Canım benide yanlış yazmışsın düştü brnim fsh 23,60 oldu diğeri belli değil henüz sonucu çıkmadıay pardon düzelteyim
Cnm ne kadar geç gidersen duyma ihtimalin o kadar artar hatta eğer karından bakılacaksa zaten 6+3 de duyulması çok düşük bir ihtimal o yüzden ben bekle derim :)kızlar benı bır panık atakk aldı yınee normalde persembe gıdıcemm doktora kalp atısı ıcınn acaba dıormm sımdı bıle gtsemm duyulurmu kalp atısı bugun 6+3 üm
karından bakılcakk canım zxatenn bende aradım persembe gel demıstı cagırdıgı tarıhı onaylattım 6+6 da gtcemCnm ne kadar geç gidersen duyma ihtimalin o kadar artar hatta eğer karından bakılacaksa zaten 6+3 de duyulması çok düşük bir ihtimal o yüzden ben bekle derim :)
haydi hayırlısııı, heyecanlı bekleyiş sürüyor, Allahın izni ile sağ salim duy pıtpıtlarıııkarından bakılcakk canım zxatenn bende aradım persembe gel demıstı cagırdıgı tarıhı onaylattım 6+6 da gtcem
dokuz doogruruomm cnm zatenn aklımdan cıktıgı bır gun yokk ınsallah gıdeyımde duyayım artıkhaydi hayırlısııı, heyecanlı bekleyiş sürüyor, Allahın izni ile sağ salim duy pıtpıtlarııı
Bende yanlış yazdım telf olunca 22,60 fshCanım benide yanlış yazmışsın düştü brnim fsh 23,60 oldu diğeri belli değil henüz sonucu çıkmadı
canım duyacaksın inşallah, az kaldı, az daha sabırdokuz doogruruomm cnm zatenn aklımdan cıktıgı bır gun yokk ınsallah gıdeyımde duyayım artık
tatlım merhaba, listeyi değiştirdik yine ... yazmıyoruz listeye fsh ve amh değerlerimizi... şarlatanın biri listemize bakıp listedeki hanımlara mesaj atmış,bu fsh ile bu amh ile hamile kalamazsınız,bana ulaşın kıbrısta donasyon yapalım diye, bizimde sinirimiz bozuldu,bilgilerimize ulaşamasınlar diye sildik listeden, sadece batlar kalacakBende yanlış yazdım telf olunca 22,60 fsh
ınsallah canım ınsallahcanım duyacaksın inşallah, az kaldı, az daha sabır
Hayırlısı olsun bakalım ama özelde verilen işler geri alınmadığı gibi artarak devam eder.Yıllarca çalıştım aynı anda kaç işi ve kişiyi idare ettim bilirim onların işin azalacak dedikleri şeyin ne olduğunu. En son evlendiğimde bir hafta yoktum feri geldiğimde direk patron seni yerinde görüyorum ya bu bile benim içimi rahatlatıyor dedi.Sen yokken iş çıkmıyor iş olmuyor deyip durdu.Allah yardımcın olsun.Rabbim gönlüne göre versin.canım sıkıntı şu: çok büyük bir proje ve tüm sorumluluğu bana yüklediler,büyük bir yatırım yapıyoruz,mart ayında başlayacak, 1 yıla yakındır alt yapısını oluşturduk, raporlar toplantılar vs, ama üstümde çok yük var, bizim şirket anonim şirket, tepemde bir sürü patron var,kimi yurt dışında kimi şehir dışında ama ciddi bir baskı var ve ben çok bunaldım... doktora gidemiyorum,kendime zaman ayıramıyorum, çok bunalmış ve baskı altında hissediyorum kendimi...
farklı olacak dedikleri, bana yetki yükleyip sorumluluğumu atacağım bir proje yöneticisi alacaz ve yön.krl.üyeleri ile o savaşacak :)
aminn inşallah tatlım yoruldum artık ben de yıllardır çalışmaktan, dinlenmek istiyorum aslında birazHayırlısı olsun bakalım ama özelde verilen işler geri alınmadığı gibi artarak devam eder.Yıllarca çalıştım aynı anda kaç işi ve kişiyi idare ettim bilirim onların işin azalacak dedikleri şeyin ne olduğunu. En son evlendiğimde bir hafta yoktum feri geldiğimde direk patron seni yerinde görüyorum ya bu bile benim içimi rahatlatıyor dedi.Sen yokken iş çıkmıyor iş olmuyor deyip durdu.Allah yardımcın olsun.Rabbim gönlüne göre versin.
İyi yapmışsın canım daha kesin olur duymamız :) ayy video çek de bize at pıtpıtlarııı :))karından bakılcakk canım zxatenn bende aradım persembe gel demıstı cagırdıgı tarıhı onaylattım 6+6 da gtcem
Tmm cnm anladım yaşları da yazsak mı acaba.Benim gibilere moral oluyor.Geçen 46 ve 44 yaşında iki arkadaş hamiş olduğunu öğrenmiş kendim gibi sevindim valla.Darısı hepimize inşallah.tatlım merhaba, listeyi değiştirdik yine ... yazmıyoruz listeye fsh ve amh değerlerimizi... şarlatanın biri listemize bakıp listedeki hanımlara mesaj atmış,bu fsh ile bu amh ile hamile kalamazsınız,bana ulaşın kıbrısta donasyon yapalım diye, bizimde sinirimiz bozuldu,bilgilerimize ulaşamasınlar diye sildik listeden, sadece batlar kalacak
liste eski düzene döndü artık bir takım tacirler arkadaşlara lüzumsuz mesajlar atmışlar...Canım benide yanlış yazmışsın düştü brnim fsh 23,60 oldu diğeri belli değil henüz sonucu çıkmadı
sanırım benim de 6+5 te falan duyulmuştu ama beklemek daha iyi...kızlar benı bır panık atakk aldı yınee normalde persembe gıdıcemm doktora kalp atısı ıcınn acaba dıormm sımdı bıle gtsemm duyulurmu kalp atısı bugun 6+3 üm
cekcemm kız ınsallahh esımmde kaydetmemı ıstedı hemm ınsallahh duyaarım duaa edındeİyi yapmışsın canım daha kesin olur duymamız :) ayy video çek de bize at pıtpıtlarııı :))
anladmm cnm öyle yaparm bende gec gıdermsanırım benim de 6+5 te falan duyulmuştu ama beklemek daha iyi...
Dualarımız seninle bebeğim sen de bize et nütfeeeennn seninki kabul olurcekcemm kız ınsallahh esımmde kaydetmemı ıstedı hemm ınsallahh duyaarım duaa edınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?