Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar yaaa,dün akşam sarımsı bi akıntı geldi ben de şaşırdım, günlerdir ıslaklık var ama peçeteye akıntı gelmiyordu,şeffaf ama sarıya dönük bir akıntı enfeksiyon falan olmasın? bilginiz var mı?

bu arada biryerde okudum az önce hamile olmadığı halde uzun süre regl olamayan kadınlarda kansızlık sorunu olabilirmiş,kan hapı kullanarak normale dönüyormuş regl süreci N nisanok ve 3 34ebrari34 kızlar sizde kansızlık olabilir mi??? uzun süre gelmedi ya regliniz

Canım dur bakalım hemen kötüye yolma neden enfeksiyon olsun durduk yere havuza denize girmedin bişey yapmadın.. faydalı şeyler yiyip içmekten için çıktı sen enfeksiyon diosun.. Yoktur öyle bişey yaa Allah korusun

ne bileyim canım iyiye yoracak hal,takat kalmadı artık..bu da kötü bir şeydir diye karşılıyorum her geleni :)

Canım enfeksiyon olduğunda çok daha farklı oluyor. çok şiddetli kasık ağrısı en başta mesela. akıntı rengi şeffafsa bence korkma. beyaz, yeşil, kahverengi vs akıntıların enfeksiyon belirtisi olabiliyor. benim akıntı rengim beyazdı. senin akıntı belki de hamişlik belirtisi olabilir. kırmızılar gelmediği sürece ümit hep vardır. benimde bu ay hiç akıntım yok. hiç bu şekilde kupkuru olmamıştım. benim yumiler bu ayda büyümedi. kürleri de denedim. ama hiç tık tok.

anladım kuzumm,çok saol enfeksiyon olmasında...hamişlikten ümidim yok bu ay,regle son 3 gün... bugün hayıt ve aslanpençesine başladım tekrar,gelsin kürlerr,gelsin yeni ay yeni umut

canıım nasılsın
iyiyim çok şükür. adet günüme birkaç gün kaldı ama hiç adet olacakmışım gibi değil. zaten yumurtlama da olmadı. yumiler olduğu gibi duruyor. hiç gelişmedi. yapmadığım kalmadı. incir kürü, hayıt aslan pençesi civan perçemi vs. sadece bu duruma biraz kafam takıldı ve canım sıkıldı.

montecim belki de enfeksiyon vardı ve soğan kürü söktü olabilir mi, ben de yapıcam ama nasıl yapıcam, bugün bir arkadaşım aradı saraçoğlunu izlemiş rezerv azlığı olan bir bayana önce soğan kürü sonra incir kürü demiş...

olur elbet kuzum yaaa,ara ara bende isyan ediyorum ama yapacak bir şey yok,sabretmekten,gayretetmekten ve beklemekten başka

bende soğan yaptığım sürece hiç akıntı olmadı,çok şaşırdım,herkes akıntı çok oldu,kanama oldu vs vs yazmışlar,soğan esnasında şaka gibi ama olmadı canım,soğandandır diye düşünmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…