda hüküm verip öneride bulunuyor..takma kafana kuzum,densiz çok...listeyi değiştirip eski düzene dönelim, kimse değerlerimizi bilip musallat olmasın...Eren Şahin diye bir embriyolog olduğunu iddia eden ahlaksızdan size de mesaj geldi mi arkadaşlar?
Merhaba ben Embriyolog Eren ŞAHİN. Öncelikle geçmiş olsun. Eğer danışmak ve sormak istediğiniz bişey olursa lütfen çekinmeden sorunuz,seve seve yardımcı olurum.
Eğer "amh" düşük ve "fsh" yükselen şekilde artış gösteriyorsa maalesef üzülerek söylemeliyimki sıkıntı var demektir. Ya folikül gelişmeyecek ya da gelişse bile çıkacak yumurta sayısı çok az olacaktır. Ki sizde de durum malesef böyle ilerlemiş.
Eğer yanlış anlamazsanız size bi tavsiyede bulunmak isterim. Yumurta donasyonu denemeyi hiç düşündünüz mü? Sonuçta yumurta donörün bile olsa sizin bedeninizde gelişecek büyüyecek ve ona bi şekilde biyolojik annelik de yapmış olacaksınız. Ve inşallah annelik sevincini yaşayacaksınız.
Eşinizin sperm morfolojisi kötü hatta sıfır demişsiniz ama mikroskop altında en iyi sperm seçildiği için yumurta sayısınca sperm bulunabilir. Yeterki eşinizin sperm üretimi olsun.
Eğer yumurta donasyonunu düşünürseniz size Kıbrıs'ta tavsiye edebileceğim başarılı merkezler mevcuttur.
Çok geçmiş olsun,hayırlı haberler almanız dileği ile..
Yeni 40 oldum, fsh 105, amh 0.2AD .........................................YAŞ......................EN YÜKSEK FSH................ AMH................ BAT
EGE ASYA ...........................34..............................23,07........................................................hamiş
Y yapayalniz1 ..............................................................................................................................hamiş
@ebrukkkk .................................................................................................................................hamiş
zeynepzumra ...........................................................................................................................hamiş
brnh ......................................22.............................................................................................. hamiş
G gulbil10 ...................................37...................................29.................................YOK..............16.12.2015
N nisanok ..................................34............................................................................................ 29.12.2015
sekerpancari ..................... ....33................................19,66.............................0,74.................06.02.2016
no_name_ ...........38................................23,6..................................YOK.............. 11.02.2016
Gobe ..................................... 36 ...............................18,93.................................1,62................11.02.2016
moyaalitu .................................................................................................................................. 11.02.2016
@mavera49..........................103fsh.................................0.01amh.............................................. 11.02.2016
semizotu_ ............................26................................15,6..........................................................19.02.2016
toprak-35 ..............................25................................5,75.........................................................19.02.2016
fshe2 .....................................36.5............................ 18 ...................................0,16.................25.02.2016
Sonbaharrr01 ............................................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ..............................................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................23..............................11,7.....................................1,3.................28.02.2016
amayaa ....................................35............................................................................................. 27.02.2016
melisyasemen .............................................................................................................................28.02.2016
sibel15 ......................................43............................................................................................. 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................34 .................................17...................................0,89................03.02.2016
yeni gelen arkadaşlar,hoşgelmişler
N nilperi16 ..................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007 ............................. 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
R rozbin ........................................ 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr ............................ 38.......................... ?................................ 0,14................ ?
ıyıyımm cnm senhoşbuldum kuzum,iyi misin????
Burdayım canım ben :) nasılsın iyimisinn??kızlar nerelere kayboldunuz yıne
ıyıyım cnm cok şükürrr senBurdayım canım ben :) nasılsın iyimisinn??
Ben de iyiyim tatlım koşturmacalı bir p.tesi sendromu dışında bi sıkıntı yok şükür.. Reglm bitti.. Çarşamba günü yumurtalarıma bakılıcak işte şimdilik başka bi değişiklik yok gibi bende :)ıyıyım cnm cok şükürrr sen
Canım böyle çok iyi yapmışsın kimsenin bişey bilmesine gerek yok biz zaten gerektiğinde birbirimize söylüyoruzLİSTEMİZ BU ŞEKİLDE KALACAKTIR KIZLAR, KİMSE DEĞERLERİMİZİ BİLMEYECEK!
KİMSE BİZİM TOPİKTEKİİ GÜZELLERİMİZİ ÜZEMEZ...DONASYON ÖNERİSİ İLE ÖZELDEN MESAJ YAZAN ŞARLATANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ, CANINIZI SIKMAYINIZZZZZ...................
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ....................................................................................... ........................... hamiş
G gulbil10 ..................................................................................................................16.12.2015
N nisanok .................................................................................................................29.12.2015
sekerpancari ..........................................................................................................06.02.2016
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
Gobe ..................................... .................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
@mavera49............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
yeni gelen arkadaşlar,hoşgelmişler
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
bal tarcın yee etkılıo bayaaBen de iyiyim tatlım koşturmacalı bir p.tesi sendromu dışında bi sıkıntı yok şükür.. Reglm bitti.. Çarşamba günü yumurtalarıma bakılıcak işte şimdilik başka bi değişiklik yok gibi bende :)
İlaç kullanıyorumya canım bi ters etki yapar diye çekiniyorum fazla gelmesin diye.. Artık sonra yerim onlarıbal tarcın yee etkılıo bayaa
aayy yok be cnmm bal tarcın dan ne olcaka ıkı ay klmen kullandım + progestann yınede bal tarcın yaptmm hıc bısey olmadııı farzettki kahvaltıda bal yedınn ne yapabılır yanıı delii D:İlaç kullanıyorumya canım bi ters etki yapar diye çekiniyorum fazla gelmesin diye.. Artık sonra yerim onları
Ne biliyim kız çörekotu çatlamayı yumurtayı fln da etkiliyoya ondan dedimaayy yok be cnmm bal tarcın dan ne olcaka ıkı ay klmen kullandım + progestann yınede bal tarcın yaptmm hıc bısey olmadııı farzettki kahvaltıda bal yedınn ne yapabılır yanıı delii D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?