Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

eee canım sonucc nedır suan

farklı olacak dedikleri ne canım peki?Yani oradaki problem ne?

Tamam canım en iyisi öyle olsun kimsenin canı sıkılmasın tabii

eee canım sonucc nedır suan
sonuç: ayrılamıyorum ne olacak ben de bilmiyorum... genel md. yardımcılığına atadılar beni, proje koordinatörü alınacak, o da bana bağlı altımda çalışacak, iş yüküm hafifleyecek, yetkilerim arttırılacak...ama daha free çalışabileceğim... söylenene göre

Geçmiş olsun belki o hormonlarla doğal gebelik nasip olur

yanı bısey oldugunda ızın alamıosunnn doktora bıle gıdemedıın bu iş yüzünden onlarıda hallett iizizn alabıl en azndan gerektgnde

farklı olacak dedikleri ne canım peki?Yani oradaki problem ne?
canım sıkıntı şu: çok büyük bir proje ve tüm sorumluluğu bana yüklediler,büyük bir yatırım yapıyoruz,mart ayında başlayacak, 1 yıla yakındır alt yapısını oluşturduk, raporlar toplantılar vs, ama üstümde çok yük var, bizim şirket anonim şirket, tepemde bir sürü patron var,kimi yurt dışında kimi şehir dışında ama ciddi bir baskı var ve ben çok bunaldım... doktora gidemiyorum,kendime zaman ayıramıyorum, çok bunalmış ve baskı altında hissediyorum kendimi...

farklı olacak dedikleri, bana yetki yükleyip sorumluluğumu atacağım bir proje yöneticisi alacaz ve yön.krl.üyeleri ile o savaşacak :)

Peki nasıl hissediyorsun?

yanı bısey oldugunda ızın alamıosunnn doktora bıle gıdemedıın bu iş yüzünden onlarıda hallett iizizn alabıl en azndan gerektgnde
tatlım izin benim için sorun değil,izin alacağım bir mercii yok sorun orada, yön.krl. toplantısı olduğunda,ölmüş bile olsan o toplantıya geleceksin, dolayısıyla birini arayıp ben gelemeyecem deme lüksüm yok,iş sorumluluğu ve fazlalığından dolayı

Peki nasıl hissediyorsun?
iyi hissetmiyorum çünkü artık isteğim terfi ya da daha fazla maaş değil,isteğim evde dinlenmek,spor yapmak, yüzmek, hobilerime vakit ayırmak..dolayısı ile benim için bi hoşluk olmadı... herkes kendini düşünüyor,adam diyor kendimi düşünerek seni bırakamam, senin gibisini bulamayacağımızı bildiğim için diyor eee beni kim düşünecek

Peki bunu söyledin mi,sağlıkla alakalı sık doktora gidip gelmem gerekecek bunu kabul edebiliyor musunuz dedin mi

canım ben sana bırsey söylıyım yılllardır calısıosun zaten bak kac yasına gelldınn bırak onların senı kloundann tutup işe zorlamasını ısterlerse şirketının basına koysunlar önmlı olan senın ne düşündüğün ne hissettgiin anladnmı hala ıstıfanda kararlıysan cek kapıyı cık sen konusacgnı konustun zaten senın bır hayatın var ve bunda karar ları verecek kişi sensinn üst kurulun degıll ..:)

Peki bunu söyledin mi,sağlıkla alakalı sık doktora gidip gelmem gerekecek bunu kabul edebiliyor musunuz dedin mi
bu konuda bana hiç bir zaman baskıları olmuyor, sen ne istersen öyle yap diyorlar, istersen öğleyin gel, istersen erken git vs, en başından beri öyle ama iş yüküm o kadar fazla ve tepemde çok yönetici olunca böyle bir lüksüm olmuyor tatlım... mesaili çalışmıyorum normalde ama hep bir şeyler oluyor ve benim erken gelip geç çıkmam gerekiyor... bu sorumlulukla da alakalı sanırım,benden kaynaklanan iş manyaklığı da var, aman laf olmasın diye kendimi 2.plana atıp işi en ön plana alıyorum

öyle tatlım da işte öyle kapı çekilip çıkılmıyor... ben ısrarcıyım ayrılma konusunda,bulsunlar birini iş devretmem gerekiyor, çantamı alıp çıkmak etik olmaz...

bakalım hayırlısı diyelim bi hamiş kalsam hemen bebişi bahane eder kurtulurdum oysa

valla cnımm sen bılırsınn tabı ınsallah hamıs kalırsın kurtulursun

inşallah hamiş kalırsın kurtulursun ve bebeğini büyütürsün, özelde çalışmak zor gerçekten. Ben üniversitede memur olarak çalışıyorum, bakalım nasıl doktora gidicem, bi de mayısta 4 yaşında olacak oğlum var. Umarım kardeşi olur bebeğimin...

bana da mesaj geldi ama sadece ilk paragraf önemsemedim pek.ne lüzumsuz insanlar var ya...

saol canım benim, Rabbim tez zamanda senin oğluna da bir kardeş verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…