Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar benı bır panık atakk aldı yınee normalde persembe gıdıcemm doktora kalp atısı ıcınn acaba dıormm sımdı bıle gtsemm duyulurmu kalp atısı bugun 6+3 üm
Cnm ne kadar geç gidersen duyma ihtimalin o kadar artar hatta eğer karından bakılacaksa zaten 6+3 de duyulması çok düşük bir ihtimal o yüzden ben bekle derim :)

Cnm ne kadar geç gidersen duyma ihtimalin o kadar artar hatta eğer karından bakılacaksa zaten 6+3 de duyulması çok düşük bir ihtimal o yüzden ben bekle derim :)
karından bakılcakk canım zxatenn bende aradım persembe gel demıstı cagırdıgı tarıhı onaylattım 6+6 da gtcem

Bende yanlış yazdım telf olunca 22,60 fsh
tatlım merhaba, listeyi değiştirdik yine ... yazmıyoruz listeye fsh ve amh değerlerimizi... şarlatanın biri listemize bakıp listedeki hanımlara mesaj atmış,bu fsh ile bu amh ile hamile kalamazsınız,bana ulaşın kıbrısta donasyon yapalım diye, bizimde sinirimiz bozuldu,bilgilerimize ulaşamasınlar diye sildik listeden, sadece batlar kalacak

Hayırlısı olsun bakalım ama özelde verilen işler geri alınmadığı gibi artarak devam eder.Yıllarca çalıştım aynı anda kaç işi ve kişiyi idare ettim bilirim onların işin azalacak dedikleri şeyin ne olduğunu. En son evlendiğimde bir hafta yoktum feri geldiğimde direk patron seni yerinde görüyorum ya bu bile benim içimi rahatlatıyor dedi.Sen yokken iş çıkmıyor iş olmuyor deyip durdu.Allah yardımcın olsun.Rabbim gönlüne göre versin.

aminn inşallah tatlım yoruldum artık ben de yıllardır çalışmaktan, dinlenmek istiyorum aslında biraz

Tmm cnm anladım yaşları da yazsak mı acaba.Benim gibilere moral oluyor.Geçen 46 ve 44 yaşında iki arkadaş hamiş olduğunu öğrenmiş kendim gibi sevindim valla.Darısı hepimize inşallah.

kızlar benı bır panık atakk aldı yınee normalde persembe gıdıcemm doktora kalp atısı ıcınn acaba dıormm sımdı bıle gtsemm duyulurmu kalp atısı bugun 6+3 üm
sanırım benim de 6+5 te falan duyulmuştu ama beklemek daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…